• Teaserf
  • REVELION 2019

Oferte Turistice pentru Revelion

Petrece un REVELION memorabil cu Agentia Happy Trip!

Revelion 2019 - ISTANBUL 3 nopti - Hotel Matiat 4* - 165 euro

REDUCERE EARLY BOOKING 8% - PLATA INTEGRALA PANA LA 30.11.2018
Tarif 165 euro/ persoana

Revelion 2019 - ISTANBUL 5 zile/ 3 nopti, autocar
Insula Printului - EUROPA - Stramtoarea Bosfor - ASIA 
29.12 - 2.01.2019 - Hotel MARMARAY 4*
Bucuresti – Giurgiu - Ruse – Veliko Târnovo – Edirne - Istanbul – Bucuresti

Tarif standard 179 euro/ persoana


Ziua 1 – 29.12.2018: Intalnire la ora 19:30 in Bucuresti - Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele. Plecare ora 20:00 pe traseul: Bucuresti – Giurgiu - Ruse – Veliko Târnovo – Edirne. Pe timpul nopţii se traversează Bulgaria.

Ziua 2 – 30.12.2018: Sosire in Istanbul dimineata. Cazare la Hotel Matiat 4*. Optional (1) tur pietonal cu ghid local al fostei capitale bizantine: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, marea biserica Sfanta Sofia, Hipodromul si Obeliscul egiptean.

Ziua 3 – 31.12.2018: Mic dejun. Optional, vizita la Palatul Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor otomani, Piata Taksim, Turnul Galata, Podul Galata. Croaziera pe Bosfor. Seara (optional) vom participa la masa festiva de Revelion la Restaurantul Gar Music Hall. Cazare la acelasi hotel.

La multi ani 2019!

Ziua 4 – 1.01.2019: Mic dejun. Optional (2) plimbare pe Marea Marmara la Buyukada - Insula Printului (include: transport local – tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 – 2.01.2018: Mic dejun. Plecare spre România cu un scurt popas la Edirne unde vom vedea Moscheea Selimiye, numită şi moscheea cu 1000 de ferestre. Sosire în cursul serii în funcţie de vreme, condiţiile de trafic si formalitatile vamale.

TARIFUL INCLUDE:
• 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Hotel Matiat 4*;
• Transport autocar licentiat pentru cursele internationale;
• Insotitor de grup.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Asigurare medicala de calatorie si sigurarea STORNO;
• Cheltuieli personale;
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, transportul în comun în Istanbul;

SUPLIMENTE si REDUCERI:
• Supliment single: 90 €
• Copiii de 12 ani (neimpliniti) au reducere de 20 euro.

• EXCURSII OPŢIONALE:
• Optional - Croazieră pe Bosfor (ziua 3) + ghid local (ziua 2) + transport in comun - 30 €/ persoana;
• Optional - Insula Prinţului (ziua 4) - tariful include transport local – tramvai + vaporaş, turul insulei cu trăsura şi prânz cu băuturi 45 €/ persoana.
Cina festiva de Revelion 90 euro/ persoana la Restaurantul Gar Music Hall;
• Excursiile optionale se achita in euro la ghid.

NOTA:
• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 10 euro/ loc;
• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
• Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile inainte de plecare.
• Pentru zilele 2, 3 si 4 NU se pune la dispozitie transport autocar. Deplasarile se vor face pietonal sau cu transportul local.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
• Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
• Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
• Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
• Pentru REZERVARE se achită un avans de 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR + 2% din ziua platii).
• Tariful este valabil pentru un numar de minim 40 turisti.
• Pentru un grup de 35-39 turisti, se achita suplimentar 10 euro/ persoana.
Acte necesare: obligatoriu PASAPORT valabil 6 luni de la intoarcere in tara.

REVELION 2019 - ISRAEL - TARA SFANTA - 549 euro

REVELION IN ISRAEL - TARA SFANTA
BUCURESTI - TEL AVIV & JAFFA – IERUSALIM – BETHLEEM – YARDENIT – CAPERNAUM - NAZARET - CEZAREEA-HAIFA – EILAT - BUCURESTI
Data de plecare: 27 Decembrie 2018
Bonus: Cina festiva de Revelion

ZIUA 1. 27.12.2018 BUCURESTI- TEL AVIV & JAFFA- BETHLEEM
Ora 08:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul El Al catre Tel Aviv.
Ora 11:00 - Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 13:45. Continuam cu turul panoramic al orasului & Jaffa - partea veche araba a orasului. Este mult mai veche - Tel Aviv a fost intemeiat in 1909 - si acum este un fel de Sfertul Latin al orasului. Desi are multe boutiquri moderne, inca mai retine din atmosfera de oras arab. Cazare in Bethlehem si cina.

ZIUA 2. 28.12.2018 BETHLEEM -IERUSALIM
Mic dejun. Vom pleca catre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate.
Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Cazare si cina in Bethlehem.

ZIUA 3. 29.12.2018 BETHLEEM - YARDENIT- CAPERNAUM-NAZARET
Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala la : Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Cazaresi cina in Bethlehem.

ZIUA 4. 30.12.2018 BETHLEEM -CEZAREEA-HAIFA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa. Cezareea - a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine.
Continuam catre Haifa- al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Vom face un tur de oras. Vizitam prin imprejurimile orasului: gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie. Cazare si cina in Bethlehem.

ZIUA 5. 31.12.2018 BETHLEEM -MASADA-IERIHON- MAREA MOARTA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare in Bethlehem. BONUS – CINA FESTIVA DE REVELION- LA MULTI ANI 2018!!!

ZIUA 6.01.01.2019 BETHLEEM
Mic dejun. Timp liber pentu relaxare dupa noaptea de revelion, dupa amiaza impreuna cu ghidul vom merge pentru a descoperii imprejurimile orasului. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare si cina in Bethlehem.

ZIUA 7. 02.01.2019 BETHLEEM -EILAT Mic dejun. Excursie optionala la Eilat. Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare si cina in Bethlehem.

ZIUA 8. 03.01.2019 BETHLEEM -TEL AVIV- BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Ora 17:40- decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 20:30.

Tarife in euro/ persoana/ sejur – 549 euro
Supliment single – 229 euro
A  treia persoana in camera tripla 549 euro
Copil 2-12 ani in camera cu parintii 399 euro

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti -Tel Aviv-Bucuresti, Compania El Al;
• 7 nopti cazare in Bethleem la hotel de 4* categoria locala cu Mic dejun si cina(BONUS CINA FESTIVA DE REVELION)
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Tel Aviv- turul panoramic al orasului & Jaffa;
• Ierusalim- turul orasului;
• Ghid local;
• Bilete de intrare;
• Asistenta turística in limba romana.

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport: 99 Euro/persoana;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno si medicala;
• Alte servicii neincluse in program.


Hotel:
Bethleem: Hotel Nativity 4* - categoria locala, 115 El Sahal Street، Bethlehem- www.nativityhotel.net sau similar;

Excursii optionale : 
Yardenit-Capernaum-Nazaret 60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani;
Masada-Ierihon si Marea Moarta 60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani;
Cezareea si Haifa - 40 Euro/adult si 30 Euro/per copil 2-12 ani;
Eilat - 60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani (nu include vizita la Marina Park).


Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor informativ:
Bucuresti-Tel Aviv:11:25-14:10
Tel Aviv-Bucuresti:17:40-20:30


Conditii generale:
Oferta turistica este parte integranta din contract. 
• Pentru grup mai mic de 15 persoane tariful se poate majora. 
• Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. 
• Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana si implicit orarul de zbor sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi cu minim 7 zile inainte de data calatoriei, fara ca turistul sa aiba dreptul de a rezilia contractul. Orarul de zbor si hotelurile se reconfirma cu 7 zile inainte de plecare.
• In cazul circuitelor unde hotelurile nu sunt nominalizate, conform ofertelor cazarile sunt asigurate in unitati de cazare de 2-4*, iar nominalizarea acestora se face cu minim 7 zile inainte de plecare.
• Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare. 
• Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la avion si cazare.
• Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%. 
• Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele. 
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). 
• Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
• Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor. 
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

Revelion 2019 - LISABONA - de la 342 euro

Bucuresti – Lisabona – Sintra – Cabo da Roca – Fatima – Nazare – Obidos – Sesimbra – Setubal - Porto – Lisaboona – Bucuresti
Plecare: 27.12.2018
Circuit avion, 7 zile

Ziua 1: BUCURESTI – LISABONA
Intalnire pe aeroportul din Otopeni la ora 04:00 cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul  catre Lisabona, zborul Tap Portugal, decolare la ora 05:50. Sosire in Lisabona in jurul orei 08:25. 
Programul turistic incepe cu turul panoramic de Lisabona - Turul panoramic de oras-vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, Turnul Belem si  Manastirea Sf Ieronim. Vom trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Transfer la hotel si cazare in Lisabona.


Ziua 2: Lisabona – Sintra - Cabo da Roca
Mic dejun. Dupa amiaza excursie optionala la Sintra- o adevarata bijuterie a Portugaliei: inconjurat de vegetatie luxurianta si munti, orasul beneficiaza de o atmosfera racoroasa si relaxanta; Castelul Maur din secolul VIII si Palatul Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului; totodata, aceste cladiri situate pe dealuri inalte va ofera privelisti panoramice ale regiunii. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 3: Lisabona – Fatima – Nazare – Obidos
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Fatima, Nazare si Obidos- vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 4: Lisabona – Sesimbra – Setubal
Mic dejun. Excursie optionala de 1/2 zi. Vom incepe excursia printr-un peisaj strajuit de paduri de pin, eucalipt si arbori de pluta. Veti merge la Sesimbra -un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe este Capul Espichel. Se continua drumul prin Muntii Arrabida si orasul Setubal de unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta Portugaliei. Orasul e impanzit de parcuri, terase si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 5: Lisabona – Evora
Mic dejun. Excursie optionala la Evora, oras ce face parte din Patrimoniul UNESCO, un mozaic cultural, istoric si traditional. Se parcurge un peisaj tipic mediteraneean cu vita de vie si maslini. Se face o plimbare placuta pe strazile inguste ale Evorei, avand unica sansa de a admira Templul Roman dedicate Zeitei Diana, Catedrala Romano-Gotica, Biseca Sao Francisco si Capela oaselor si Universitatea (intrarile la obiective nu sunt incluse). Se continua drumul prin Muntii Arrabida de unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 6: Lisabona – Porto
Mic dejun. Excursie optionala la Porto si vom participa la turul de oras ce va include: Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, Primaria si sediul Bancii Nationale. Astazi vom face si o degustare de vinuri la una din celebrele crame din Porto. Cina traditionala Fado - va propunem o seara deosebita, in rezonanta muzicii de suflet  portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 7: Lisabona – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur.Imbarcare in jurul orei23:05, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 05:05.

Note: Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor informartiv:
Bucuresti- Lisabona: 05:50 – 08:25 / Lisabona-Bucuresti: 23:05 – 05:05 

Hotel Flamingo 3*
Tarif 342 euro/ persoana 
Localizare: situat chiar in centrul orasului Lisabona, langa Piata Marquês de Pombal si la doar 10 km de aeroport.
Facilitati hotel: receptie deschisa 24 de ore pe zi, acces la internet wireless (contra cost), serviciu de spalatorie, depozit de bagaje, un lounge cu TV si restaurant.
Facilitati camere: minibar, telefon, aer conditionat si TV prin satelit, telefon, seif, baie privata cu dus/cada, uscator de par.

Website: http://www.hotelflamingo.pt/
CAMERE GARANTATE, CONFIRMARE IMEDIATA!

Luxe Hotel by Turim Hotels 3*
Tarif 489 euro/ persoana
Localizare: situat in centrul istoric al Lisabonei, in apropiere de statia de metrou Anjos. Parcul Eduardo VII, cat si bulevardul Avenida da Liberdade se afla la mai putin de 2 km. Hotelul se afla la o plimbare de 25-30 minute de locuri de interes cum ar fi cartierul Baixa, districtul elegant si istoric Chiado si Castelul São Jorge.
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, depozit de bagaje, lift, Wi-Fi in zonele comune, serviciu de spalatorie, un lounge cu TV si un restaurant unde se poate servi micul dejun.
Facilitati camere: baie proprie, TV, mini-bar, Wi-Fi, radio, telefon, aer conditionat, seif si uscator de par.

Website: https://www.turim-hotels.com/hoteis/turim-luxe-hotel-133
CAMERE GARANTATE, CONFIRMARE IMEDIATA!

Turim Europa Hotel 4*
Tarif 522 euro/ persoana
Localizare: Situat in centrul orasului, acest hotel este la o plimbare de 7 minute de Parcul Edward VII si la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Picoas si la 300 de metri de bulevardul Liberdade, strada principala din Lisabona. Piata Marquis de Pombal este la 0,5 km de Turim Europa. Aeroportul este la 4,8 km distanta.
Facilitati hotel: receptie deschisa 24 de ore pe zi, accesul la internet wireless este gratuit, serviciu de spalatorie, depozit de bagaje, restaurant.
Facilitati camere: aer conditionat, acces gratuit la internet wireless, TV LCD cu servicii prin cablu, minibar, seif, uscator de par.

Website: https://www.turim-hotels.com/hotels/turim-europa-hotel-109
CAMERE GARANTATE, CONFIRMARE IMEDIATA!

Servicii incluse:
Bilete de avion: Bucuresti – Lisabona -Bucuresti,compania Tap Portugal 
6 nopti cazare in  Lisabona cu Mic dejun la hotel de 3*** situat central 
Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica in limba romana


Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport, bagaj de cala de 23 kg, bagaj de mana si taxa de serviciu : zborul Bucuresti – Lisabona -Bucuresti 190 euro/persoana
Excursiile optionale
Asigurarea medicala si storno
Alte servicii neincluse in program. 


Excursii optionale
Lisabonaturul  panoramic -25 €/adult, 15 €/copil 2-12 ani include: transport autocar si  asistenta turistica in limba romana 
=Fatima, Nazare si Obidos-  65 €/adult, 49 €/copil 2-12 ani include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana 
Sintra- 49 €/adult, 39 €/copil 2-12 ani include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana
Sesimbra – Setubal  35 €/adult, 25 €/copil 2-12 ani include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana
Evora - 65 €/adult, 45 €/copil 2-12 ani include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana
Porto -  79 €/adult, 59 €/copil 2-12 ani include: transport autocar, asistenta turistica in limba romana
Seara de Fado - 45 €/adult, 39 €/copil 2-12 ani include: spectacol si masa – Meniu fara bauturi;

REVELION 2019 - MARAMURES - Pensiunea Kristal 3* Sacel - 1890 lei

REVELION 2019 IN MARAMURESUL ISTORIC LA PENSIUNEA KRISTAL 3*
PERIOADA 29.12 – 2.01.2019 - 5 zile/ 4 nopti
Tarif 1890 lei/ persoana - PENSIUNE COMPLETA (intrare cu cina, iesirea cu pranz)

ZIUA 1: 29 DECEMBRIE 2018
Primirea oaspetilor cu palinca traditionala si visinata si dulciuri pentru cei mici.
Seara la cina vom servi o ciorba taraneasca pregatita dupa o reteta autentica din Maramures, friptura de porc cu piure de cartofi si salata de muraturi asortata. Copiilor le vom pregati supa de pui cu taietei de casa, piure de cartofi cu snitel si salata de varza cu morcovi. Desertul va fi o prajitura de casa delicioasa pregatita de socacitele noastre. (socacita-bucatareasa cu experienta vasta in arta culinara. Socacita era master chef ul in bucataria maramuresana, cu abilitati de buna gospodina, organizata, creativa si bine pregatita. Meseria de bucatar era mostenita din mama in fiica sau, daca femeia era indragostita de arta culinara, fura meseria ajutand socacitele la diverse evenimente. Socacita este pionul principal dintr-o bucatarie, are cunostintele necesare in a pregati mancare pentru nunti sau diverse evenimente ce implica participarea unui numar mare de oameni.)

Ziua 2: 30 DECEMBRIE 2018
Ora mic dejun 8-9.30
Mic dejun bufet suedez, va contine produse traditionale cat si non traditionale amintim cateva produse: slanina afumata, slanina cu boia, carnat, carnaciori, branza de burduf cu boia, paine prajita cu usturoi, untura si boia dulce, cartabos, cascaval, urda, oua fierte, rosii, castraveti, miere, unt, gem, cereale, lapte, Nutela, Brumi pentru lapte, suc natural, cafea nelimitat, ceai.
P.S. Ii rugam pe cei ce servesc dimineata la micul dejun ciorbe/supe sa faca comanda speciala seara pt a doua zi dimineata.
Pe baza voucherelor primite la receptie aveti posibilitatea sa vizitati gratuit si sa primiti suveniruri de la: Manastirea Moisei, Atelierul de scuptura a mesterului in lemn Grigore Tulean, Moara lui Mecles(printre putinele obiective ramase de acest gen. Vom gasi celebrele valtori pe apa plus alte obiecte de realizare a lanii. Un atelier traditional drenat de forta apei.) si Muzeul Tarancii(sigurul muzeu dedicat in cinstea tarancii romane din Romania. Casa este donatia unei femei necasatorite, prezentarea asezamantului este facuta de catre doamna Maria Zubascu. Va garantam o experienta unica.)
Pranz 14-15.30
Ciorba radauteana, pulpe de pui la cuptor, garnitura de orez cu legume si salata de castraveti murati, desert gogosi traditionali. Meniu pentru copii: Supa de legume crema cu crutoane, pulpa de pui cu garnitura de orez cu legume si salata de rosii, castraveti si la desert gogosi traditionali.
Timp liber pentru odihna, dupa care va invitam la sesiunea de moda. J Imbracarea costumului traditional, pe ritm de muzica autentica, atat pentru barbati, femei cat si copii, poze si multa buna dispozitie.
Cina 20-21.30
Tocanita de carne de porc cu garnitura de cartofi natur si salata de varza murata. Prajitura de casa la desert. Pentru copii vom servi piept de pui la gratar cu garnitura de cartofi natur si salata de varza si rosii. Prajitura de casa la desert.
Dupa cina vom avea o demonstratie de tors manual realizat de catre o morosanca din sat, o prezentare a satului maramuresan, iar mai apoi vom asculta colinde, multumindu-i Domnului pentru ca am ajuns sa sarbatorim sanatosi, fericiti aceste sfinte sarbatori de iarna.

Ziua 3: 31 decembrie 2018
Ora 8.30-10.30 Mic dejun bufet suedez.
Ora 11.30 Pregatirea pentru taierea porcului. Ne vom imbraca gros si ne vom indrepta jos la foisorul de langa raul Iza. Porcul va fi adus viu, cei ce sunt mai emotivi pot intarzia putin pentru a evita sacrificarea propriu zisa. Porcul va fi sacrificat pe un pat de paie, pe ritm de colinzi si muzica autentica din Maramures, alaturi de un invitat surpriza. Se va servi palinca fiarta cu piper, vin fiert, ceai cald. Cand va fi gata soricul, numai bun de gustat, socacitele vor aduce sarmalute si placinte calde. Petrecerea va continua pe ritm de muzica si colinzi din folclorul romanesc. In jurul orei 15.30-16.00 vom servi pomana porcului, tochitura cu carne proaspata din porc.
P.S. Cei ce isi aduc de acasa boxe audio portabile, ii rugam sa le lase in camera in timpul activitatilor ce le organizam impreuna cu toata lumea. Va multumim pentru intelegere!
Ora 21.00 Ne vom pregati pentru inceperea mesei festive. Masa festiva formata din: aperitiv, ciorba taraneasca, pastrav cu mamaliguta, prajitura, cozonac, apa minerala, Coca Cola, Fanta, suc natural si sampanie pentru copii. P.S. Vom avea si un open bar consum nelimitat, gratuit, cu bauturi alcoolice unde vom gasi palinca, vin rosu, vin alb, afinata, vodka, tequila, coniac, bere Tuborg, lichior. Vom astepta colindatorii din sat, ceterasii nostri ce ce ne vor colinda si ne vor incanta cu muzica traditionala. Pe la ora 23.45 va sosi si Mos Craciun atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Ii rugam pe parinti, daca doresc sa ii ofere mosului cadouri pentru copii, sa scrie numele copilului si inainte de masa festiva sa lase la receptie cadoul acestuia.
Ceterasii ne vor incanta cu prezenta pana aproximativ pe la ora 2 dimineata.
P.S. Cei ce asculta manele, hip hop sau hard rock, sa stiti ca nu vom avea astfel de melodii pe intreaga durata a programului. Va multumim pentru intelegere!

Ziua 4: 01 IANUARIE 2018
Participarea la slujba nasterii pruncului Iisus Hristos.
Ora 9.30-11.00 Mic dejun bufet suedez
Vizitarea Manastirii Barsana, scurte drumetii la pas, odihna si relaxare, ne bucuram de concediu.
Ora 14-15.30
Pranzul format din ciorba de vacuta, ceafa de porc, mici si carnaciori la gratar cu garnitura de cartofi taranesti, salata de muratura asortata, desert cozonac. Pentru copii ciorba de vacuta, copanele la gratar, piept de pui la gratar, cartofi taranesti si cozonac.

16.00 ne pregatim sa asteptam limuzinele autohtone sa ne duca la plimbarea pe un traseu montan. Carutele sau saniile trase de cai(in functie de cat de multa zapada va fi) ne vor duce pe un drum de munte de dificultate medie, la focul de tabara. Acolo vom fi asteptati cu palinca fiarta, ceai, vin fiert.
Ora 20-21.30
Cina formata din tochitura de carne cu garnitura de cartofi piure si salata de muraturi. Desert, pratijura si cozonac. Pentru copii, cina formata din snitel de pui, cu piure de cartofi si salata de rosii si castraveti. Cantec joc si voie buna

Ziua 5: 02 IANUARIE 2018
Ora 8.30-10.30 Mic dejun bufet suedez
Cei ce mai raman inca o noapte de cazare, o pot face in mod gratuit,daca s-au simtit bine la noi in pensiune si le-a placut tot ceea ce am pregatit, pastrand-si astfel camera. O noapte de cazare in plus gratuita, va atrage dupa sine si mesele aferente tot in mod gratuit. Ne pregatim sa vizitam Mocanita sau alte obiective turistice din zona, iar pentru cei ce sejurul a luat sfarsit, le multumim pentru participare si le uram un an nou fericit si sa ne revedem cu bine si data viitoare!

Termeni si conditii
-deplasarea la obiectivele turistice se va face cu masina personala
-copiii de pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate 100%, daca nu se utilizeaza pat suplimentar
-copii de la 2-10 ani beneficiaza de 50% gratuitate
-rezervarile ferme se fac cu plata unui avans de 50%, diferenta se achita pana la data de 01.decembrie 2018.
-Un avans/ sejur platit se poate sa fie restituit pana la data de 20.octombrie 2018, dupa aceasta data nu se mai inapoiaza banii achitati.
-locul la masa se alege in ziua de check in,’’migrarea’’ de la o masa la alta nu este permisa
-curatenia zilnica se va face la cerere, dimineata pe baza fisei gasite in camera, se va comunica receptiei ce urmeaza a fi schimbat/ imbunatatit. Daca nu se doreste curatenie zilnica in camere, atunci nu informam receptia, drept consecinta nu vom fi deranjati de personalul de la curatenie. Fisele pentru curatenie lasate seara pentru a se face curat in camera in urmatoarele ore, nu vor fi luate in considerare.
-orice neajuns se discuta la receptie, pentru a putea fi imbunatatita situatia.
-la receptie in ziua de check in nu se poate renegocia pretul platit.
-pretul pentru camerele de 3 stele este cel afisat de 1890 lei/ persoana, iar pretul camerelor de 2 stele este de 1690lei/ persoana.

Revelion 2019 - Cappadocia 8 zile - 295 euro

Revelion 2019 - Cappadocia 8 zile Autocar – 26.12.2018
Pamukkale - HIerapolis - Antalya - Aspendos - Manavgat - Side - Konya - Kaymakli - Uchisar - Nevsehir - Goreme - Ankara - IstanbulEdirne
Tarif 295 euro/ persoana
Supliment single 99 euro; Copil 6 – 12 ani – 269 euro; Al 3 lea adult in camera 275 euro
Reducere* pana la 15% - de la 251 Euro

Ziua 1. BUCURESTI - EDIRNE - ISTANBUL - IZMIT (cca. 755 km)
Plecare din Bucuresti la ora 6.00, din parcarea de la Gara de Nord de pe Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) spre Veliko Tarnovo – Edirne - Istanbul. Tranzitam Istanbulul si traversam stramtoarea Bosfor in Asia, pentru a ne caza in zona Izmit.

Ziua 2.IZMIT - PAMUKKALE - IERAPOLIS - ANTALYA (cca. 745 km)
Mic dejun. Plecare spre Pamukkale, unul din cele mai spectaculoase peisaje naturale ale lumii, “Perla Turciei”, adevarat amfiteatru de calcar alb si fenomen geologic foarte rar, exploatat turistic inca de pe vremea romanilor. In apropiere se afla si ruinele orasului antic Hierapolis, unde vom putea admira Piscina Cleopatrei. Seara ajungem in Antalya - vestita zona litorala de la Marea Mediterana, unde vom vizita centrul vechi al orasului. Cazare in zona Antalya.

Ziua 3.ANTALYA - SPENDOS - MANAVGAT - SIDE - KONYA (cca. 335 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru vizite sau cumparaturi in bazar. La pranz pornim spre Aspendos, unde vizitam cel mai bine conservat teatru roman din Asia Mica, apoi poposim la cascada pitoreasca de la Manavgat. Urmeaza vizita in splendida statiune Side, unde admiram atat vestigiile orasului antic: Templele lui Apollo si Athena, Teatrul, Agora si apeductul, cat si cele din perioada bizantina: Basilica si Palatul Episcopului. Seara cazare la Konya.

Ziua 4.KONYA - Orasul subteran KAYMAKLI - UCHISAR - NEVSEHIR (cca. 275 km)
Mic dejun. In Konya, batrana capitala a Sultanatului Selgiucid si patria dervisilor rotitori, vizitam o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Continuam pe traseul vestitului “ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, tinutul selenar din inima Turciei pentru a explora orasul subteran Kaymakli, cioplit in timpuri imemoriale, unde se refugiau locuitorii de spaima invaziilor, iar primii crestini din calea persecutiilor pagane. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Seara, cazare la Nevsehir. Optional, va invitam sa participati la o seara turceasca (35 / pers. dansuri traditionale si masa asigurata).

Ziua 5.NEVSEHIR - GOREME - ANKARA (cca. 295 km)
Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Dupa amiaza, tur de oras in Ankara - capitala Turciei, situata in podisul Anatoliei: Mausoleul lui Ataturk, parintele Turciei modern, Baile Romane, Coloana lui Iulian, Moscheea Haci Bayram Camii si Vechile ziduri medievale cu Turnul Otoman. Cazare la Ankara.

Ziua 6.ANKARA – ISTANBUL (cca. 440 km)
Mic dejun. Pornim spre Istanbul – impresionantul oras situat pe doua continente. Vizita la Palatul Dolmabahce, supranumit si “Versailles-ul Orientului”, simbolul maririi si decadentei Imperiului Otoman, ultima resedinta a sultanilor si a presedintelui Mustafa Kemal. Optional croaziera pe Bosfor cu cina festiva inclusa (70 €/ pers) sau puteti merge in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea in noul an. Cazare la Istanbul.

La multi ani, 2019!

Ziua 7.ISTANBUL - Palatul TOPKAPI - Basilica Cisterna - Moscheea Albastra
Mic dejun. Plimbare pietonala prin centrul istoric: piata Sultanahmet, Hipodromul, si Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orasul Karnak, provincia egipteana Luxor, de catre imparatul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.). Continuam cu Topkapi – resedinta sultanilor pana in1856, unde admiram celebrul palat, gradinile, Haremul si tezaurul unde sunt expuse sabia lui Stefan cel Mare si toiagul lui Moise, apoi cu Basilica Cisterna, construita in secol IV si transformata intr-o uriasa cisterna cu apa, menita sa alimenteze Palatul Topkapi. Cele 336 de coloane din marmura din interior sunt frumos luminate și conduc vizitatorii spre locul unde se află doua capete ale Meduzei. Incheiem cu Moscheea Albastra, denumita astfel datorita celor 21000 de bucati de faianta bleu din interior. Dupa amiaza, timp liber. Sugeram o vizita in Marele Bazar, inima comerciala a Istanbulului, cel mai mare si mai vechi bazar acoperit din lume, ce insumeaza peste 4000 de magazine insiruite pe 60 de strazi. Cazare la Istanbul.

Ziua 8.ISTANBUL - Catedrala Sf. SOFIA - BUCURESTI (cca. 645 km)
Mic dejun. Incepem ziua cu vizita la Catedrala Sfanta Sofia construita in anul 537 d.Hr., simbolul arhitecturii Bizantine, care pentru aproape 1000 de ani a fost cea mai mare catedrala din lume. Dupa caderea Constantinopolelui a fost transformata in moschee, iar din 1935 a devenit muzeu, care atrage astazi milioane de vizitatori.In drumul spre tara vom trece prin Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye - cunoscuta drept moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei, dar si a tunelelor subterane ce leaga moscheea de fosta Academie Militara, tunele ce acum adapostesc numeroase magazine in care veti gasi produse traditionale turcesti, prilej si pentru achizitionarea ultimelor suveniruri. Sosire in Bucuresti dupa ora 23.00, in functie de trafic si formalitati vamale.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

TARIFUL INCLUDE:
• Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international
• 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* si 4*.
• Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
• Vizitele la Pamukkale, Hyerapolis, Antalya, Aspendos, Manavgat, Side, Konya, Uchisar, Kaymakly, Nevsehir, Goreme, Ankara, Istanbul, Edirne

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigurare Travel (medicala + storno)
Excursiile si vizitele optionale conform program.
Biletele de intrare la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
• Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se achita cash in euro de catre turisti)

NOTE:
Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
Grup minim 35 persoane, turistii plecati din tara cu autocarul, impreuna cu cei sositi cu avionul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 20 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:  
CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile.
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

Revelion 2019 - GRECIA - Peloponez 7 zile - 251 euro

Revelion 2019 - GRECIA - Peloponez 7 zile Autocar – 28.12.2018
Salonic – Meteora - Termopile – Atena - Corint - Micene - Nafplio – Epidaur Cap Sounion - Sf. Paraskevi - Sofia
Tarif 295 euro
Supliment single 95 euro; Copil 6 – 12 ani – 269 euro; Al 3 lea adult in camera 279 euro
Reducere* pana la 15% - de la 251 Euro

Ziua 1. BUCURESTI – SALONIC - Riviera OLIMPULUI
Plecare din Bucuresti, la ora 06.00 din parcarea de la Gara de Nord - Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) ne indreptam spre Salonic, al 2-lea mare oras al Greciei, cu o istorie intinsa pe milenii, si numeroase marturii al gloriei de odinioara: Bd. Egnatia, ce conecta Imperiul Roman de la Rasarit la Apus, Arcul lui Galeriu- construit in anul 304 d.Hr. pentru a comemora victoria imparatului importiva persilor, Rotonda inaltata de Galeriu pentru a-i servi drept mausoleum, dar transformata mai tarziu in Biserica Sf. Gheorghe, Biserica Sf. Dimitrie- izvoratorul de mir, loc incarcat de spiritualite care pastreaza moastele acestui sfant si Promenada ce se intinde de la port si pana la Turnul Alb- fosta inchisoare in timpul dominatiei otomane, devenit simbolul orasului. Cazare in zona Katerini.

Ziua 2. METEORA - TERMOPILE - ATENA (cca. 525 km)
Mic dejun. Incepem vizita cu Meteora- al 2-lea mare centru monahal al tarii, situat intr-o zona stranie de stanci in forma de turnuri ce “rasar” direct din campie, “incununate” de manastirile care de-a lungul timpului au avut in egala masura rol religios si cultural, fiind pana in zilele noastre adevarate “tezaure” de arta bizantina. Vom vizita Man. Marele Meteor (sau Varlaam) si atelierul de iconografie Zindros, unde vom afla tainele artei bizantine de pictare a icoanelor. Urmam apoi drumul spre Atena prin cea mai mare campie a Greciei, Thessalia si prin defileul de la Termopile, unde ne vom aminti de Leonidas si de cei 300 de spartani ai sai care si-au dat viata intr-una dintre cele mai cunoscute batalii din antichitate, printr-o pauza de fotografii la monumentul comemorativ. Cazare la Atena.

Ziua 3. Canalul CORINT - MICENE - NAFPLIO - EPIDAURUS (cca. 295 km)
Mic dejun. Timp liber in Atena pentru vizite individuale sau excursie optionala (25 €) in Peloponez. Traversand Istmul Corint admiram cunoscutul Canal artificial realizat in sec. XIX, avand o latime intre 23 -25m, iar adancimea intre 8 -25 m. Vom vizita apoi ruinele vechii Cetatii Micene, care a dominat lumea mediteraneana estica incepand din sec al XV i.Hr., astazi monument UNESCO. Intram prin Poarta Leilor, printre zidurile construite din blocuri gigantice de piatra si vizitam Mormantul lui Agamemnon (sec. XIII i.Hr.), unul din conducatorii grecilor in legendarul Razboi Troian. Urmeaza Napflio, prima capitala a Greciei moderne, considerat cel mai frumos oras din Peloponez datorita stradutelor sale pitoresti cu case avand balcoane impodobite cu flori. Vizitam (daca conditia fizica ne permite) Fortareata medievala Palamidi (construita in sec. XVI de venetieni), de unde vom avea o priveliste superba asupra Golfului Argos si asupra intregului oras. Incheiem excursia in Epidaur, la teatrul din sec. IV i.Hr. - monument UNESCO exceptional conservat, cu o capacitate de 14.000 pers., considerat teatrul antic cu cea mai buna acustica din lume. In apropiere se afla Templul lui Asklepios, fiul lui Apollo si zeul medicinii. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel in Atena.

Ziua 4. ATENA
Mic dejun. Dedicam ziua Atenei, una din cele mai vechi capitale, locul in care s-a nascut democratia, unde pentru inceput vom face un tur panoramic cu autocarul, in care “vom trece in revista” o parte din spledorile orasului: Piata Omonia, Academia- in stil elenistic, avand 2 coloane in vaful carora stau de straja Apollo si Atena, Biblioteca Nationala- conceputa un templu doric si Universitatea, Piata Syntagma, cu cladirea neoclasica a vechiului Palat Regal (azi sediul Parlamentului) si Mormantul Soldatului Necunoscut, pazit de garzile nationale. Dupa ce vom vizita colina sacra a grecilor, Akropolis, care dateaza din “epoca de aur” a lui Pericle (sec.V i.Hr.), vom avea timp liber in Atena pentru diverse vizite individuale sau shopping in pitorescul cartier Plaka. Pe seara, retur la hotel pentru a ne pregati pentru trecerea in Noul An si optional, cina festiva (80 euro/pers) sau puteti merge in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea in noul an.

La multi ani 2019!!!

Ziua 5. ATENA - CAP SOUNION (cca. 150 km)
Mic dejun. Dupa un somn odihnitor, timp liber pentru vizita individuala Atena sau optional (15 €), va propunem o excursie la Cap Sounion, loc religios unde era venerat Poseidon, zeul marilor, dovada fiind chiar Templul doric (de sec. V i.Hr.) foarte bine conservat care a devenit in zilele noastre si un obiectiv romantic pentru ca ofera cel mai frumos apus de soare din lume. Seara cazare la acelasi hotel din Atena.

Ziua 6. ATENA - SF. PARASKEVI - shopping pe RIVIERA OLIMPULUI (cca. 485 km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Riviera Olimpului, cu oprire in Defileul Tempi la Schitul Sf. Paraskevi- ocrotitoarea celor nevazatori si la Izvorul Afroditei. Sosire in cursul dupa amiezii la Paralia Katerini, cea mai cunoscuta si animata statiune a Rivierei Olimpului, unde ne putem lasa ispititi de numerosele magazine cu o gama variata de produse, unele din ele avand preturi atractive. Cazare in zona Katerini.

Ziua 7. RIVIERA OLIMPULUI - SOFIA - BUCURESTI (cca. 735 km)
Mic dejun. Parasim Grecia, iar pe traseul de intoarcere spre Bucuresti, nu putem tranzita Bulgaria fara a admira capitala acesteia, Sofia: Catedrala Al. Nevsky, in stil neobizantin, una dintre cele mai mari constructii ortodoxe din lume, cu o capacitate de 10.000 de credinciosi si Biserica Sfanta Sofia, una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe (sec. IV -VI), care din sec. XIV a dat chiar denumirea orasului. Foarte aproape admiram si cladirea Parlamentului, in stil neo renascentist. Seara traversam Podul Prieteniei la Giurgiu si sosim in Bucuresti la Gara de dupa ora 23.00, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

TARIFUL INCLUDE:
Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international
6 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*).
Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
Vizite la Salonic, Meteora, Termopile, Atena, Delphi, Katerini, Sofia.

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigurare Travel (medicala + storno)
Excursiile si vizitele optionale conform program.
Biletele de intrare la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se achita cash in euro de catre turisti)

NOTE:
Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
Grup minim 35 persoane.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 15 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:  
1. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
2. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
3. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

TRASFERURI CONTRA COST DIN TARA
PLOIESTI - Petrom – Metro - 6 € / sens
CAMPINA - Casa BUCUR- popas Km 92 - 9 €/ sens
BRASOV - Mc Donald’s Cal. Bucuresti - 12 €/ sens
Constanta – Gara - 12 €/ sens
CRAIOVA - Autogara Nord - 12 €/ sens
BUZAU - Mc Donald’s Unirea - 10 €/ sens
BRAILA - Parcare CARREFOUR - 10 €/ sens
GALATI - Mc Donald’s - 10 €/ sens
FOCSANI - Benzinaria LUKOIL Centru - 12 €/ sens

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Pentru turistii din Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, care solicita doar in momentul inscrierii (nu se accepta inscrieri ulterioare), oferim GRATUIT o noapte de cazare (la dus sau la retur la alegerea turistilor), in Bucuresti la un hotel de 3 stele in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare.
Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
Pt. călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.  

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Revelion 2019 - BUDAPESTA - VIENA - 166 euro

Revelion – BUDAPESTA - VIENA - economic 4 zile Autocar – 30.12.2018
Viena - Bratislava - Esztergom - Visegrad - Szentendre – Budapesta
Tarif 195 euro
Supliment single 65 euro; Copil 6 – 12 ani – 179 euro; Al 3 lea adult in camera 185 euro
Reducere* pana la 15% - de la 166 Euro

Ziua 1. BUCURESTI - SIBIU - ARAD - BUDAPESTA (cca. 815 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 6.00 din parcarea de la Gara de Nord de pe Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) spre Budapesta. Optional croaziera pe Dunare la Budapesta (14 € fara masa sau 29 € cu masa), pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Cazare zona Budapesta.

Ziua 2. VIENA – BRATISLAVA (cca. 65 km)
Mic dejun. Parasim Ungaria si dedicam intreaga zi explorarii capitalei Austriei. Incepem cu vizita Palatul Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi intr-un tur panoramic cu autocarul admiram Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Primaria, Parlamentul, Teatrul. Urmeaza tur pietonal in centrul istoric spre Monumentul Ciumei, Catedrala Sf. Stefan, Opera. Timp liber pentru a gusta farmecul medieval al centrului istoric. Multitudinea de magazine de pe Mariahilfer Strasse, va convinge iubitorii de shopping ca a meritat scurta deplasare pana aici. Seara cazare la Bratislava si timp liber pentru a ne pregati sa intampinam Noul An. Puteti merge in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea in Noul An.

La multi ani 2019!!!

Ziua 3. BRATISLAVA - SZTERGOM - VISEGRAD - SZENTENDRE - BUDAPESTA (cca. 250 km)
Mic dejun. Tur pietonal în Bratislava: Teatrul National, Primaria, Palatul Primatului, Biserica Franciscana, Poarta Sf. Mihai, Universitatea si Catedrala. Traversam frontiera in Ungaria si urmam Valea Dunării, pentru a vizita trei orasele pitoresti: Esztergom, faimos pentru Catedrala încoronării regilor Ungariei, Visegrad cu Castelul lui Matyas Corvin strajuind intreaga regiune şi Szentendre, cu multitudinea sa de artizani si comercianti de produse traditionale. Cazare zona Budapesta.

Ziua 4. BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti la Gara de Nord dupa ora 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

TARIFUL INCLUDE:
Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international
3 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*)
Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
Vizitele la: Viena, Bratislava, Esztergom, Visegrad, Szentendre, Budapesta

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigurare Travel (medicala + storno)
Excursiile si vizitele optionale conform program.
Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

NOTA:
Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!
Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
Grup minim 35 persoane
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:  
1. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
2. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
3. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

TRASFERURI CONTRA COST DIN TARA
PLOIESTI - Petrom – Metro - 6 € / sens
CAMPINA - Casa BUCUR- popas Km 92 - 9 €/ sens
BRASOV - Mc Donald’s Cal. Bucuresti - 12 €/ sens
Constanta – Gara - 12 €/ sens
CRAIOVA - Autogara Nord - 12 €/ sens
BUZAU - Mc Donald’s Unirea - 10 €/ sens
BRAILA - Parcare CARREFOUR - 10 €/ sens
GALATI - Mc Donald’s - 10 €/ sens
FOCSANI - Benzinaria LUKOIL Centru - 12 €/ sens

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta
• Pt. călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.  

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Revelion 2019 - VENETIA si ITALIA de NORD - 259 euro

Revelion 2019 - VENETIA si ITALIA de NORD - 6 zile Autocar – 29.12.2018
Belgrad - Zagreb - Padova - Venetia – Verona - Sirmione - Postojna - Budapesta
Tarif 305 euro/ persoana
Supliment single 95 euro; Copil 6 – 12 ani – 285 euro; Al 3 lea adult in camera 295 euro
Reducere* pana la 15% - de la 259 Euro

Ziua 1. BUCURESTI - BELGRAD (cca. 595 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la Gara de Nord - Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) pe traseul Sibiu – Timisoara. Seara ajungem in Belgrad, Capitala Serbiei, unde incepem vizita cu fortareata Kalemegdan, pitoresc amplasata pe malul Dunarii. Multimea de magazine si terase de pe strada Knez Mihailov ne vor oferi o “portie” de relaxare, apoi parcurgem un tur panoramic cu autocarul spre Catedrala ortodoxa si Parlament. Cazare la Belgrad.

Ziua 2. BELGRAD - ZAGREB - PADOVA (cca. 785 km)
Servim micul dejun, apoi strabatem Serbia pentru a ajunge in Croatia, la Zagreb- capitala tarii, unde admiram din autocar: Piata Tomislav, cu statuia primului rege Croat (sec. X), Muzeul Mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, Universitatea si Teatrul National- cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sfarsit de sec. XIX. Urmeaza turul pietonal: pornim din vechiul cartier Kaptol de la Catedrala construita in stil gotic la inceputul sec. XIII, spre Piata Ban Jelacic (patriot croat pasoptist). Traseul continua spre Slovenia si Italia, pentru cazare in zona Padova.

Ziua 3. PADOVA – VENETIA (cca. 85 km)
Mic dejun. Dimineata plecam spre Padova, unde vizitam Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj, care pastreaza moastele sfantului. Deplasare cu autocarul in Tronchetto, de unde ne imbarcam contra cost (11+14 €) in vaporas privat, si navigand pe canal Giudeca sosim in Piata San Marco, apreciat de Napoleon drept cel mai elegant salon al Europei. Admiram Pal. Dogilor continand capodopere ale lui Tintoretto, Veronese, Titian, Tiepolo, Pisanello, Carapaccio, Bellini, apoi Basilica San Marco, renumita prin mozaicurile sale aurite de inspiratie bizantina, si Campanilla, inalta de aproape 100 m. Timp liber pt. plimbare spre Podul Rialto si cautarea de suveniruri pentru cei dragi de acasa, printre multitudinea de magazine si tarabe cu artizani de la baza podului. Turistii care doresc, pot merge insotiti de ghid spre Panteonul Venetiei, splendida Basilica San Giovanni e Paolo, apoi contra cost (biletele pentru vaporasul de Murano dus- intors nu sunt incluse in pret), de la Fondamente Nove, imbarcare pentru insula Murano, faimoasa pt. arta prelucrarii sticlei, aici obtinandu-se de sute de ani cele mai renumit cristal din lume. Vom intampina Noul An in centrul orasului. Intoarcere pentru cazare în acelasi hotel din zona Padova dupa miezul noptii.

La multi ani 2019!!!

Ziua 4. PADOVA –VERONA – SIRMIONE (cca. 180 km + 70 km)
Mic dejun. Dupa un somn odihnitor, plecare la Verona pt. tur pietonal de oras: Arenele Romane, amfiteatru roman excelent conservat, faimos pt. spectacolele şi concertele de opera, Casa si balconul Julietei, Piaţa del'Erbe, Palatul si Mormintele Scaglierilor. Pentru tusitii care au mai vizitat Verona, recomandam deplasare individuala la Castelvecchio si Ponte dei Scaglieri, si la Basilica San Zeno Magiore, construita in sec. IX de Pepin, descendentul lui Charlemagne. Timp liber la dispozitie in Verona sau excursie optionala la Sirmione (20 euro) unde se va vizita una dintre cele mai populare statiuni de pe malul lacului Garda. Aici va puteti bucura de obiective turistice precum : Biserica Santa Maria Maggiore, construita in secolul XV si Biserica San Petro – mult mai veche, datand de prin secolul VIII, unde puteti admira crucifixul foarte vechi cu Madonna si Sfintii, Grota lui Catullo, Castelul medieval (o fosta fortareata construita undeva in secolul XII-XIII ce avea un dublu rol – aparare si port), dar si termele Catullo, Virgilio si Aquaria. Intoarcere pt. cazare la acelasi hotel in zona Padova.

Ziua 5. PADOVA - Pestera POSTOJNA - BUDAPESTA (cca. 690 km)
Mic dejun. Plecare spre Pestera de la Postojna este unul din cele mai mari complexe carstice europene, cu peste 20 km de galerii dispuse pe 3 nivele, care se remarca prin bogatia speleotemelor si a faunei (creveți, miriapode, și greieri de peșteră si marea atracție pentru turiști, olmii, o reptilă acvatică endemica cu piele asemănătoare cu cea umană), accesul turistilor facandu-se cu un trenulet cu un parcurs de peste 3 km si jumatate. A fost electrificata inca din 1884, a fost folosita in al 2-lea Razboi Mondial ca depozit de carburant, sabotat de partizani, (actiune vizibila pana astazi datorita fumului depus pe peretii galeriilor) si contine o Sala cu o acustica excelenta, unde se tin concerte cu peste 10.000 de spectatori. Deplasarea continua spre Budapesta, urmand pe autostrada malul lacului Balaton, cel mai mare lac din Europa centrala. Incheiem excursia cu o croaziera optionala pe Dunare la Budapesta (14 euro fara masa sau 29 euro cu masa), pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Cazare la Budapesta.

Ziua 6. BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Pornim spre Bucuresti, sosire la Gara de Nord dupa ora 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

TARIFUL INCLUDE:
Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international
2 cazari intermediare cu mic dejun in hoteluri 3* (ca exceptie 2*).
3 cazari cu mic dejun in hotel 4* in zona Padova
Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
Vizite la Belgrad, Zagreb, Padova, Venetia, Verona, Pestera Postojna, Budapesta

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigurare Travel (medicala + storno)
Excursiile si vizitele optionale conform program.
Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

NOTE:
Grup minim 35 persoane
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 20 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:  
1. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
2. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
3. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

TRASFERURI CONTRA COST DIN TARA
PLOIESTI - Petrom – Metro - 6 € / sens
CAMPINA - Casa BUCUR- popas Km 92 - 9 €/ sens
BRASOV - Mc Donald’s Cal. Bucuresti - 12 €/ sens
Constanta – Gara - 12 €/ sens
CRAIOVA - Autogara Nord - 12 €/ sens
BUZAU - Mc Donald’s Unirea - 10 €/ sens
BRAILA - Parcare CARREFOUR - 10 €/ sens
GALATI - Mc Donald’s - 10 €/ sens
FOCSANI - Benzinaria LUKOIL Centru - 12 €/ sens

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Pentru turistii din Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, care solicita doar in momentul inscrierii (nu se accepta inscrieri ulterioare), oferim GRATUIT o noapte de cazare (la dus sau la retur la alegerea turistilor), in Bucuresti la un hotel de 3 stele in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare.
Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
• Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
• Pt. călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.  

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Mobila la Comanda

scannere coduri de bare

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

  Accept cookie-uri din acest site.