• Teaserf
  • Circuite, Sejururi, Excursii cu AVIONUL

Excursii, Circuite, Sejururi cu AVIONUL

Agentia de Turism Happy-Trip te invita sa calatoresti in lume cu avionul. Excursii, Circuite, Sejururi, toate sunt acum disponibile si cu transport aerian.

Israel – Iordania 7 zile, avion – 29.01.2019

Israel – Iordania 7 zile, avion – 29.01.2019
Bucuresti – Tel Aviv – Jaffa – Bethleem – Haifa – Nazaret – Tiberias– Muntele Tabor – Croaziera pe Marea Galileei – Amman – Mabada – Petra – Aqaba – Eilat – Bethleeem – Bucuresti
Tarif 619 euro/ persoana
Camera single: 766 Euro; Copil < 12 ani: 541 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv
Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL / Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion si intalnire cu reprezentantul agentiei partenere din Israel. Transfer la Bethleem/ zona Tiberias/Nazaret pentru cina si cazare.

Ziua 2. Haifa – Nazaret – Tiberias
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cina si cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3. Tiberias – Muntele Tabor – Croaziera pe Marea Galileei – Amman
Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Continuam cu croaziera (1h 30 min) pe Marea Galileii – lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trecere frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis - cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cina si cazare in Amman.

Ziua 4. Amman – Mabada – Petra – Aqaba
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebode unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba - orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Iordania) - oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

Ziua 5. Aqaba – Eilat – Bethleeem
Mic dejun. Timp liber in statiunea Aqaba pentru vizite. Aqaba este al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. La ora 11:30 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Optional, vizita la acvariul Marina Park. Transfer pentru cina si cazare in Bethlehem.

Ziua 6. Masada – Ierihon – Bethleeem
Mic dejun. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 7. Bethleeem – Ierusalim – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Tur panoramic de oras cu autocarul in Tel Aviv si scurt popas in Orasul Vechi Jaffa. Transfer la Tel Aviv pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti.

SERVICII INCLUSE:
·         Bilet avion, cursa directa El AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
·         Transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului;
·         6 nopti cazare, conform programului in hoteluri de 3* si categoria ”turist”echivalent: 3*sup.-4*;
·         Mic dejun si cina;
·         Tururi cu autocarul conform program;
·         Excursia la Masada (doar transportul);
·         Ghid local vorbitor de limba romana.

NU SUNT INCLUSE
Taxe aeroport si securitate si taxa de serviciu: 139 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxe de trecere a frontierelor (Israel-Iordania si Iordania-Israel): 40 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxa de intrare in Petra: 60 Euro/persoana(se achita obligatoriu inainte de plecare);
Intrarile la obiectivele turistice;
Aigurarea medicala si asigurarea storno;
Excursiile optionale;
Alte servicii care nu au fost incluse in pachetul de baza.

Optionale:
·Croaziera pe Marea Galilei: 12 Euro/persoana;
·Masada - urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/persoana;
·Excursia la acvariu (ziua 5, include transport autocar, bilete intrare acvariu si vizionare film): 39 Euro/persoana.
·Taxi Muntele Tabor – 15 Euro/persoana ;

Orar de zbor confirmat grupul din 10 Septembrie 2018
Compania Tarom
Bucuresti 19:55 – Tel Aviv 22:30
Tel Aviv 20:05 – Bucuresti 22:50

Orar de zbor confirmat grupul din 16 Octombrie 2018
Compania Tarom
Bucuresti 20:55 – Tel Aviv 22:30
Tel Aviv 23:30 – Bucuresti 02:15

Orar de zbor confirmat grupul din 27 Noiembrie 2018
Compania El Al
Bucuresti 21:30 – Tel Aviv 23:55
Tel Aviv 17:40 – Bucuresti 20:25

Hoteluri:
Hotel Nativity Bells 3*/4* categoria locala in Bethlehem sau similar;
Hotel Tabar in Nazareth 3* sau similar;
Hotel Livan / Al Fanar 3* in Amman sau similar;
Hotel Al Qidra Aqaba   3* in Amman sau similar;

NOTE:
• Grup minim 25 persoane. Pentru grup mai mic de 15 persoane tariful se poate majora. 
Oferta turistica este parte integranta din contract. 
Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. 
Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana si implicit orarul de zbor sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi cu minim 7 zile inainte de data calatoriei, fara ca turistul sa aiba dreptul de a rezilia contractul. Orarul de zbor si hotelurile se reconfirma cu 7 zile inainte de plecare.
Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare. 
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la avion si cazare.
Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%. 
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora etc. 
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). 
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor. 
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.


Mobila la Comanda

scannere coduri de bare

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

  Accept cookie-uri din acest site.