• Teaserf
  • Circuite, Sejururi, Excursii cu AVIONUL

Excursii, Circuite, Sejururi cu AVIONUL

Agentia de Turism Happy-Trip te invita sa calatoresti in lume cu avionul. Excursii, Circuite, Sejururi, toate sunt acum disponibile si cu transport aerian.

Circuit Israel - Tel Aviv – Haifa – Ierusalim - 4 zile - de la 399 euro

Circuit Israel - Tel Aviv – Haifa – Ierusalim - 4 zile/ 3 nopti
Tel Aviv – Haifa – Ierusalim
Tarif 399 euro/persoana
Plecari: 30.09; 24.10; 24.11.2019

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Transfer si cazare hotel zona Tel Aviv.

Ziua 2. Tel Aviv – Haifa
Mic Dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul maritim Haifa, al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai, Gradina zoologica, construita pe muntele Camel, cu vedere la Marea Mediterana, Muzeul de Arta cu o colectie de 7000 de exponate din arta moderna si cea antica. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion. Cazare in zona Tel Aviv.

Ziua 3. Tel Aviv – Ierusalim
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul simbol Ierusalim. Incepem cu vizita in Orasul Vechi unde vom vedea Templul Muntelui, reprezentativ pentru Ierusalim, atat pentru componenta religioasa, cat si pentru cea istorica. Vizita la Cetatea lui David, un important sit arheologic din epoca bronzului, locul in care Regele David a scris istoria poporului israelian; Turnul lui David cu Muzeul de Istorie, unde exponatele ilustreaza 4000 de ani de istorie a Ierusalimului. Urmeaza o plimbare relaxanta pe celebra strada Ben Yehuna, plina de cafenele si magazine cu suveniruri si Piata Mahne Yehuda, in care ne putem bucura de shopping. Continuam cu vizita la Muzeul Israel, un muzeu de clasa mondiala si Yad Vashem, memorial dedicat celor 6 milioane de evrei pieriti in Holocaust. Cazare in zona Tel Aviv.

Ziua 4. Tel –Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
Transfer aeroport – hotel – aeroport;
3 nopti cazare cu mic dejun in zona Tel Aviv la hotel de 3*/4* - categoria locala;
Tur panoramic al orasului Tel Aviv & Jaffa;
Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;
Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 130 euro/persoana;
Excursiile optionale;
Biletele de intrare la obiectivele turistice;
Asigurarea storno si medicala;
Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local).

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• Camera single: 559 euro;
• Copil sub 12 ani: 349 eurocazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Excursii optionale:
Excrusie Haifa – 40 euro/persoana (include transport si ghid local)
Excrusie Masada - 70 euro/persoana (include transport si ghid local, nu include: urcarea cu telecabina 25 euro/persoana);
Excrusie Ierusalim - 70 euro/persoana (include transport si ghid local)

Orar de zbor informativ:
Bucuresti OTP 10:50 – Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 11:10 – Bucuresti OTP 13:55
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

NOTE:
Grup minim 25 persoane.
Oferta turistica este parte integranta din contract.
Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Israel – Pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta 5 zile - de la 449 euro

Israel – Pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta 5 zile
Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Ierihon – Masada – Marea Moarta – Nazaret – Tiberias – Haifa – Tel Aviv
Bonus! Excursie la Masada – Ierihon – Marea Moarta
Tarif 449 euro/ persoana
Plecari: 09.09; 23.09; 11.10; 29.10; 07.11.2019

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv – Bethleem
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

Ziua 2. Bethleem – Ierusalim
Mic dejun. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Vom continua drumul spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor unde vom vizita Manastirea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 3. Bethleem – Masada – Ierihon – Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant. Intoarcere la Betleem pentru cina si cazare.

Ziua 4. Bethleem – Nazaret – Croaziera pe Marea Galileei
Mic dejun. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret, cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Seara ne vom relaxa intr-o croaziera pe Marea Galileii (optional). Transfer la Nazaret pentru cina si cazare.

Ziua 5. Nazaret – Haifa – Tel Aviv
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Servicii incluse:
Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania aeriana El AL / Tarom;
Tur panoramic al orasului Tel Aviv & Jaffa;
Bonus! Excursie la Masada – Ierihon – Marea Moarta;
3 nopti de cazare cu demipensiune in Bethleem la hoteluri de 3*-4*;
1 noapte de cazare cu demipensiune in Nazaret la hoteluri de 3*-4*;
Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse :
• Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 130 euro/persoana;
• Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Urcarea cu telecabina si biletul de intrare Masada – 25 euro/persoana
• Excursiile optionale.

SUPLIMENTE SI REDUCERI :
• Camera single: 599 euro;
• Copil <12 ani 400 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Excursii optionale:
Croaziera Pe Marea Galileii: 18 euro/persoana

Orar de zbor informativ, compania El Al:
Bucuresti OTP 10:50 – Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 18:15 – Bucuresti OTP 21:00
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

NOTE:
Grup minim 25 persoane.
Oferta turistica este parte integranta din contract.
Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Circuit istoric si cultural in Israel 6 zile - de la 499 euro

Circuit istoric si cultural in Israel 6 zile
Tel Aviv – Netanya – Cezareea – Haifa – Masada – Ierusalim – Tel Aviv
Tarif 499 euro/persoana
Plecari: 21.06; 02.08; 09.09.2019

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Transfer si cazare hotel zona Netanya.

Ziua 2. Netanya – Cezareea 30 km
Mic Dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul antic Cezareea. Denumirea i-a fost data de catre regele Herod cel Mare, fondatorul orasului, in onoarea lui Cezar, imparatul Romei. Vizita la Parcul National Cezareea unde se pot vedea vestigiile fostului oras roman cu teatrul roman, ruinele palatului lui Irod si amfiteatrul, unde a fost descoperita piatra lui Pontius Pilat, in anul 1961. Urmeaza o vizita la Caesarea Ralli Museum, pozitionat pe o suprafata de 40.000 m², unde vom admira tablouri si sculpturi spaniole si latin-americane, dar si picturi cu tematici biblice. Cazare in zona Netanya.

Ziua 3. Netanya – Haifa 80 km
Mic Dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul maritim Haifa, al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai, Gradina zoologica, construita pe muntele Camel, cu vedere la Marea Mediterana, Muzeul de Arta cu o colectie de 7000 de exponate din arta moderna si cea antica. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion. Cazare in zona Netanya.

Ziua 4. Netanya – Masada 220 km
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida, pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Cazare in zona Netanya.

Ziua 5. Netanya – Ierusalim 100 km
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul simbol Ierusalim. Incepem cu vizita in Orasul Vechi unde vom vedea Templul Muntelui, reprezentativ pentru Ierusalim, atat pentru componenta religioasa, cat si pentru cea istorica. Vizita la Cetatea lui David, un important sit arheologic din epoca bronzului, locul in care Regele David a scris istoria poporului israelian; Turnul lui David cu Muzeul de Istorie, unde exponatele ilustreaza 4000 de ani de istorie a Ierusalimului. Urmeaza o plimbare relaxanta pe celebra strada Ben Yehuna, plina de cafenele si magazine cu suveniruri si Piata Mahne Yehuda, in care ne putem bucura de shopping. Continuam cu vizita la Muzeul Israel, un muzeu de clasa mondiala si Yad Vashem, memorial dedicat celor 6 milioane de evrei pieriti in Holocaust. Cazare in zona Netanya.

Ziua 6. Netanya – Tel –Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
Transfer aeroport – hotel – aeroport;
5 nopti cazare cu mic dejun in zona Netanya la hotel de 3*/4* - categoria locala;
Tur panoramic al orasului Tel Aviv & Jaffa;
Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;
Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 130 euro/persoana;
Excursiile optionale;
Biletele de intrare la obiectivele turistice;
Asigurarea storno si medicala;
Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local).

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• Camera single: 599 euro;
• Copil sub 12 ani: 400 eurocazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Excursii optionale:
Excursie Cezareea – 30 euro/persoana (include transport si ghid local)
Vizita la Parcul National Cezareea unde se pot vedea vestigiile fostului oras roman cu teatrul roman, ruinele palatului lui Irod si amfiteatrul, unde a fost descoperita piatra lui Pontius Pilat, in anul 1961. Urmeaza o vizita la Caesarea Ralli Museum, pozitionat pe o suprafata de 40.000 m², unde vom admira tablouri si sculpturi spaniole si latin-americane.

Excursie Haifa – 40 euro/persoana (include transport si ghid local)
Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai, Gradina zoologica, construita pe muntele Camel, cu vedere la Marea Mediterana, Muzeul de Arta cu o colectie de 7000 de exponate din arta moderna si cea antica. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion.

Excursie Masada – 70 euro/persoana (include transport si ghid local, nu include: urcarea cu telecabina 25 euro/persoana);
Stanca arida, pe care se afla zidita fortareata Masada, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei, ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor.

Excursie Ierusalim – 70 euro/persoana (include transport si ghid local)
Vizita in Orasul Vechi unde vom vedea Templul Muntelui, reprezentativ pentru Ierusalim, atat pentru componenta religioasa, cat si pentru cea istorica. Vizita la Cetatea lui David, un important sit arheologic din epoca bronzului, locul in care Regele David a scris istoria poporului israelian; Turnul lui David cu Muzeul de Istorie, unde exponatele ilustreaza 4000 de ani de istorie a Ierusalimului. Urmeaza o plimbare relaxanta pe celebra strada Ben Yehuna, plina de cafenele si magazine cu suveniruri si Piata Mahne Yehuda, in care ne putem bucura de shopping. Continuam cu vizita la Muzeul Israel, un muzeu de clasa mondiala si Yad Vashem, memorial dedicat celor 6 milioane de evrei pieriti in Holocaust.

Orar de zbor informativ:
Bucuresti OTP 10:50 – Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 11:10 – Bucuresti OTP 13:55
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

NOTE:
Grup minim 25 persoane.
Oferta turistica este parte integranta din contract.
Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Circuit Israel - Ierusalim – Haifa – Eilat 6 zile - de la 649 euro

Circuit Israel - Ierusalim – Haifa – Eilat 6 zile
Tel Aviv – Jaffa – Ierusalim – Masada – Marea Moarta – Yardenit – Capernaum – Nazaret – Cezareea – Haifa – Eilat
Tarif 649 euro/persoana
Plecari: 21.06; 02.08; 09.09.2019

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv – Jaffa – Ierusalim
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Transfer si cazare la hotel in Ierusalim.

Ziua 2. Ierusalim – Masada – Marea Moarta
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida, pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant. Cazare in Ierusalim.

Ziua 3. Ierusalim – Yardenit – Capernaum – Nazaret
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Yardenit – Capernaum – Nazaret. Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Deplasare la Muntele Fericirilor pentru vizata la biserica cu acelasi nume. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului: Casa Sfintilor Petru si Andrei, ajungem apoi in Tabgha, la Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei, unde vom vizita Biserica Minunii si Casa Nuntii. In apropiere de Cana Galileei vom vizita Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire. Cazare in Ierusalim.

Ziua 4. Ierusalim – Cezareea – Haifa
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa. Cezareea - orasul antic a carui denumire a fost data de regele Herod cel Mare, fondatorul orasului, in onoarea lui Cezar, imparatul Romei. Vizita la Parcul National Cezareea unde se pot vedea vestigiile fostului oras roman cu teatrul roman, ruinele palatului lui Irod si amfiteatrul, unde a fost descoperita piatra lui Pontius Pilat, in anul 1961. Continuam catre Haifa - al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion. Cazare in Ierusalim.

Ziua 5. Ierusalim – Eilat
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Eilat, oras din extremitatea sudica a Israelului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii, in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare in Ierusalim.

Ziua 6. Ierusalim – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
• 5 nopti de cazare cu mic dejun in Ierusalim la hotel de 3*-4*;
• Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;
• Tel Aviv – tur panoramic al orasului & Jaffa;
• Ierusalim – turul orasului;
• Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 130 euro/persoana;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno si medicala.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• Camera single: 799 euro;
• Copil < 12 ani: 579 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Excursii optionale:
Masada – Marea Moarta – Ierihon 70 euro/persoana; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: urcarea cu telecabina 25 euro/persoana;
Yardenit – Capernaum – Nazaret 65 euro/persoana; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: intrari(Capernaum,  Yardenit , Tabgha - 7 euro/persoana);
Cezareea – Haifa 65 euro/persoana; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: intrarea la Caesarea 15 Euro/persoana;
Eilat 80 euro/persoana; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include vizita la Marina Park cu pranz inclus - 35 euro/persoana.
Grup minim excursii optionale 25 de persoane.


Orar de zbor informativ, Compania El Al:
Bucuresti OTP 10:50 -> Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 18:30 -> Bucuresti OTP 21:10
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

NOTE:
Grup minim 25 persoane.
Oferta turistica este parte integranta din contract.
Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Israel – Iordania - 8 zile - de la 649 euro

Israel – Iordania - 8 zile
Tel Aviv – Haifa – Nazaret – Tiberias – Muntele Tabor – CapernaumYardenitAmman – Mabada – Petra – Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta Bethleem – Ein Karem – Hozeva – Ierusalim – Tel Aviv – Jaffa
Tarif 649 euro/persoana
Plecari: 03.06; 16.09; 29.10; 05.11.2019

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv
Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL /Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion si intalnire cu reprezentantul agentiei partenere din Israel. Transfer in zona Tiberias/Nazaret pentru cazare.

Ziua 2. Haifa – Nazaret – Tiberias
Mic dejun. In prima parte a zilei vom merge in orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor, unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3. Tiberias – Muntele Tabor – Croaziera pe Marea Galileei – Capernaum – Yardenit – Amman
Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Optional, croaziera pe Marea Galileii – lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Vizita Carpenaum – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trece frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis - cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cazare in Amman.

Ziua 4. Amman – Mabada – Petra – Aqaba
Mic dejun. Ne idreptam spre Muntele Nebode, unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba - orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cazare in zona Aqaba – oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

Ziua 5. Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta – Bethleem
Mic dejun. Scurt tur in Aqaba, al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. Dupa ora 11 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic. Oprire la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Deplasare spre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Cazare in Bethleem.

Ziua 6. Bethleem – Ein Karem – Hozeva
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Ein Karem – Hozeva. In Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, vom vizita Biserica, locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria, locul intalnirii Maicii Domnului cu vara sa, Elisabeta. Deplasare catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe, locul unde a trait ultima parte a vietii, Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Intoarcere in Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare in Bethleem.

Ziua 7. Bethleem – Ierusalim
Mic dejun. Vizita in orasul simbol Ierusalim. Vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Cazare in Bethleem.

Ziua 8. Bethleem – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv unde vom avea un tur panoramic de oras si scurt popas in orasul vechi Jaffa. Transfer la aeroport pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti.

Servicii incluse:
• Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
• Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in zona Tiberias/Nazaret la hotel de 3*/4* 
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Amman la hotel de 3*/4* 
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Aqaba la hotel de 3*/4* 
• 3 nopti de cazare cu mic dejun in zona Bethleem la hotel de 3*/4* 
• Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse:
• Taxele aeroport si taxa de serviciu: 150 euro/ persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
• Taxele de trecere a frontierelor: 40 euro/ persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
• Taxa de intrare in Petra: 60 euro/ persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
• Supliment demipensiune (7 cine): 120 euro/ persoana;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Taxi Muntele Tabor – 15 euro/persoana (se achita local);
• Tips in valoare de 3 euro/ persoana/ zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
• Excursiile optionale;
• Asigurarea medicala si storno.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• Camera single: 799 euro;
• Copil < 12 ani: 579 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Excursii optionale:
• Excursie la Ein Karem – Hozeva: 50 euro/persoana. Include: transport clasificat si ghid local. Nu include: bilete de intrare.
• Croaziera Marea Galileii – 18 euro/persoana

Orar de zbor informativ, Compania El Al:
Bucuresti OTP 10:50 -> Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 18:30 -> Bucuresti OTP 21:10
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

NOTE:
• Grup minim 25 persoane.
Oferta turistica este parte integranta din contract. 
Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Maroc – Capitalele Imperiale 9 zile, avion - de la 899 euro

Maroc – Capitalele Imperiale 9 zile, avion
Itinerariu: Bucuresti – Casablanca – Marrakech – Essaouira – Beni Mellal – Ifrane – Fez – Volubilis – Meknes – Rabat – Casablanca – Bucuresti
Tarif: 899 Euro/ persoana
Supliment camera single: 259 Euro; Copil sub 12 ani: 529 euro cazat in camera cu 2 adulti.
Oferta Speciala – Reducere 10% din tariful de baza pentru inscrieri pana la 13 Noiembrie 2018!
Tariful afisat nu include reducerea!
Plecari: 17.03, 18.04, 02.09, 17.10.2019

Ziua 1. Bucuresti – Casablanca
Ora 03:55 intalnire pe aeroportul Bucuresti – Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Casablanca, cu escala la Lisabona. Decolare la ora 05:55, sosire la Lisabona in jurul orei 08:30.
Ora 13:35 decolare din Lisabona cu aterizare in Casablanca la ora 15:55. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. Casablanca
Mic dejun. Zi dedicata turului de oras Casablanca: Piata Centrala, Cartierul Habous, bazarele, Mahakina, Catedrala Notre Dame Lourdes, Cornisa, cartierul Anfa Seara, Villa Mirador, Villa dar Saada, Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Cazare in Casablanca.

Ziua 3. Casablanca – Marrakech
Mic dejun. Continuam cu Marrakech, unde vom face un tur panoramic de oras, ce include: Moscheea Koutoubia si Palatul Bahia. Vom vedea plantatiile de maslini de la Menara si Piata Jamaa El Fna. Cazare in Marrakech.

Ziua 4. Marrakech – Essaouira
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Essaouira, oras – port pe coasta Oceanului Atlantic, renumit pentru a sa Medina cu ziduri fortificate, inscris pe Lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Cazare in Marrakech.

Ziua 5. Marrakech – Ouarzazate
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Ouarzazate, traversand Muntii Atlas, unde vom intra in contact cu viata localnicilor din satele berbere si cultura acestora. Vom ajunge la Tiz-in-Tichka, situat la cea mai mare altitudine din nordul Africii. Ajungem la Ouarzazate, dincolo de care se intinde desertul Sahara. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Intoarcere la Marrakech si cazare.

Ziua 6. Marrakech – Beni Mellal – Ifrane – Fez
Mic dejun. Plecare spre Fez prin Muntii Atlas. Prima oprire va fi in Beni Mellal, oras la poalele muntiilor, unul dintre cele mai mari centre agricole ale Marocului. Al doilea popas va fi la Ifrane– importanta statiune de ski. Dupa amiaza, sosim in Fez, perla lumii arabe si cel mai vechi oras islamic din lume. Este impartit in trei zone: orasul nou, construit in 1912, orasul medieval, construit in sec. al XIII-lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809. Transfer la hotel si cazare in Fez.

Ziua 7. Fez
Mic dejun. Avem la dispozitie o zi intreaga pentru vizitarea orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen (exterior), Medina medievala, Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cazare in Fez.

Ziua 8. Fez – Volubilis – Meknes – Rabat – Casablanca
Mic dejun. Plecare din Fez catre Volubilis, care, in Antichitate, era un important oras roman. Acesta era centrul administrativ al provinciei Mauretania Tingitana. Vom admira faimoasele ruine romane. Dupa aceea, drumul continua catre Meknes, oras impresionant cu un amestec de stiluri spaniol si maur, inconjurat de ziduri inalte si porti marete. Centrul Vechi al orasului Meknès este uriasa Piata el-Hedim, situata in fata portii Bab el-Mansour. Poarta Bab el-Mansour este strajuita de doua coloane monumentale corintice din marmura. Traseul continua catre Rabat – capitala regatului si sediul guvernului marocan. Aici vom avea tur panoramic de oras. Situat la gura de varsare a raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Vom admira: Turnul Hassan, construit in perioada regelui Almohadic. Desi nu a fost niciodata finalizat, este, totusi, un monument remarcabil. Chiar in fata turnului se afla Mausoleul Regelui Mohammed al V-lea. Ultima oprire este la Palatul Regal pentru o vizita exteriora. Transfer la hotel in Casablanca.

Ziua 9. Casablanca – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, cu escala la Lisabona. Decolare din Casablanca la ora 16:40, sosire in Lisabona la ora 17:00. La ora 23:10 plecare din Lisabona si sosire la Bucuresti a doua zi la ora 05:10.

SERVICII INCLUSE:
Bilete de avion Bucuresti – Casablanca – Bucuresti – zboruri cu escala in Lisabona;
3 nopti de cazare cu mic dejun in Cassablanca la hotel de 4*;
3 nopti cazare cu mic dejun in Marrakesh la hotel de 3*;
2 nopti cazare cu mic dejun in Fez la hotel de 3*;
Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz;
Ghid local la obiectivele turistice din Fez si Marrakesh;
Asistenta turística in limba romana.

NU SUNT INCLUSE:
Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion), bagajul de cala, bagajul de mana si taxa de serviciu - 299 Euro/persoana;
Biletele de intrare la obiectivele turistice – aproximativ 58 Euro/persoana;

Excursiile optionale;
Supliment demipensiune (8 cine) – 115 Euro / persoana ;
Supliment pentru plecarea de Pasti – 80 Euro/persoana;
Asigurarea storno si medicala (recomandate);
Bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local aproximativ: 1 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 euro/ persoana/zi pentru ghid;
taxele de oras/statiune se vor achita la receptiile hotelurilor.

Hoteluri:
• Casablanca: Imperial Casablanca Hotel & Spa 4* categoria locala, 291, Boulevard Mohamed V &Angle Rue Azilal, Ex Rond Point Shell, Casablanca 20110, Morocco, sau similar.
• Marrakesh: Hotel Hotel Marrakech House 3* categoria locala, N°1, Avenue Abdelkrim Al Khattabi lot Bouizgaren Gueliz, 40000 Marrakech, sau similar.
• Fez: Hotel Ibis 3*, Avenue Des Almohades – Place De La Gare Oncf, 30000 Fès, sau similar.

Excursii optionale:
Essaouira - 49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani, include: transport local, asistenta turistica in limba romana, nu include intrari, se achita local, 10 euro de persoana (tarif informativ, se poate modifica);
Quarzazate - 49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani, include: transport local, asistenta turistica in limba romana, nu include intrari, se achita local, 10 euro de persoana (tarif informativ, se poate modifica);
Grup minim excursii optionale: 20 de persoane. 

Orar de zbor informativ Bucuresti 05:55 - Lisabona 08:30 / Lisabona 13:55 – Casablanca 15:55
Casablanca 16:40 - Lisabona i 17:00 / Lisabona 23:10 – Bucuresti 05:10(a doua zi)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Note:
Acte necesare: pasaport (temporar sau permanent), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener, nu vor plati diferenta de single.
Agentia poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente politice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.
Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform normelor in vigoare in tarile respective.
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasapoartele acestora si copii ale certificatelor de nastere ale copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa le solicite).
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma numerar sau o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
Taxele de statiune/oras se vor achita la receptiiile hotelurilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Grup minim 25 persoane.

Rusia Noptile Albe-Moscova & Sankt Petersburg 8 zile - de la 1.099 euro

Rusia Noptile Albe: Moscova & Sankt Petersburg 8 zile, avion
Moscova – Serghiev Posad – Sankt Petersburg – Puskin
Tarif: 1099 euro/ persoana 
Plecari:  05.06, 26.06.2019

Ziua 1. Bucuresti – Moscova
Ora 11:00 intalnire in aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul companiei Aeroflot catre Moscova, cursa directa, decolare in jurul orei 13:30. Ora 16:30 sosire in Moscova.  Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. Moscova
Mic dejun. Ora 09:00 plecare de la hotel.  Vizita la Kremlin (teritoriu si catedrala) - monument arhitectonic si de arta ce gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Tur panoramic de oras care va include Piata Rosie, Catedrala Sfantul Vasile, Monumentul Puskin, Piata Manej, Bulevardul Ring, strazile Tverskaya si Minskaya, Parcul Victoriei, Piata Arbat, Zamoskvorechye, Biserica Sfanta Sofia, Catedrala Mantuitorul Hristos, Biserica Sfantul Nicolae, Str. Lev Tolstoi, Str. Pirogovskaya. Continuam cu vizitarea metroului, renumit pentru arhitectura spectaculoasa si unica a fiecarei statii. Cazare in Moscova.  

Ziua 3. Moscova – Serghiev Posad
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Serghiev Posad, situat la aproximativ 70 de km de Moscova. Orasul gazduieste Manastirea Sfintei Treimi, unde si-a petrecut tineretea pictorul Andrei Rubliov. Cazare in Moscova.

Ziua 4. Moscova – Sankt Petersburg
Mic dejun. Ora 12:00 eliberare camere si plecare de la hotel.  Vizitam Galeriile Tretiakov. Transfer la aeroport pentru zborul catre Sankt Petersburg. Ora 19:45, decolare catre St. Petersburg, zborul companiei Aeroflot, sosire in St. Petersburg la ora 21:10. Sankt Petersburg este un oras – monument, in care vom intalni bulevarde lungi si drepte, spatii vaste, gradini si parcuri, garduri decorative din fier forjat, monumente. Raul Neva, rasfirat in canale, cu numeroase poduri si cheiuri din granit, confera orasului o nota aparte, fapt pentru care i se mai spune si "Venetia Nordului". Cazare in Sankt Petersburg.

Ziua 5. Sankt Petersburg
Mic dejun. Ora 09:00, plecare de la hotel.  Vom incepe ziua cu turul panoramic ce include:  Palatul de Iarna, Bd. Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare; scurt popas la fortareata Petru si Pavel – emblema orasului. Vizita la Muzeul Ermitaj. Cazare in Sankt Petersburg.

Ziua 6. Sankt Petersburg – Palatul Peterhof
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Peterhof, un ansamblu de palate si gradini construite pentru Petru cel Mare, ce poate rivaliza cu Palatul Versailles din Franta, construit pe o suprafata de aproximativ 600 de hectare; aici se regasesc in jur de 30 de pavilioane si palate menite sa arate puterea si bogatia poporului rus de la acel moment. Peterhof se afla la aproximativ 25 km vest de Sankt Petersburg. Cazare in Sankt Petersburg.

Ziua 7. Sankt Petersburg – Puskin & Pavlovsk
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in orasul Puskin, unde vom vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului, precum si complexul arhitectural Pavlovsk, un exemplu de rafinament si eleganta, care imita Versailles-ul. In cursul serii, transfer la hotel. Cazare in Sankt Petersburg.

Ziua 8: Sankt Petersburg – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, compania Aeroflot, cu escala la Moscova, decolare la ora 17:40 din Sankt Petersburg, sosire la Moscova la ora 19:00, decolare din Moscova la ora 20:35 si sosire la Bucuresti la ora 23:45.  

Servicii incluse:
• bilete de avion pe ruta: Bucuresti – Moscova  si Sankt Petersburg – Bucuresti via Moscova;
un bagaj de mana/persoana, max. 10 kg;
un bagaj de cala/persoana, max. 23 kg
• bilet de avion pe ruta: Moscova – Sankt Petersburg;
• 3 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la hotel de  4*;
• 4 nopti de cazare cu mic dejun in St.Petersburg la hotel de 3*;
• tururile si transferurile prevazute in program, cu autocar/microbuz clasificat conform standardului local;
• tur de oras la Moscova;
• vizita la Galeriile Tretyakov;
• tur de oras la St. Petersburg;
• vizita la Muzeul Ermitaj – bilet de intrare in cladirea principala;
• bilete de intrare la Catedrala Sf. Petru si Pavel;
• biletele de intrare la metroul din Moscova;
• ghid local prezent la toate obiectivele turistice din program; 
• asistenta turística in limba romana.

Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport si taxa de serviciu pentru zborul international: 159 euro/persoana;
• taxele de aeroport pentru zborul intern:  45 euro/persoana;
• taxa de viza, 70 euro/persoana; viza se obtine in baza documentelor depuse de catre agentia Europa Travel;
• excursiile optionale;
• intrarile la obiectivele turistice, care nu au fost mentionate ca fiind incluse;
• asigurarea medicala obligatorie, necesara obtinerii vizei pentru Rusia, aproximativ 10 euro / persoana.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
Supliment single: 285 euro; 
A treia persoana in camera dubla: 1099 euro;
Copil < 12 ani: 599 euro cazat in camera cu 2 adulti.

dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.Excursii optionale: 
• Serghiev Posad: 40 euro/adult si 25 euro/copil sub 12 ani. Include: autocar, bilete de intrare, ghid local, ghid insotitor.
• Palatul Peterhof: 65 euro/adult si 40 euro/copil sub 12 ani. Include: autocar, bilete de intrare, ghid local, ghid insotitor.
• Puskin & Pavlovsk: 90 euro/adult si 40 euro/copil sub 12 ani. Include: autocar, bilete de intrare, ghid local, ghid insotitor.
*Grup minim pentru excursii optionale: 15 persoane.

Hoteluri:
Moscova: Intourist Kolomenskoye Hotel 4*, Adress: Kashirskoye Shosse 39B, 115409 Moscov sau similar.
St. Petersburg: Hotel  Ladoga 3*, Adress: Pr. Shaumyana, 26, St.Petersburg sau similar.
Reconfirmarea hotelurilor se va face cu cca. 30 de zile inainte de calatorie.

Acte necesare pentru obtinerea vizei
• pasaport valabil minimum 6 luni de la data returului si cu minimum 2 pagini consecutive libere;
• fotografie color 3,5 х 4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clara a chipului (frontal), fara ochelari cu lentile fumurii si cu capul descoperit;
• copie dupa cartea de identitate;
• adeverinta de la locul de munca, cu specificarea functiei sau cuponul de pensie;
• copia politei de asigurare medicala;
• in cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau de o terta persoana, este necesara copia dupa imputernicirea notariala de la parinte sau de la ambii parinti si cazierul judiciar al persoanei care insoteste minorul.

Orar de zbor informative, Compania Aeroflot:
Bucuresti 13:30 – Moscova 16:30
Moscova 19:45 Sankt Petersburg 21:00
Sankt Petersburg 17:40 – Moscova 19:00
Moscova 20:35 – Bucuresti 23:45
* Orarul de zbor se poate  modifica pana la data calatoriei.

Mobila la Comanda

scannere coduri de bare

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

  Accept cookie-uri din acest site.