• Teaserf
  • Circuite, Sejururi, Excursii cu AVIONUL

Excursii, Circuite, Sejururi cu AVIONUL

Agentia de Turism Happy-Trip te invita sa calatoresti in lume cu avionul. Excursii, Circuite, Sejururi, toate sunt acum disponibile si cu transport aerian.

Israel 5 zile/ 4 nopti - 449 euro

Pe urmele Mantuitorului in Israel - Tara sfanta
Avion, 5 zile / 4 nopti
Tel Aviv - Bethleem - Ierusalim - Ierihon - Masada - Nazaret - Tiberias - Haifa
Date de plecare 06.03, 12.05, 06.06, 28.06, 25.07, 05.09, 10.10, 14.11, 01.12.2018
Tarif 449 Euro/persoana
Camera single: 599 Euro; Copil sub 12 ani: 400 Euro

Ziua 1: BUCURESTI - TEL AVIV - BETHLEEM
Ora 07:55 - Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL / Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Ora 10:55- Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 13:10. Tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 2: BETHLEEM si IERUSALIM
Mic dejun. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Vom continua drumul spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 3: BETHLEEM - IERIHON si Cetatea Masada
Mic dejun, Plecam la Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde optional se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Vizita optionala la parcul  Arheologic. Baie in Marea Moarta. Apoi continuam spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant, privim Muntele Carantania unde a fost ispitit Mantuitorul de catre diavol. Intoarcere la Betleem pentru cina si cazare.

Ziua 4: BETHLEEM - NAZARET - Croaziera pe MAREA GALILEEI
Mic dejun. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Seara ne vom relaxa intr-o croaziera pe Marea Galileii (aprox. 1h:30min). Transfer la Nazaret pentru cina si cazare.

Ziua 5: NAZARET - HAIFA - TEL AVIV
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. La ora 16:00 transfer la aeroport, la 21:55 - decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 01:25. 

SERVICII INCLUSE:
·      Bilet avion, cursa directa El AL / Tarom, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
·      Excursiile zilnice, tururile si vizitele prevazute in programul excursiei cu autocar local, inclusiv turul orasului; Tel Aviv , vizita la Jaffa si excursia la Masada;
·      4 nopti cazare, din care 3 nopti in Bethleem si o noapte in Nazaret;
·      Mic dejun si cina in fiecare zi;
·      Ghid local vorbitor de limba romana

NU SUNT INCLUSE:
·     Taxele aeroport si securitate: 99 Euro/persoana(se pot modifica pana la plecare);
·     Supliment plecarea de Paste: 109 Euro pe persoana;
·     Excursiile optionale: Croaziera Pe Marea Galilei: 12 Euro/persoana;
·     Intrarile la obiective: Masada - urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro / persoana; Qumran: 8 Euro / persoana; Pater Noster Church & Capernaum :  4 Euro / persoana.

Hoteluri 3-4*
Bethlehem : Nativity Hotel, 115 El Sahal Street, Bethlehem, categoria ”turist” echivalent: 3*sup.-4 sau similar.
Nazareth: Hotel St. Gabriel in Nazareth 3*, Rouse Al Jabal Street 50 Neighborhood Salizian 2, Nazareth 16000 PO 2318 sau similar.
*Hotelul se nominalizeaza in saptamana plecarii.

Orar de zbor informativ:
Bucuresti – Tel Aviv: 19:35 – 22:30
Tel Aviv – Bucuresti: 20:05 – 22:50
Compania Tarom
Bucuresti – Tel Aviv: 10:45 – 13:20
Tel Aviv – Bucuresti: 18:05 – 20:55
Compania El Al
Bucuresti – Tel Aviv: 11:00 – 13:45
Tel Aviv – Bucuresti: 19:40 – 22:30
Compania El Al
*Compania aeriana cat si orarul de zbor se confirma in saptamana plecarii.

NOTE:
Grup minim: 40 persoane.
Acte necesare: pasaport normal (nu temporar), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Israel & Iordania - 7 zile/ 6 nopti - 619 euro

Israel & Iordania
Avion, 7 zile / 6 nopti
Bucuresti - Tel Aviv – Jaffa - Bethleem - Haifa – Nazaret - Tiberias - Muntele Tabor- Croaziera pe Marea Galileei – Amman - Mabada - Petra – Aqaba - Eilat – Bethleeem - Bucuresti
Data plecare: 06.03, 03.04 - Paste, 30.04 – 1 Mai, 12.06, 11.09, 16.10, 20.10, 26.11.2018
Tarif 619 Euro/persoana
Camera single: 766 Euro; Copil 2-12 ani: 541 Euro

ZIUA 1. Bucuresti - Tel Aviv – Jaffa - Bethleem
Ora 08:00 - Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare.
Ora 11:10 -Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion (13:45),intalnire cu ghidul local.
Tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi, Jaffa. Transfer in Bethleem pentru cina si cazare.

ZIUA 2. Bethleem - Haifa – Nazaret - Tiberias
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cina si cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

ZIUA 3. Tiberias - Muntele Tabor - Croaziera pe Marea Galileei - Amman
Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Continuam cu croaziera (1h 30 min) pe Marea Galileii - lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trecere frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis - cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cina si cazare in Amman.

ZIUA 4. Amman - Mabada - Petra – Aqaba
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebode unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba - orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Iordania) - oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

ZIUA 5. Aqaba – Eilat – Bethleeem
Mic dejun. Timp liber in statiunea Aqaba pentru vizite. Aqaba este al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. La ora 11:30 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Optional, vizita la acvariul Marina Park. Transfer pentru cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA 6. Masada – Ierihon - Bethleeem
Mic dejun. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cina si cazare in Bethleem.

ZIUA 7. Bethleeem – Ierusalim – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Tel Aviv pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti. Ora 18 :00, decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 20:50.

SERVICII INCLUSE:
·Bilet avion, cursa directa El AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
·Transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului;
·6 nopti cazare, conform programului in hoteluri de 3* si categoria ”turist”echivalent: 3*sup.-4*;
·  Mic dejun si cina;
·Tururi cu autocarul conform program;
· Excursia la Masada (doar transportul);
· Ghid local vorbitor de limba romana.

NU SUNT INCLUSE
Taxe aeroport si securitate: 99 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxe de trecere a frontierelor (Israel-Iordania si Iordania-Israel): 40 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxa de intrare in Petra: 60 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Aigurarea medicala si asigurarea storno ;
Excursiile optionale ;
• Supliment obligatoriu plecarea de Paste - 59 Euro/ persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare, nu include masa festiva de Paste) ;
Alte servicii care nu au fost incluse in pachetul de baza ;

Optionale:
• Croaziera pe Marea Galilei: 12 Euro/ persoana;
• Masada - urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/ persoana;
Excursia la acvariu (ziua 5, include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film): 35 Euro/ persoana.
• Taxi Muntele Tabor – 15 Euro/persoana.

Orar de zbor informativ:
Bucuresti 11:10 - Tel Aviv 13:45;
Tel Aviv 18:00 - Bucuresti 20:50
*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei.


Orar de zbor confirmat pentru plecarea din 03.04.2018:
03.04.2018: Bucuresti 20:55 - Tel Aviv 23:30
11.04.2018 Tel Aviv 00:30 - Bucuresti 03:15
Compania: Tarom

NOTE:
Grup minim: 40 persoane.
Acte necesare: pasaport normal (nu temporar), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Compania aeriana poate modifica orarul de zbor pana la data plecarii.


Circuit Iordania si sejur Egipt - 7 nopti/ 8 zile - de la 629 euro

Circuit Iordania si sejur Egipt- 7 nopti/ 8 zile
Plecari: 10.11; 17.11 si 24.11.2018


Ziua 01: Intalnire cu insotitorul in aeroportul Henri Coanda, imbarcare si plecare catre Amman. Ne intalnim cu reprezentantul nostru in Amman, facem  formalitatile vamale, transfer la hotel, check-in  si cazare in Amman.

Ziua 02 Vechiul si Noul  Amman   
Dupa micul dejun începem ziua cu un city tour al capitalei Amman. Continuam apoi sa exploram partea de est a Iordanului unde gasim castelele si palatele desertului, construite de califii Omeiazi in secolul al VIII-lea d.Hr. Ei au construit aceste castele si palate în desertul iordanian cu scopul de a mentine rutele caravanelor si pentru a asigura loialitatea triburilor iordaniene. In plus, au construit cabane de vânătoare să se bucure de călărie, de vânătoare si de baie. Transfer catre Amman pentru cina si cazare.

Ziua 03 Petra – Wadi Rum
După micul dejun  plecam  spre Petra. Incepe explorarea uneia dintre cele 7 minuni ale lumii noi, cu o plimbare călare pana in Siq (Canion), urmata de un tur prin Siq la Trezorerie, centrul orasului, mormântul regal, teatru, locul de jertfa, mormintele romane si multe altele. Apoi plecam spre Wadi Rum (’’Valea Lunii’’). Aici vom găsi aventura si  vom simti romantismul Desertului Arabiei.  Wadi Rum este ca un peisaj selenar format din văi vechi  si munti  din travertin erodati, crescand printre nisipuri colorate in alb si roz. Ne bucuram de  un safari de 2 ore pentru a explora locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabiei, vizitand totodata si cele mai spectaculoase obiective din Wadi Rum si locurile unde s-au filmat filme celebre precum: Lawrence al Arabiei (1962), Planeta Rosie (2000), Mumia Revine (2001), Transformers: Revenge of the Fallen (2009), Prometheus (2012), Martianul (2015), dupa care ne astepta o cina in stil beduin cu o petrecere superba. Dupa miezul noptii luminile se sting pentru a observa un cer absolut impresionant. Cazare si cina in Wadi Rum.

Ziua 04 Wadi Rum – Aqaba – Taba
Dupa micul dejun vom face transfer la Aqaba si ne bucuram de o plimbare de 45 de minute cu barca in drum spre Taba. Zi libera la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu All Inclusive in Taba.

Ziua 05 Taba
Zi libera la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu All Inclusive in Taba.

Ziua 06 Taba
Zi libera la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu All Inclusive in Taba.

Ziua 07 Taba – Dead Sea
Dupa micul dejun vom face transfer in Aqaba cu barca si ne indreptam spre Marea Moarta prin Wadi Araba, pe drum o sa vizitam Towaros Madaba, orasul cu mozaicuri. Acest oras are o istorie lungă fiind mentionat pentru prima dată în Biblie si în Stela lui Mesha pe vremea  când era un oras mobit. Vizitam Biserica Crestină Ortodoxă Sf. Gheorghe unde se afla o  harta mozaic cu Ierusalimul, Palestina, Iordania, Israel si Egipt. Mergem mai departe  catre  Muntele Nebo unde vom face un tur al locului in care se afla mormantului lui Moise. De aici, Dumnezeu i-a ingaduit lui Moise sa priveasca spre Tara Făgăduintei. Aici se gasesc ruine din secolele IV-VI, biserici ale căror pardoseli sunt încă acoperite cu un minunat mozaic continuam spre Marea Moarta cina si cazare Marea Moarta.

Ziua 08   Marea Moarta – Aeroport
OPTIONAL, putem vizita Betania, adevaratul loc al botezului, unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus in apa din albia larga a Iordanului. Acest loc a fost cunoscut multa vreme doar din Biblie si textele bizantine medievale. De asemenea, vizita se continua cu Mekawir, dealul unde se afla candva palatul regelui Irod cel Mare.

TARIFUL INCLUDE:                  
Bilete avion Bucuresti-Amman-Bucuresti                             
Cazare cu demipensiune in Iordania, hoteluri 4*                   
Cazare cu All Inclusive in Taba la hotelul ales                      
Taxele de intrare la siturile mentionate in program
Transfer cu autocar A/C
Transfer Aqaba-Taba-Aqaba cu barca deluxe
Viza GRATUITA
Insositor din partea firmei
Ghid vorbitor de limba romana
1 bagaj de mana de 10 kg.

TARIFUL NU INCLUDE:
Bagaj de cala ~25 eur/sens (optional)
Taxa de aeroport- 49 eur
Excursie optionala ziua 08- 35 eur/pers

Tarif: 629 euro/ pers. in camera dubla    
Amman – Hotel Sulaf – Demipensiune - 2 nopti
Wadi Rum – Hotel Sun Rose( Hillawi) – Demipensiune - 1 noapte
Taba – Hotel El Wekala Aqua Park Resort 4*+ - Hard All Inclusive - 3 nopti
M. Moarta – Hotel Grand East - Demipensiune - 1 noapte
Taxa aeroport 49 Euro                               
Copil: sub 6 ani fara pat suplimentar 71 euro                                                                
Copil sub 12 ani fara pat suplimentar 299 eur
Supliment single: 130 euro

Tarif 639 euro/pers. in camera dubla    
Amman – Hotel Sulaf – Demipensiune - 2 nopti
Wadi Rum – Hotel Sun Rose (Hillawi) – Demipensiune - 1 noapte
Taba – Hotel Strand beach and golf Resort 5* - Hard All Inclusive - 3 nopti
M. Moarta – Hotel Grand East – Demipensiune - 1 noapte
Taxa aeroport 49 Euro                                
Copil sub 6 ani fara pat suplimentar 71 euro                                                                
Copil sub 12 ani fara pat suplimentar 316 eur
Supliment single: 145 euro

Tarif 649 eur/pers. in camera dubla      
Amman – Hotel Sulaf – Demipensiune - 2 nopti
Wadi Rum – Hotel Sun Rose( Hillawi) – Demipensiune - 1 noapte
Taba – Hotel Sofitel Taba Heights Resort 5* - Hard All Inclusive - 3 nopti
M. Moarta – Hotel Grand East – Demipensiune 1 noapte
Taxa aeroport 49 Euro                                
Copil sub 12 ani fara pat suplimentar 321 eur
Copil sub 6 ani fara pat suplimentar 71 euro
Supliment single: 150 euro

Tarif 690 euro/ persoana in camera dubla      
Amman – Hotel Sulaf – Demipensiune - 2 nopti
Wadi Rum – Hotel Sun Rose (Hillawi) – Demipensiune - 1 noapte
Taba – Hotel The Bayview Taba Heights 5*+ - Ultra All Inclusive - 3 nopti
M. Moarta – Hotel Grand East – Demipensiune - 1 noapte
Taxa aeroport 49 Euro
Copil sub 12 ani fara pat suplimentar 342 euro
Copil sub 6 ani fara pat suplimentar 71 euro
Supliment single: 190 euro

Orar zbor
Bucuresti 15:00 – 17:40 Amman
Amman 18:05 – 20:45 Bucuresti

Sicilia – Malta si Insulele Eoliene - 6 zile / 5 nopti - 379 euro/ persoana

Sicilia – Malta si Insulele Eoliene - Avion, 6 zile / 5 nopti
Bucuresti – Catania –Taormina – Etna – Cheile Alcantara – Siracusa – Notto – Valletta – Lipari – Vulcano – Catania – Bucuresti
Plecari: 03.10 si 17.10.2018
Tarif: 379 Euro/ persoana in camera dubla


ZIUA 1 : BUCURESTI- CATANIA
Ora 11:20 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul
agentiei si imbarcare la ora 13:20 pentru zborul  Blue Air  cu destinatia Catanina.
14:45 - Sosire in in Catania – programul excursiei incepe cu turul panoramic de oras si vizita nocturna in Taormina. Turul panoramic va include: Piazza Universitaria, Piazza del Duomo cu fantana Elefantului (simbolul orasului), Cattedrala di Sant-Agata (Domul) unde se poate vedea si mormantul compozitorului Vincenzo Bellini, piata de peste si alimente.
Continuam cu Taormina- centru inscris in patrimoniul UNESCO, un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si cunsocut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Tur pietonal cu insotitorul de grup, unde vom avea ocazia sa vedem: cafenele, restaurante si magazine, iar la final vom face un popas la teatrul grecesc. Timp liber la dispozitie. Cazare in zona Catania/Taormina.


ZIUA 2 : CATANIA- ETNA & CHEILE ALCANTARA
Mic dejun. Excursie optionala la Vulcanul Etna - cel mai activ si cel mai inalt vulcan din Europa. Cu o activitate constanta de peste 6000 de ani, Etna este vulcanul cu cea mai lunga perioada de activitate. Dupa amiaza, optional,  excursie spre o alta atractie turistica din zona: spectaculoasele chei Alcantara cu roci bazaltice stratificate situate intr-un cadru natural deosebit. Cazare in zona Catania/Taormina.

ZIUA 3 : CATANIA- SIRACUSA & NOTTO
Mic dejun. Excursie optionala la Siracusa si Notto. Siracusa – unul din cele mai vechi orase din lume. Siracusa se întinde pe coasta estică a Siciliei, langa marea albastra, cu doua rauri: Ciane si Ananapo. Poeti si scriitori, de la Cicero la D’Annunzio au fost inspiraţi de frumuseţile acestui loc si de legendele lui.
In anul 212 î.C. a fost cucerit de romani. Este orasul lui Arhimede (287-212 i.C.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Tur de oras Siracusa: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Vom continua cu vizitarea orasului Noto cunoscut sub denumirea si de „Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc. Cazare in zona Catania/Taormina.

ZIUA 4: CATANIA- VALLETTA (MALTA)
Mic dejun. Continuam cu vizita optionala in Malta - transfer dimineata in portul Pozzalo si traversarea in insula cu catamaran de mare viteza. Excursia cuprinde vizitarea vechii capitale, Medina si a frumoaselor orasele St. Julians si Sliema, dupa care capitala Valletta, Orasul Cavalerilor, cu Gradinile Barrakka, Portul, Catedrala Sf. Ioan. Excursia include si masa de pranz.  Seara ne vom intoarce in Sicilia pe acelasi traseu. Cazare in zona Catania/Taormina.


ZIUA 5: CATANIA-INSULELE  EOLIENE: LIPARI SI VULCANO
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Insulele Eoline. Dis de dimineata vom pleca catre Milazzo, situat la aproximativ 130 de km de Catania, ne vom imbarca pe feribotul care ne va duce la prima destinatie, Insula Lipari, unde va avea loc si prima oprire. Vom avea timp liber la dispozitie pentru explorarea  orasului vechi sau putem alege sa vizitam parcul arheologic.
Navigam catre Insula Vulcano, vom admira Gran Cratere fumegand, pestera ingerilor, Grotta del Cavallo, piscina lui Venus si Vulcanello- un Vulcan stins.
Va recomandam sa va luati si costumul de baie deoarece puteti alege sa faceti o baie in izvoarele termale cu apa sulfuroasa si namol terapeutic, ne vom bucura de plaja cu nisip negru-vulcanic.
In Lipari, ne vom imbarca pe feribot in jurul orei 17:45 si pornim spre portul Milazzo din Sicilia. Cazare in zona Catania/Taormina.


ZIUA 6: CATANIA-BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Decolare in jurul orei 20:45  si sosire la destinatie in jurul orei 23:45.


Pretul include:
• Bilete de avion Bucuresti – Catania-Bucuresti,Compania Wizz Air /Compania Blue Air;
• Bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana mic;
• 5 nopti cazare in zona Catania/Taormina la hotel de 3* cu Mic dejun ;
• Tururile si transferurile prevazute in cadrul itinerariului cu autocar: transfer aeroport hotel aeroport, tur panoramic de Catania;
• Asistenta turística in limba romana.

Pretul nu include:
• Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 160 euro/persoana;
• Taxele de oras, aproximativ 1,5 Euro/zi/persoana, se achita de catre clienti direct la hoteluri;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea medicala si storno;
• Alte servicii neincluse in program.


SUPLIMENTE si REDUCERI:
• Supliment camera single: 159 Euro;
• Pat suplimentar: 379 Euro;
• Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 299 Euro.

Excursii optionale : 
• Cheile Alcantara -  40 € /adult si 25 € per copil 2-12 ani  si include: autocar, insotitor de grup.
• Siracusa si Notto -  65 € /adult si 50 € per copil 2-12 ani si include: autocar, insotitor de grup.
• Malta -  215 € /adult si 195 €/adult si include: autocar,bilete ferry, insotitor de grup.
• Insulele Eoline -  99 € /adult si 70 € per copil 2-12 ani si include: autocar,bilete ferry, insotitor de grup.
• Etna -  65 € /adult si 50 € per copil 2-12 ani si include: autocar, insotitor de grup.

Hotel: Hotel Nike, Via Calcide Eubea, 27, 98035 Giardini Naxos ME, Italia sau similar.

Orar de zbor informartiv: Compania Blue Air/Wizz Air
Bucuresti- Catania:13:20-14:45 / Catania-Bucuresti:20:45-23:45
*Compania aeriana cat si orarul de zbor se poate modifica pana la data calatoriei.

Grup minim: 25 persoane

CAPPADOCIA - 25.04.2018 - 539 euro

CIRCUIT 8 zile CAPPADOCIA – avion - 25.04.2018
Antalya - Konya - Cappadocia - Antalya
Tarif 539 euro/ loc in camera DBL
Tarif 699 euro/ camera SGL


O saptamana plina de istorie, cultura si atractii naturale combinata cu vizitarea orasului Antalya
- Cappadocia, o lume de basme cu turnuri fermecate, formatiuni vulcanice cu forme misterioase si biserici sapate in stanci de catre primii crestini
- Orasul Antalya, situat pe coasta marii Mediterane, cu plajele sale aurii si numeroase posibilitati de shopping
- Konya, casa misticului filozof Rumi (Mevlana), fondatorul ordinului Dervisilor rotitori

ZIUA 1 | SOSIRE IN ANTALYA
Aeroportul Otopeni, imbarcare pe cursa charter Bucuresti-Antalya; sosire in Antalya, preluare de la aeroport si transfer catre hotelul de 4*, timp liber pentru odihna.

ZIUA 2 | ANTALYA – KONYA
Check out de la hotel si plecare cu microbuzul/autocarul spre KONYA. La sosire se viziteaza Manastirea Mevlana, mormantul lui Jalal ad-Din Muhammad Rumi, un filozof mistic al Islamului, cunoscut si sub numele de Mevlana sau Rumi, fondatorul ordinului Dervisilor rotitori. Innoptare in Konya hotel 4*.

ZIUA 3 | CAPPADOCIA
Dupa mic dejun, plecare catre CAPPADOCIA; pe drum se viziteaza Caravansaraiul Sultan Han, un han important datand din sec 13 folosit de-alungul Drumului Matasii. Optional, se pot vizita Valea si Cheile Ilhara, sapate de natura in relieful volcanic pe o lungime de 16 km in partea de sud a Cappadociei.
Optional, participarea la un ritual al Dervisilor rotitori, o ceremonie de 45 minute care reprezinta o calatorie mistica prin dragoste spre adevar si perfectiune. Cazare la hotel boutique 4* in Cappadocia.

ZIUA 4 | CAPPADOCIA
La primele ore ale diminetii excursie optionala cu BALONUL cu aer cald; este o experienta unica ce nu poate fi exprimata in cuvinte, trebuie traita pentru a putea fi inteleasa cu adevarat, peisajele selenare admirate din balon sunt cu adevarat captivante si alcatuiesc un decor desprins din basmele copilariei.
Calatoria prin Cappadocia continua catre vaile Pasabag si Devrent, unde veti admira turnurile sculpate de natura in stancile asemnatoare unor cosuri de fum sau ciuperci ce par locuintele unor creaturi din povestile fantastice. Aceasta zona este faimoasa si pentru orasele sale subterane locuite in trecut de populatie pentru a se ascunde de ostile invadatoare care veneau din Est. Veti avea ocazia sa vizitati un asemenea oras subteran cu ale sale tunele, sisteme antice de aerisire, camere de depozitare si uriase pietre de moara folosite la blocarea pasajelor in caz de urgenta. Excursia include si o vizita la un centru traditional de olarit, solul din zona fiind folosit de secole pentru producerea vaselor de ceramica. Innoptare la hotel boutique 4* zona Cappadocia.

ZIUA 5 | CAPPADOCIA
Dupa mic dejun, ziua incepe cu o vizita la un centru de prelucrare manuala a covoarelor traditionale turcesti pentru a admira cum se tes minunatele si migaloasele covoare; calatoria continua catre Goreme, renumita pentru stancile in forma de cosuri de fum modelate de-a lungul mileniilor de eroziunea eoliana, dar si pentru bisericile sapate in stanci de catre primii crestini din secolele 10-13. In continuare se viziteaza valea Porumbeilor si Uchisar, unde veti admira miile de casute de porumbei sapate in stanci de-alungul secolelor, iar ziua va fi incununata cu o priveliste panoramica minunata din cel mai inalt punct al regiunii. Innoptare la hotel boutique 4* din Cappadocia. Optional Seara turceasca (include cina si muzica traditionala intr-o locatie traditionala).

ZIUA 6 | ANTALYA
Mic dejun si Check out de la hotel, retur in Antalya cu micobuz/autocar; innoptare hotel 4* in Antalya.

ZIUA 7 | ANTALYA
Mic dejun; tur de o zi in Antalya cu vizitarea cartierului vechi Kaleici cu stradutele inguste si casele traditionale, portul roman de unde veti admira o priveliste minunata, poarta lui Hadrian datand din perioada imperiului Roman, Turnul cu Ceas datand din perioada Imperiului Otoman, etc.
Turul continua cu vizitarea Cascadei Karpuzkaldiran, spectaculoasa prin caderea acesteia de pe stancile abrupte direct in Marea Mediterana. Vizita la centre comerciale pt shopping piele si bijuterii. Innoptare Antalya hotel 4*.

ZIUA 8 | Plecare din ANTALYA
Mic dejun si transfer la aeroport si retur in Bucuresti.

SERVICII INCLUSE IN PRET:
• Bilet avion zbor direct charter Bucuresti-Antalya- Bucuresti
• Taxe aeroport
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• Ghid local in limba romana pe perioada excursiei in Turcia
• 7 nopti cazare hotel 4*, mic dejun
• Transport cu microbuzul sau autocarul (in f-ctie de nr. de participanti) pe perioada excursiei in Turcia
• Bilete de intrare la obiectivele din program
• Taxe locale

NU SUNT INCLUSE:
Excursiile Optionale (acestea se achita la fata locului):
• Valea Ilhara (55 euro/pers.)
• Seara Turceasca (40 euro/pers.)
• Derwish Show (20 euro)
• Zbor cu Balonul cu aer cald (150 euro/pers.)

Alte servicii neincluse in pret:
• Bauturile; Mesele nespecificate in program; Bacsis; Asigurarea medicala de calatorie; Orice alte servicii nespecificate in program.

IMPORTANT:
Grup minim 10 persoane
Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului cu valabilitate minim 6 luni.

LISABONA - MADEIRA - de la 569 euro/ persoana

LISABONA - MADEIRA
Bucuresti - Lisabona - Sintra - Cabo Da Roca - Fatima - Nazare-Obidos - Funchal- Monte & Gradinile Tropicale - Porto Moniz - Funchal - Lisabona - Bucuresti
Plecari: 27.03; 25.04; 27.06; 01.08; 08.09 si 01.12.2018
Tarif hotel 3* 569 Euro/persoana
Tarif hotel 4* 699 Euro/persoana

Ziua 1. Bucuresti - Lisabona
Intalnire pe aeroportul Otopeni la ora 05:00 cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Lisabona, compania Tap Portugal; decolare la ora 07:00. Sosire in Lisabona in jurul orei 09:35. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare in Lisabona.

Ziua 2. Lisabona - Sintra - Cabo Da Roca
Mic dejun. Turul panoramic de oras. Vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem, cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, Turnul Belem si Manastirea Sf Ieronim. Vom trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Dupa amiaza, excursie optionala la Sintra, o adevarata bijuterie a Portugaliei. Castelul Maur din secolul VIII si Palatul Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Cazare in Lisabona.

Ziua 3. Lisabona - Fatima - Nazare - Obidos
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Fatima, Nazare si Obidos; vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat, dupa care se continua traseul spre Nazare - sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima, loc de pelerinaj din Portugalia. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 4. Lisabona - Funchal
Mic dejun Transfer la aeroport pentu zborul catre Funchal - Madeira; decolare in jurul orei 17:30, compania Tap Portugal. Sosire, transfer si cazare in Funchal.

Ziua 5. Funchal
Mic dejun. Turul orasului Funchal (4 ore). Incepem vizita cu gradina botanica, continuam cu piata locala “Dos Lavradores” si Fabrica de Broderie, urmata de o plimbare de-a lungul strazii principale de shopping si vizita la Catedrala. Vom incheia turul la Crama Oliveiras, unde vom degusta faimosul vin de Madeira. Cazare in Funchal.

Ziua 6. Funchal - Monte si Gradinile Tropicale
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Monte si Gradinile Tropicale. In Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: un fel de sanie ce este manevrata de doi carreiros pe o distanta de aproximativ 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. La retur vom traversa platoul Insulei Madeira, Paul da Serra. Seara, optional, masa traditionala cu program folcloric. Cazare in Funchal.

Ziua 7. Funchal - Porto Moniz - Vestul Insulei Madeira
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Porto Moniz, oras situat in sud-vestul Insulei Madeira. Vom vizita un sat pitoresc din vestul orasului Funchal, numit Camara de Lobos. Vom adimra plantatiile de vie si bananieri. Ajungem la Cabo Girao - promontoriu deasupa oceanului. Urmatorul popas va fi la Ribeira Brava si continuam catre Porto Moniz, unde vom servi masa de pranz. Cazare in Funchal.

Ziua 8. Funchal - Lisabona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur, cu escala la Lisabona. Imbarcare in jurul orei 07:10. Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 16:45.

Servicii incluse:
Bilete de avion Bucuresti - Lisabona, Funchal-Lisabona-Bucuresti si Lisabona-Funchal, compania Tap Portugal;
Bilete de avion, compania Tap Portugal;
3 nopti cazare in Lisabona cu mic dejun la hoteluri conform ofertei;
4 nopti cazare in Funchal cu mic dejun la hoteluri conform ofertei;
Transferurile cu autocarul aeroport - hotel - aeroport;
Tururi de Lisabona si Funchal;
Bilete de intrare la obiectivele turistice;
Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport zborul Bucuresti - Lisabona si Funchal - Lisabona - Bucuresti 249 Euro/persoana;
Taxele de aeroport zborul Lisabona-Funchal 69 Euro/persoana;
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala si storno;
Alte servicii neincluse in program.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Tarif hotel 3* Supliment camera single: 169 Euro;
Pat suplimentar: 569 Euro;
Tarif hotel 4* Supliment camera single: 269 Euro;
Pat suplimentar: 699 Euro;

Hoteluri: 3*
Lisabona: Hotel Avenida Park, Av. Sidonio Pais 6 - 1050-214 – Lisboa- sau similar
Funchal: Imperatriz Aparthotel, Rua Imperatriz D. Amélia 72 - 9000-018 - Funchal, Madeira- sau similar

Hoteluri: 4*
Lisabona: Hotel NH Lisboa Campo Grande,Campo Grande 7 - 1700-087 - Lisboa- sau similar
Funchal: Hotel Funchal Design, Da Alegria, 2 - 2a - 9000-040 - Funchal, Madeira- sau similar

Excusii optionale:
• Fatima, Nazare si Obidos - 65 Euro/adult, 49 Euro/copil 2-12 ani. Include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana.
• Sintra - 45 Euro/adult, 39 Euro/copil 2-12 ani. Include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana.
• Monte si Gradinile Tropicale - 55 Euro/adult, 30 Euro/copil 2-12 ani. Include: transport autocar, bilet telecabina, intrare la Gradinile Tropicale , asistenta turistica in limba romana.
• Cina cu show folkloric - 38 Euro/adult, 18 Euro/copil 2-12 ani. Include: transfer cu autocarul, cina cu bauturi incluse, program folcloric , asistenta turistica in limba romana.
• Porto Moniz - 52 Euro/adult, 30 Euro/copil 2-12 ani. Include: transport autocar, pranz, asistenta turistica in limba romana.

Orar de zbor informartiv:
Bucuresti-Lisabona: 07:00 – 09:35
Lisabona-Funchal: 17:30-19:15
Funchal-Lisabona: 17:50 – 19:25 // Lisabona-Bucuresti: 00:15 – 06:15
*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei.

Info
Grup minim: 25 persoane
• Acte necesare: Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
• Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale.
• La aceasta oferta compania aerieana cat si orarul de zbor se poate modifica si va fi reconfirmat cu 20 de zile inainte de calatorie.

LONDRA - 630 euro/ persoana

LONDRA 2018 - Cea mai vizitata capitala a Europei - 6 zile / 5 nopti
Plecari: 26.03; 9.04; 28.05; 23.07; 20.08 si 3.09.2018
Tarif 630 euro/ persoana

ZIUA 1 - BUCURESTI LONDRA Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la Hotel Holiday Inn London West 4* (sau similar).

ZIUA 2 - LONDRA Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.

ZIUA 3 - OXFORD si WINDSOR (optional) Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare.ZIUA 4 - LONDRA Mic dejun bufet. Zi libera, in care va propunem sa vizitati Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire). Cazare.

ZIUA 5 - LONDRA Mic dejun bufet. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: British Museum (intrarea este gratuita - nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), Catedrala Saint Paul, Tate Gallery. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

ZIUA 6 - LONDRA BUCURESTI Mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul serii (la ora 20:05).

Tariful include:
Cazare 5 nopti in Camera Dubla cu mic dejun;
Taxe aeroport;
Transport Avion TAROM Bucuresti - Londra, Transport Avion TAROM Londra - Bucuresti

BELGIA – OLANDA – LUXEMBURG - 8 zile / 7 nopti - 639 euro/ persoana

BELGIA – OLANDA – LUXEMBURG - Avion, 8 zile / 7 nopti
OLANDA (Amsterdam, Marken, Volendam, Zaanse Schans, Madurodam, Haga, Delft, Rotterdam) – LUXEMBURG – BELGIA (Dinannt, Bruges, Gent, Bruxelles)
Plecari: 01.05, 25.08, 05.09, 02.10 si 30.11.2018
Tarif 639 Euro/persoana

ZIUA 1. BUCURESTI - AMSTERDAM
Ora 12:00 - Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 14:00 pentru zborul KLM cu destinatia Amsterdam.
15:55 - Sosire in Amsterdam, unul dintre cele mai moderne orase din Europa; frumos, tineresc si relaxat, cu multe lucruri de facut si de vazut, cu multe baruri, mancare din toata lumea si oameni prietenosi. Prin oras se poate merge pe jos sau cu bicicleta. Desi arhitectura apartine cu preponderenta secolului XVII, acesta este singurul lucru "vechi" din acest oras. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Amsterdam.

ZIUA 2. AMSTERDAM & CROAZIERA PE CANALE
Mic dejun. Vom incepe prima zi de vizita cu un tur panoramic si pietonal al Amsterdamului: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum si muzeul Van Gogh. Continuam cu o croaziera pe canale. Cazare in Amsterdam.

ZIUA 3. AMSTERDAM - MARKEN - VOLENDAM - ZAANSE SCHANS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marken Volendam si Zaanse Schans. Primul stop este in Zaanse Schans, sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant. Continuam cu Marken si Volendam, localitati foarte pitoresti, unde descoperim adevarata frumusete a Olandei: un peisaj tipic rural cu mori de vant, poldere, canale mici, fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici in costume traditionale. Cazare in Amsterdam.

ZIUA 4. AMSTERDAM - MADURODAM - HAGA - DELFT - ROTTERDAM - BRUXELLES
Mic dejun. Plecare matinala catre orasul in miniatura Madurodam, o reprezentare la scara 1:25 a Olandei, situat la mai putin de o ora de Amsterdam, in apropierea campurilor cu lalele. Ne continuam apoi drumul catre Haga, capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale. Continuam cu Delft, unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeul de portelan si ceramica albastra, Biserica Veche - Oude Kerk, Biserica Noua - Nieuwe Kerk si cladirea primariei. Urmatorul stop este Rotterdam - cel mai mare port al Europei. Transfer si cazare in Bruxelles.

ZIUA 5. BRUXELLES
Mic dejun. Astazi vom face turul panoramic al orasului Bruxelles, capitala ciocolatei si capitala Belgiei, oras multicultural, sediu al Familiei Regale si sediul Parlamentului European si al Comisiei Europene. Stradute pietruite si inguste se deschid in Grand-Place, imensa piata medievala, cu cladiri bogat ornate si o atmosfera plina de viata. Piata este una dintre cele mai frumoase din intreaga Europa. Turul include: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel.

ZIUA 6. BRUXELLES - MARELE DUCAT AL LUXEMBURGULUI SI ORASUL DINANT
Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim intr-o excursie optionala Marele Ducat al Luxemburgului cu o scurta oprire in pitorescul orasel Dinant pentru o sesiune de poze. Luxemburg, capitala Marelui Ducat, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene, este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse. In centrul vechi vom admira Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia marelui duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Timp liber la dispozitie in oras. Transfer si cazare in Bruxelles.

ZIUA 7. BRUXELLES - BRUGES - GENT
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Bruges si Gent. Prima oprire va fi oraselul Gent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Plecam catre Bruges, unde veti putea admira Minnewater - Lacul Iubirii si manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 8. BRUXELLES - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, via Amsterdam. Ora 18:20 - decolare din Bruxelles.  

Pretul include:
• Bilete de avion Bucuresti –Amsterdam, Bruxelles - Amsterdam - Bucuresti;
• 3 nopti cazare in Amsterdam la hotel de 3* cu mic dejun;
• 4 nopti cazare in Bruxelles la hotel de 3* cu mic dejun;
• Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar;
• Tur panoramic si petonal de oras: Bruxelles si Amsterdam;
• Croaziera pe canale in Amsterdam;
• Excusie de 1 zi la Madurodam - Haga - Delft - Rotterdam;
• Asistenta turística in limba romana.

Pretul nu include:
• Taxele de aeroport: 125 euro/persoana;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno si asigurarea medicala;
• Intrarile la obiectivele turistice;
• Alte servicii neincluse in program.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment camera single: 189 Euro;
Pat suplimentar: 639 Euro; Copil 2-12 ani: 559 Euro.

Hoteluri:
• Amsterdam: Amstel Botel Botel Bv Ndsm-pier 3 3 - 1033 RG - Amsterdam sau similar;
• Bruxelles: Floris Ustel Midi, Square De L'aviation, 6-8 - 1070 - Bruxelles sau similar.

dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.Excursii optionale : 
Marken Volendam si Zaanse Schans - 60 € /adult, 50€ /copil, include: autocar local, insotitor de grup.
Luxemburg & Dinant-75 € /adult ; 55 € /copil, include: autocar local, insotitor de grup.
Brugges & Gent – 40 € /adult , 30 € /copil include: autocar local, insotitor de grup.

Orar de zbor informartiv*:
Bucuresti - Amsterdam: 14:00-15:55
Bruxelles - Amsterdam: 18:20-19:15
Amsterdam- Bucuresti: 20:55-00:35
*Compania aeriana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.


Grup minim: 25 persoane

Marele tur al Spaniei - 9 zile / 8 nopti - 699 euro/ persoana

Marele tur al Spaniei - Avion, 9 zile / 8 nopti
Madrid, Barcelona, El Escorial, Toledo, Aranjues,Vale de los Caidos, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat - Gibraltar
Plecari: 25.05, 31.08.2018, 14.09.2018
Tarif 699 Euro/ persoana 

ZIUA 1: BUCURESTI – BARCELONA
Ora 05:40, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 07:05, sosire la ora 10:05. Tur Barcelona pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas (o ora) la Sagrada Familia. Cazare in Barcelona.

ZIUA 2: BARCELONA – MONSERAT
Mic dejun. Excursie optionala la Montserrat. Dupa amiaza vom vizita: Parcul Guell, Muzeul Picasso si Muzeul Gaudi. Timp liber-plimbare si shopping pe Ramblas, faleza (Aquarium). Plecam catre Zaragoza (popas 1 ora in centru). Cazare in Zaragoza.

ZIUA 3: ZARAGOZA – EL ESCORIAL
Mic dejun Deplasare pentru vizita El Escorial si Valea celor cazuti (Vale de los Caidos). Tur Madrid pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, pietele Spaniei, Orientului si de Toros. Cazare in Madrid.

ZIUA 4: MADRID
Mic dejun. Vizita Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Madrid.

ZIUA 5: MADRID - TOLEDO
Mic dejun Se viziteaza Toledo si Aranjues. Cazare in zona Montoro - Cordoba.

ZIUA 6: TOLEDO - CORDOBA
Mic dejun. In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Cadiz.

ZIUA 7: CORDOBA - GRANADA
Mic dejun. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol-popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in Granada.

ZIUA 8: GRANADA - VALENCIA
Mic dejun. In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra (Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).Ora 12:00-plecare spre Alicante (popas o ora). Cazare in zona Valencia.


ZIUA 9: VALENCIA – BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare la Valencia - vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor. Transfer la aeroport. Decolare din Valencia la ora 20:00. Sosire in Aeroportul Otopeni la ora 00.20.

SERVICII INCLUSE:
• Bilet avion Bucuresti-Barcelona/Valencia-Bucuresti;
• 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;
• Transport cu autocar 2* cu aer conditionat;
• 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 21 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg;
• Ghid roman – insotitor de grup;

NU SUNT INCLUSE:
• Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 195 Euro/persoana;
• Asigurarea medicala si asigurarea storno;
• Alte servicii care nu au fost mentioante ca fiind incluse;
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc.);

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment single: 215 Euro;
Copil 2-12 ani: reducere 40 Euro.

NOTE:
Grup minim: 35 persoane.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va va putea apela la serviciile ghizilor locali.
• In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

FIORDURILE SCANDINAVIEI - 7 zile / 6 nopti - 19.08.2018 - 749 euro/ persoana

FIORDURILE SCANDINAVIEI - Avion, 7 zile / 6 nopti- 19.08.2018
Fiordurile (Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord)
NORVEGIA (Oslo, Drumul Atlanticului, Bergen, Lillehammer, Tunelul Laerdal)
Tarif: 749 Euro/persoana

ZIUA 1: BUCURESTI - OSLO  
Ora 16.20, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Lufthansa pentru destinaţia Frankfurth. Decolare la ora 18.20. Sosire la ora 19.55. Decolare la ora 21.25, sosire la Oslo la ora 23.20. Cazare în Oslo.

ZIUA 2: OSLO - TRONDHEIM
Mic dejun. Deplasare pe ruta Hamar - Lillehammer(vizita 2,5 ore)- Dombas – Oppdal(popas 90 min). Cazare in Trondheim.

ZIUA 3: TRONDHEIM – MOLDE - ANDALSNES
Mic dejun. In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul  dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund – optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul Drumul Atlanticului (pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare în zona Molde- Andalsnes.

ZIUA 4: ANDALSNES - BERGEN
Mic dejun. Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu  ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor şi în croazierӑ cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei şi Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos (90 min.) la Ghetarul Briksdal. Se traverseazӑ (Lavik-Oppedal) în croazierӑ Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic).  Cazare in zona Knarvik-Bergen.

ZIUA 5: BERGEN - OSLO
Mic dejun. In Bergen -vizita cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz (exterior), pietele de flori si peste. Optional,urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri). Ora 11-plecare pe ruta Dale–Voss.Opţional (35 Euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile înaintea plecarii sau 45 Euro-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuleţul, de la Myrdal la Flam, printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete. Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund-se admira biserica de lemn. Cazare in Oslo.

ZIUA 6: OSLO
Mic dejun. Tur (3 ore) Oslo (primaria,Palatul Regal,Parlamentul, centrul commercial–Aker Brygge, cetatea,universitatea)cu ghid local. Timp liber.Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Oslo.

ZIUA 7: OSLO – BUCURESTI
Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.40, decolare. Sosire in Munchen la ora 20.50. Decolare la ora 21.55. Sosire, Bucuresti - Otopeni la ora 00.50.

SERVICII INCLUSE:
·    Bilet avion;
·    6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*;
·    Transport cu autocar 2*cu aer conditionat, parcari si taxe incluse;
·    Servicii ghid roman si ghid local in Oslo.

NU SUNT INCLUSE:
·   350 Euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru: taxe aeroport /securitate/ transfer aeroport-hotel-aeroport, traversӑri cu vaporul (inclusiv în croaziere şi fiorduri);
·   Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc.)si nici ghizii pt acestea.
·   Asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

SUPLIMENTE si REDUCERI:
• Supliment single: 280 Euro;
• Copil 2-12 ani (neimpliniti)cazati in tripla: Reducere 25 Euro

NOTE:
Grup minim: 35 persoane.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va va putea apela la serviciile ghizilor locali.
In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

EGIPT: CAIRO - CROAZIERA PE NIL & HURGADA - 749 euro/ persoana

EGIPT: CAIRO-CROAZIERA PE NIL & HURGADA
Cairo - Alexandria - Aswan - Insula Elephantine - Kom Ombo - Edfu - Luxor - Hurgada – Cairo
Plecari: 25.03; 28.09; 19.10; 16.11 si 28.12.2018
Tarif 749 euro/ persoana

Ziua 1: Bucuresti – Cairo
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei
agentiei si imbarcare pentru zborul  catre Cairo.
Sosire in Cairo in cursul noptii - amestecul de nou si vechi, de la perioada antica, la cea medievala si terminand cu cea moderna, de la oamenii de afaceri in costume, la localnici imbracati in costume traditionale.
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Cairo. 


Ziua 2: Cairo
Mic dejun. Vom incepe ziua cu turul orasului Cairo si vizita la Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Cazare si cina in Cairo.

Ziua 3: Cairo – Alexandria
Mic dejun. Excursie optionala la Alexandria - port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Vizitam Muzeul National, Biblioteca si Amfiteatrul Roman, Gradinile Montazah. Cazare in Cairo.

Ziua 4: Cairo - Giza - Aswan
Mic dejun si pranz sau cina. Vizita de o zi la Giza unde se afla celebrele piramide: Keops, Kefren si Mikerinos si Sfinxul. Marele Sfinx de la Giza ramane unul din monumentele cele mai surprinzatoare ale Egiptului. Desi pus in umbra de piramidele langa care sta, el isi pastreaza inaltimea originara de aproape 20 metri si are o lungime de peste 72 metri. Sfinxul egiptean combina capul, deci inteligenta regelui conducator, cu trupul puternic al leului, care era asociat la randul lui cu simbolismul solar. Transfer cu autocarul la gara pentru a ne imbarca pe trenul de noapte cu destinatia Aswan. Vom calatorii in cabine de doua locuri in vagonul de dormit. 

Ziua 5: Aswan - Insula Elephantine.
Mic dejun. Sosire matinala in Aswan si imbarcare pe vasul de croaziera. Continuam cu vizita la gradina botanica de pe insula lui Kitchener si o plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine.Vom vizita Templului Philae dedicat zeitei Isis. Navigare catre Kom Ombo. Cazare pe vas de croaziera cu pranz si cina.

Ziua 6: Kom Ombo - Edfu
Mic dejun. Sosire si vizita a templului Kom Ombo, dedicat  celor doi zei: Sobek si Horus. Vom ajunge la Edfu si vizitam Templul Edfu- dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre ecluza de la Esna, oras construit peste ruinele Templului lui Khnum. Navigare catre Luxor. Cazare pe vas de croaziera cu pranz si cina.

Ziua 7: Luxor - Valea Regilor
Mic dejun. Vom ajunge la Luxor - situat pe malul de est al Nilului, considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume. Zona Luxor din Egiptul de sus este fosta Theba a grecilor antici - capitala Egiptului in timpul Regatului Mijlociu si Nou. Astazi este un loc faimos pentru templele sale si Valea Regilor din apropiere. Excursie optionala la Valea Regilor - unde au fost ingropate generatii de faraoni si nobili in criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon. Mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vizitam Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. Cazare pe vas de croaziera cu pranz si cina. 

Ziua 8: Luxor - Hurgada (Mese Incluse: Mic Dejun, Pranz si Cina)
Mic dejun. Debarcare de pe vasul de croaziera si excursie la templele de pe malul estic al Nilului: templul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt), ansamblu monumental  de 20 de temple mai mici raspandite pe 25 ha. Vom vizita si Templul Luxor. Transfer cu autocarul la Hurghada dupa aproximativ 4 ore. Cazare si cina in Hurghada.

Ziua 9: Hurgada - Insula Gifton
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala la Insula Gifton - in lumea insulelor de corali de sub apa, cu mai multe opriri si posibilitati de snorkeling cu masa de pranz inclusa. Cazare si cina in Hurghada.

Ziua 10: Hurgada – Safari
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala Jeep Safari-Aventura in desert cu jepepuri, cina BBQ in cort beduin cu show folkloric. Cazare si cina in Hurghada.

Ziua 11: Hurgada - Cairo – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cairo pentru zborul catre Bucuresti.

TARIFUL INCLUDE:
• Bilete de avion Bucuresti – Cairo si retur;
3 nopti cazare in Cairo, hotel 4*;
1 nopate pe tren pe ruta : Cairo-Aswan, cazarea se va face in cusete de dormit de 2 locuri;
3 nopti cazare in Hurgada, hotel 4* ;
3 nopti cazare pe vas de croaziera, categorie 5*;
• Mesele prevazute in cadrul itinerariului;
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz ;
• Bilete de intrare la obiectivele turistice;
• Asistenta turística in limba roman ;
• Ghid local.


TARIFULNU INCLUDE:
• Taxele de aeroport 230 euro/persoana;
• Taxa de viza este 25 Eur/persoana, se achita inainte de calatorie(obligatoriu), viza se obtine pe aeroportul din Cairo, la sosire in baza pasaportului permanent valabil 6 luni de la retur;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea medicala si storno;
• Alte servicii neincluse in program;
• Supliment obligatoriu plecarea de Revelion 149 Euro/persoana, include Masa Festiva.


SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment single – 259 euro/ persoana
Loc in camera tripla 749 euro/ persoana
Copil 2-12 ani in camera cu parintii 599 euro/ persoana

Hoteluri:
Cairo: Barcelo Pyramids, St, 229 Al Haram, Al Omraneyah, Giza Governorate 12111, Egypt sau similar;
Hurgada: Hotel Sea Star Beau Rivage, Qesm Hurghada, Red Sea, Hurgada, Egypt sau similar;


Excursii optionale : 
• Excursie Alexandria 60 € /adult si 45 € per copil 2-12 ani
• Muzeul de Egiptologie 25 € /adult si 15 € per copil 2-12 ani
• Valea Regilor - 50 € /adult si 35 € per copil 2-12 ani
• Gifton Island - 50 € /adult si 35 € per copil 2-12 ani
• Jeep safari in desert - 50 € /adult si 35 € per copil 2-12 ani


Orar de zbor informartiv:
Bucuresti- Atena:20:45-22:15
Atena- Cairo:23:50-00:50
Cairo-Atena:03:15-06:10
Atena- Bucuresti: 08:25-10:00

* Compania aeriana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Note:
Grup minim: 25 persoane
Acte necesare: Pasaport (temporar sau permanent), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale.
Conform orar de zbor, prima si ultima noapte de cazare nu vor fi nopti full de cazare, in prima noapte check-in-ul este cu aproximatie la ora 03:00 AM, in ultima noapte check-out-ul este la ora 23:00 PM.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Numele si numarul de telefon al ghidului se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.

MAROC - CAPITALELE IMPERIALE & DESERTUL SAHARA - 749 euro/ persoana

MAROC - CAPITALELE IMPERIALE & DESERTUL SAHARA
Bucuresti - Casablanca - Marrakech - Ouarzazate Poarta - Erfoud – Merzouga – Ifrane - Fez - Rabat - Casablanca - Bucuresti
Plecari: 02.04, 03.09, 22.10, 26.11 si 28.12.2018
Tarif 749 Euro/ persoana

Ziua 1: Bucuresti – Casablanca via Frankfurt
16:30 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Casablanca, vom avea o escala la Frankfurt. 00:40 - Sosire in Casablanca, ce impresioneaza prin modernitate, bulevarde largi animate si cladiri bine intretinute, inalte, de culoare alba. Putine lucruri aici se conformeaza imaginii clasice orientale. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2: Casablanca
Mic dejun. Vom incepe ziua de azi cu turul orasului ce include: Piata Centrala, Cartierul Habous, bazarele, Mahakina, Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului - Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea cu fantana, Piata Natiunilor Unite. Cina si cazare in Casablanca.

Ziua 3: Casablanca – Marrakech, 244 km
Mic dejun. Continuam cu Marrakech - locul ideal, pentru ca temperatura nu scade aproape niciodata sub 28 de grade Celsius, iar ploaia este un fenomen extrem de rar. Tur panoramic de oras: Moscheea Koutoubia, construita de sultanul Abdel Moumen, si Palatul Bahia, care se intinde pe o suprafata de opt hectare. Nu mai putin de sapte ani au fost necesari pentru a ridica acest impunator edificiu.Vom vedea si plantatiile de maslini de la Menara sau Piata Jamaa El Fna. Cina si cazare in Marrakech.

Ziua 4: Marrakech – Essaouira, 191 km
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala la Essaouira - oras portuar pe coasta Oceanului Atlantic, renumit pentru Medina sa cu ziduri fortificate, aflat pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Cina si cazare in Marrakech.

Ziua 5: Marrakech – Ouarzazate, 197 km
Mic dejun. Continuam programul turistic catre Quarzazate - vom traversa Muntii Atlas, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase si vom intra in cultura si viata localnicilor din satele berbere. Vom ajunge la Tiz-in-Tichka ce are o altitudine de 2.260m, situat la cea mai inalta altitudine din nordul Africii. Ajungem la Ouarzazate, situat la 1.600 m altitudine, dincolo de care se intinde desertul Sahara. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Cina si cazare in Ouarzazate.

Ziua 6: Ouarzazate – Erfoud – Merzouga, 369 km
Mic dejun. Astazi vom pleca catre Desertul Sahara, catre Erfoud, “poarta de intrare” in Desertul Sahara, unde vom lasa autocarul pentru a ne imbarca in autovehicule 4x4 care ne vor duce pana in Merzouga. Legenda spune ca atunci cand o familie bogata a refuzat sa fie ospitaliera cu o femeie amarata si fiul sau, Dumnezeu s-a maniat si i-a ingropat sub dune de nisip, dand nastere oraselor gemene Hassi Labied si Merzouga. Ne vom plimba cu camilele prin desertul Sahara. Cazare si cina la Merzouga.

Ziua 7: Merzouga – Ifrane – Fez, 470 km
Mic dejun. Programul turistic continua catre Fez, pe drum ne oprim la Ifrane - statiune de ski. Cazare in Fez.

Ziua 8: Fez
Mic dejun. O zi intreaga pentru vizitarea orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen (exterior), Medina medievala (inclusa in patrimoniul UNESCO), Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cina si cazare in Fez.

Ziua 9: Fez – Rabat, 207 km
Dupa micul dejun plecam catre Rabat- Capitala Marocului din 1912, Rabat, este un oras modern, insa rezervat in anumite privinte, impuse de limitele culturii marocane. Orasul prezinta multe situri istorice, inclusiv orasul de tip kasbah al udayasilor, construit in sec XII. Vom vizita Palatul Regal (Mechouar), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Cina si cazare in Rabat.

Ziua 10: Rabat – Casablanca, 90 km , zbor catre Bucuresti via Frankfurt
Mic dejun Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, decolare la ora 01:35, vom avea escala la Frankfurt. Sosire in Bucuresti la ora 13:35+ 1 zi.

Servicii incluse:
• Bilete de avion: Bucuresti - Cassblanca- Bucuresti;
• 2 nopti cazare in Cassablanca la hotel de 4*;
• 2 nopti cazare in Marrakesh la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare Merzouga la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare Ouarzazate la hotel de 3*;
• 2 nopti de cazare in Fez la hotel de 4*;
• 1 noapte de cazare in Rabat la hotel de 3*/ 4*;
• Mesele prevazute in cadrul itinerariului - mic dejun si cina;
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz ;
• Ghid local la obiectivele turistice din Fez si Marrakesh;
• Asistenta turística in limba romana

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport zbor international 249 Euro/persoana;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice 45 Euro/persoana;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea medicala si storno;
• Alte servicii neincluse in program.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment camera single: 259 Euro;
Pat suplimentar: 699 Euro;
Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 529 Euro.

Hoteluri:
Casablanca: Atlas Almohades Casablanca, Avenue Moulay Hassan- Casablanca, sau similar.
Marrakesh: Hotel Agdal, 1 Boulevard Zerktouni Gueliz, 1 - 40000 – Marrakech, sau similar.
Merzouga: Hotel Riad Palmeras y Dunas, Erg ChebiMerzouga 52202,sau similar.
Ouarzazate: Hotel Karam Palace, Avenue Moulay Rachid, Ouarzazate 45000, sau similar.
Fes: Hotel Volubilis Fes, Avenue Allal Ben Abdellah Fes - 30000 - Fes, sau similar.
Rabat: Mercure Rabat Sheherazade, 21 Rue De Tunis Quartier Hassan, 21Rabat, sau similar.

Excursii optionale:
• Essaouira 40 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani.
• Quarzazate 49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani.

Orar de zbor informartiv, Compania Lufthansa:
Bucuresti - Frankfurt:18:25-19:50 // Frankfurt- Cassablanca: 22:15-00:50
Cassablanca - Frankfurt: 01:40-06:05 // Frankfurt - Bucuresti: 09:35-12:50

Info
• Grup minim: 25 persoane
• Acte necesare: Pasaport (temporar sau permanent), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
• Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale.
• La aceasta oferta compania aerieana cat si orarul de zbor se poate modifica si va fi reconfirmat cu 20 de zile inainte de calatorie.
• Numele si numarul de telefon al ghidului se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.

THAILANDA: BANGKOK – PATTAYA – 8 nopti - 849 euro/ persoana

THAILANDA: BANGKOK – PATTAYA – 8 nopti – 11 zile
BUCURESTI - BANGKOK – TEMPLELE SI MARELE PALAT - PIATA PLUTITOARE - PATTAYA – GRADINA TROPICALA NONG NOOCH – ALCAZAR SHOW - INSULA DE CORAL - SATUL ELEFANTILOR – BANGKOK -   BUCURESTI

Plecari: 20.10 si 25.11.2018
Tarif 849 euro/ persoana

ZIUA 1. BUCURESTI – VIENA – BANGKOK
Ora 16:25 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 18:25 pentru zborul Austrian Airlines cu destinatia Bangkok, vom avea zbor cu escala in Viena . Se calatoreste in timpul noptii.

ZIUA 2. BANGKOK
Ora 15:20 - Sosire in Bangkok pe aeroportul Bangkok Suvarnabhumi. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare in Bangkok.

ZIUA 3. BANGKOK – TEMPLELE SI MARELE PALAT
Mic dejun. Programul turistic incepe cu vizite la faimoasele temple, vom vizita: templul Wat Traimit - Budha de Aur, Wat Pho si Wat Arun - Templul lui Dawn, Wat Benjamaborpitr-denumit si Marele Templu de Marmura Alba.
Excursie continua la Marele Palat- este una dintre cele mai vizitate locatii din Bangkok. Este un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Cladirea principala dateaza din 1782 si a gazduit casa regala a Thailandei peste 150 de ani. La inceputul secolului al XX-lea si pana in 1932 complexul a jucat un rol important pentru guvernul thailandez: cuprindea curtea regala si cladirile administrative. Cazare in Bangkok.

ZIUA 4. BANGKOK – PIATA PLUTITOARE
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Piata Plutitoare - Damnoen, cu pranz inclus. Vom pleca catre zona rurala - Damnoen Saduak, la o distanta de aproximativ 100 de km fata de Bangkok. Dupa vizita la Piata Plutitoare continuam cu, Nakorn Pathom denumit si Phra Pathom Chedi fiind cea mai inalta pagoda din sud estul Asiei. In statiunea Rose Garden vom servii masa de pranz. Transfer la hotel si cazare in Bangkok.

ZIUA 5. BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Transfer la hotelul din Pattaya - una dintre cele mai faimoase statiuni din sudul Thailandei si un centru al distractiei, cu cate ceva pentru toata lumea, de la tineri calatori ce cauta aventura, pana la familii care vin in vacanta. Pattaya este faimoasa pentru viata de noapte, baruri, cluburi de noapte, discoteci si alte locuri de divertisment se ingramadesc pe cele doua strazi principale si in nordul orasului. Cazare in Pattaya.

ZIUA 6. PATTAYA – GRADINA TROPICALA NONG NOOCH – ALCAZAR SHOW
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Gradina Tropicala Nong Nooch. Situata la 20 de minute de Pattaya, in statiunea Nong Nooch Village, excursia include un spectacol cu: elefanti, dansuri tailandeze, box tailandez si lupte cu spada. Transfer in Pattaya.
In cursul serii va propunem optional - Spectacol la Alcazar – veti avea parte de un show fantastic de sunet si lumina. Cazare in Pattaya.

ZIUA 7. PATTAYA – INSULA DE CORAL
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Insula de Coral cu pranz inclus. Navigare cu barca de-a lungul golfului catre insula de Coral – Koh Lan. Timp liber la dispozitie pe insula pentru inot, snorkeling, dupa pranz, ne vom imbarcam in vapoare cu podeaua din sticla pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei. Cazare in Pattaya.

ZIUA 8. PATTAYA – SATUL ELEFANTILOR
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in Satul Elefantilor, mamifer considerat a fi simbolul regatului. In Thailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. Cazare in Pattaya.

ZIUA 9. PATTAYA – SATUL ELEFANTILOR
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Cazare in Pattaya.

ZIUA 10. PATTAYA – BANGKOK – VIENA
Mic dejun. Timp liber pana la ora pranzului pentru relaxare si plaja. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru zborul catre Bucuresti, vom avea escala in Viena. Ora 23:55 - decolare din Bangkok.

ZIUA 11. VIENA – BUCURESTI
Sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 09:55.

TARIFUL INCLUDE:
• Bilete de avion: Bucuresti - Viena – Bangkok - Viena - Bucuresti , Compania Austrian Airlines;
• 3 nopti cazare in Bangkok cu Mic dejun la hotel de 4*;
• 5 nopti cazare in Pattaya cu Mic dejun la hotel de 4*;
• Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport;
• Vizita la Templele din Bangkok si Marele Palat;
• Asistenta turistica in limba romana pe tot pacursul excursiei.


TARIFUL NU INCLUDE:
• Taxele de aeroport - 550 euro/persoana
• Taxa de viza - 65 euro/persoana, se poate obtine: la intrarea in Thailanda sau inainte de calatorie prin agentia Europa Travel
• Excursiile optionale
• Asigurarea medicala si storno
• Alte servicii neincluse in program.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
• Supliment single – 249 euro
• Loc in camera tripla – 849 euro
• Copil 2-12 ani in camera cu parintii – 649 euro

Hoteluri:
Bangkok:
Mandarin Hotel Managed By Centre Point, Rama Iv Road, Bang Rak 662 - 10500, Silom, Bangkok sau similar
Pattaya:
Nova Gold Hotel, Moo 9, Nongprue, Banglamung 80/166 - 20150 - Chonburi, Pattaya-Chonburi sau similar

Excusii optionale:
• Piata Plutitoare - Damnoen - 69 €/adult, 50 €/copil 2-12 ani include: transport, taxele de intrare, masa de panz, asistenta turistica in limba romana.
• Gradina Tropicala Nong Nooch - 45 €/adult, include: transport, taxele de intrare, asistenta turistica in limba romana.
Insula de Coral -45 €/adult, 30 €/copil 2-12 ani, include: transport, plimbare cu barca, asistenta turistica in limba romana.
• Alcazar Show - 30€/adult, include: bilet de intrare la show.
• Satul Elefantilor -35 €/adult, 25 €/copil 2-12 ani, include: transport, taxele de intrare, asistenta turistica in limba romana.

Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor informartiv:
Bucuresti- Viena: 18:40 – 19:25 / Viena - Bangkok: 23:20 – 15:20
Bangkok - Viena: 23:55 – 05:25 / Viena – Bucuresti: 07:15 – 09:55

Nota: Compania aeriana, orasele de escala cat si orarul de zbor se poate modifica si vor fi reconfirmate cu 7 de zile inainte de calatorie.

SPANIA – PORTUGALIA - 13 zile / 12 nopti - 03.08.2018 - 899 euro/ persoana

SPANIA – PORTUGALIA - Avion, 13 zile / 12 nopti - 03.08.2018
Toata PORTUGALIA (Lisabona, Porto, Fatima,Estoril, Cascais, Sintra, Cabo da Roca) - Toata SPANIA (Madrid, Barcelona, El Escorial, Vale de los Caidos, Toledo, Aranjues, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat) - GIBRALTAR
Tarif: 899 Euro/persoana

ZIUA 1: BUCURESTI – MADRID
Ora 06:10 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Tarom pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:10, sosire la ora 11:15. Deplasare la Madrid cu popas o ora in Zaragoza. Cazare in zona Madrid.

ZIUA 2 : MADRID
Mic dejun. Se viziteaza Toledo si Aranjues. Tur Madrid cu autocarul pe traseul : Gara Atocha, Puerta delSol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, pietele Spaniei, Orientului si de Toros. Cazare in zona Madrid.

ZIUA 3 : MADRID
Mic dejun. Se viziteaza Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber, shopping, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Madrid.
ZIUA 4: MADRID – PORTO
Mic dejun. Vizita El Escorial si Vale de los Caidos. Deplasare in Portugalia. Cazare in Porto.

ZIUA 5: PORTO – LISABONA
Mic dejun. Tur ( 3 ore) Porto cu ghid local. Timp liber in centrul vechi (zona bursa-biserica Sf. Francisc). Ora 14-deplasare la Fatima si vizita sanctuarul dedicat Fecioarei Maria. Cazare in Lisabona.

ZIUA 6: LISABONA – SINTRA
Mic dejun. Turul panoramic de oras-vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, Turnul Belem si Manastirea Sf Ieronim. Vom trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Intoarcere la hotel.
Dupa amiaza excursie optionala la Sintra- o adevarata bijuterie a Portugaliei: inconjurat de vegetatie luxurianta si munti, orasul beneficiaza de o atmosfera racoroasa si relaxanta; Castelul Maur din secolul VIII si Palatul Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului; totodata, aceste cladiri situate pe dealuri inalte va ofera privelisti panoramice ale regiunii. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Transfer si cazare in Lisabona.


ZIUA 7 : LISABONA – CORDOBA
Mic dejun.Popasuri (cate o ora) in Cascais si Estoril. Deplasare in Spania. Cazare in zona Ecija-Cordoba.

ZIUA 8: CORDOBA – CADIZ
Mic dejun. In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Cadiz.

ZIUA 9 : CADIZ – GIBRALTAR – GRANADA
Mic deun. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local sibilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi vizita pestera Saint Michael.Pe Costa del Sol - popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga.   Cazare in Granada.

ZIUA 10: GRANADA – ALICANTE – VALENCIA
Mic dejun. In Granada-vizita(include: bilet, ghid local, audiofon si taxa rezervare) , Optional vizita la : Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).Ora 12-deplasare spre Alicante (popas o ora). Cazare in zona Valencia.

ZIUA 11: VALENCIA - BARCELONA
Mic dejun.
Deplasare la Valencia-vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor. Cazare in Barcelona.

ZIUA 12: BARCELONA – COSTA BRAVA
Mic dejun.
Deplasare pentru vizita Manastirea Montserrat. Tur Barcelona pe ruta: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei, Parcul Guell, cu vizita Sagrada Familia. Timp liber - plimbare si shopping pe Ramblas – faleza (Aquarium). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

ZIUA 13: BARCELONA – BUCURESTI
Mic dejun.
Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare la ora 11 :35. Sosire in Aeroportul Otopeni la ora 15 :35.

SERVICII INCLUSE:
Bilet avion Bucuresti – Barcelona/Valencia - Bucuresti;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 23 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg;
11 cazari cu mic dejun in hoteluri de: 2 * si 3*;
Transport cu autocar 2* cu aer conditionat;
Servicii ghid roman din partea agentiei;

NU SUNT INCLUSE:
Taxe de aeroport, bagaj de cala 23 kg, bagaj de mana 10 kg si taxa de serviciu - 280 euro;
40 Euro = tur Gibraltar – obligatoriu;
30 Euro = Alhambra - optional;
Alte servicii care nu au fost mentionate ca fiind incluse;

SUPLIMENTE si REDUCERI:
• Supliment single: 285 Euro; 
• Copiii sub 12 ani: Reducere 40 Euro


NOTE:
Grup minim: 35 persoane.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate.
Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

NOPTI ALBE - MOSCOVA & ST. PETERSBURG - 8 zile - 959 euro/ persoana

NOPTI ALBE IN RUSIA: MOSCOVA & ST. PETERSBURG - Avion, 8 zile / 7 nopti
BUCURESTI- MOSCOVA- KREMLIN - GALERIILE TRETYAKOV - ST.PETERSBURG-PALATUL PETERHOF – PUSKIN - BUCURESTI
Plecari: 05 Iunie; 24 Iulie; 20 August; 03 Septembrie
Tarif 959 euro/ persoana

ZIUA 1 : BUCURESTI - MOSCOVA
11:30 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Moscova, decolare in jurul orei 13:30.
16:30 - Sosire in Moscova - Nicaieri in Rusia nu gasesti contraste mai evidente ca aici: manastiri stravechi si monoliti ultramoderni stand unele langa altele, noii milionari ai tarii si pensionari saraci care merg toti pe aceleasi strazi.
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Moscova.

ZIUA 2 : MOSCOVA - TURUL ORASULUI SI VIZITAREA METROULUI & KREMLIN
Mic dejun. Continuam cu vizita de 1 zi in Moscova, vom incepe ziua cu un tur panoramic de oras care va include: Piata Rosie, Catedrala Sfantul Vasile, monumentul lui Puskin, Piata Manezh, Bulevardul Ring, strada Tverskaya si Minskaya, parcul Victoriei, piata Arbat, Zamoskvorechye, St. Sofya, catedrala Hristos Mantuitorul, monumentul dedicat la cea de-a 300 aniversare a marinei Ruse, biserica St. Nikolae, strada Lev Tolstoy, strada Pirogovskaya. Continuam cu metroul din Moscova, ce atrage, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii, un muzeu imens de sine statator. Vom incheia ziua cu Kremlin - monument arhitectonic si de arta, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Cazare in Moscova.


ZIUA 3 : MOSCOVA – SERGHIEV POSAD
Mic dejun. Excursie optionala la Serghiev Posad. La aproximativ 70 de km de Moscova, orasul Serghiev Posad gazduieste Manastirea Sfintei Treimi. Marele pictor Andrei Rubliov si-a petrecut tineretea in manastire, unde, in afara de icoana Sfintei Treimi, a realizat pictura interioara a catedralei Sfantului Serghie. Cazare in Moscova.


ZIUA 4 : MOSCOVA - ST.PETERSBURG
Mic dejun. Excursie la Galeriile Tretyakov - un muzeu in Moscova fondat in 1856 de colectionarul de arta Pavel Tretiakov care a cumparat opere ale artistilor rusi contemporani cu scopul de a crea o colectie care a crescut pana la dimensiunile unui muzeu. Colecția contine mai mult de 130.000 de exponate, de la Sfanta Fecioara din Vladimir si Trinitate ale lui Andrei Rubliov la monumentala Compoziție VII de Vasili Kandinski și Patratul Neagru, pictura lui Kazimir Malevici.

Pictorul Victor Vasnetov a poiectat fatada cladirii in stilul specific basmelor rusesti. Construita In anii 1902-1904 la sud de Kremlin, galeria s-a extins cu mai multe cladiri invecinate, inclusiv biserica din secolul al XVII-lea Sf. Nicolae din Tolmachi. Cazare in Moscova.
Transfer la aeroport pentru zborul catre St.Petersburg un oras monument, in care vom intalnii: bulevarde lungi si drepte, spatii vaste, gradini si parcuri, garduri decorative din fier forjat, monumente si sculpturi . Raul Neva, cu multele lui canale, poduri si cheiuri din granit, da orasului o nota aparte, cu numeroasele canale fapt pentru care i se mai spune si "Venetia Nordului". Transfer la hotel. Cazare in St.Petersburg.

ZIUA 5 : ST.PETERSBURG
Mic dejun. Vom incepe ziua cu turul panoramic ce include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, scurt popas la Petru si Pavel(fortareata) - fosta capitala a Imperiului Rus, emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Vizita la Muzeul Ermitage – unde gasim tablouri de Leonardo da Vinci, Raphael, Titian, El Greco, Rubens, Picasso si multi alti artisti celebri. Cazare in St.Petersburg.


ZIUA 6 : ST.PETERSBURG - PALATUL PETERHOF

Mic dejun. Excursie optionala la Palatul Peterhof- un ansamblu de palate si gradini construite pentru Petru cel Mare, poate rivaliza cu Palatul Versailles din Franta, construit pe o suprafata de aproximativ 600 de hectare se regasesc in jur de 30 de pavilioane si palate menite sa arate puterea si bogatia poporului rus de la acel moment. Peterhof se afla la aproximativ 25 de km vest de Sankt Petersburg. Cazare in St.Petersburg.

ZIUA 7 : ST.PETERSBURG - PUSKIN & PAVLOVSK

Mic dejun. Excursie optionala in orasul Puskin, unde vom vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Complexul arhitectonic Pavlovsk este cel mai tanar compex din vecinatatea Sankt Petersburg. A fost construit in 1777 de catre Ecaterina, care l-a daruit fiului sau Pavel, pentru a-si construi un domeniu de vanatoare. Construit de catre arhitectul Charles Cameron si apoi de catre italianul Vincenzo Brenna, complexul este un exemplu de rafinament si eleganta, care imita Versailles-ul. Tapiseriile din matase prezentau delicioase ghirlande de flori, fructe si instrumente muzicale, simboluri ale fericirii rurale, cu servicii de portelan de Sèvres, printre care faimosul Gurjevski, cu faimosul mobilier francez, creat de Henri Jacob. In cursull serii transfer la hotel. Cazare in St.Petersburg.

ZIUA 8 :
ST.PETERSBURG – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti pentru zborul cu escala, decolare la 06:25 si sosire la 12:25.

TARIFUL INCLUDE:
• Bilete de avion Bucuresti – Moscova St. Petersburg-Bucuresti
• Bilet de avion cursa Moscova-St.Petersburg
• 3 nopti cazare in Moscova la hotel de 4*
• 4 nopti cazare in St.Petersburg la hotel de 3*
• Mesele prevazute in cadrul itinerariului
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar
• Ghid local la turul de oras din Moscova
• Excursie la Galeriile Tretyakov
• Ghid local la turul de oras din St Petersburg
• Vizita inclusa la Muzeul Ermitage
• Bilete de intrare la Petru si Pavel
• Biletele de intrare la Metroul din Moscova
• Asistenta turística in limba romana( Ghid roman)


TARIFUL NU INCLUDE:
• Taxele de aeroport zborul Bucuresti-Moscova-St Petersburg-Bucuresti, bagaj de mana si bagaj de cala si taxa de serviciu: 180 euro/persoana
• Taxele de aeroport zborul Moscova-St Petersburg: 50 euro/persoana
• Taxa de viza: 70 Euro/persoana
Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse
Asigurarea storno
Alte servicii neincluse in program
Asigurarea medicala obligatorie emisa de compania ruseasca Lexagrant, se obtine de catre Europa Travel. Polita de asigurare este de 9 Euro /persoana pana la varsta de 65 de ani
Incepand cu 65 de ani se aplica un coeficient de multiplicare
Supliment obligatoriu plecarea din 25 Iunie – 85 Euro/persoana


SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment single 259 €
Loc in camera tripla 899 €
Copil 2-12 ani in camera cu parintii 499 €

Hoteluri:
Moscova: Hotel Maxima Panorama, Ulitsa Masterkova 4 - 115280 - Moscow, sau similar
St.Petersburg: Hotel Petro Sport,
Shosseinaya Ulitsa, Yanino 6a - 188689 - Saint-petersburg, St Petersburg, St Petersburg

Excursii optionale : 
Serghiev Posad 40 € /adult si 25 € per copil 2-12 ani, include: autocar, bilete, ghid local, ghid insotitor
Palatul Peterhof 65 € /adult si 40 € per copil 2-12 ani, include: autocar, bilete, ghid local, ghid insotitor
Puskin & Pavlovsk - 90 € /adult si 40 € per copil 2-12 ani, include: autocar, bilete, ghid local, ghid insotitor

Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor informativ, compania Aeroflot.
Bucuresti- Moscova:13:30-16:30
St Petersburg-Moscova:06:25-07:40
Moscova-Bucuresti:09:15-12:25

Note:

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
Pasaport valabil minimum 6 luni de la data returului si cu minim 2 pagini consecutive libere;
Fotografie color 3,5 х 4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clara a chipului (din fata), fara ochelari cu lentile fumurii si cu capul descoperit;
Copie dupa cartea de identitate;
Adeverinta de la locul de munca, cu specificarea functiei sau cuponul de pensie;
Copia politei de asigurare medicala;
In cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau de o terta persoana, este necesara copia dupa imputernicirea notariala de la parinte sau ambii parinti si cazierul judiciar al persoanei care insoteste minorul.

Pentru tot circuitul, polita de asigurare este de 9 Euro/persoana. Incepand cu 65 de ani se aplica un coeficient de multiplicare, detaliile mai jos: 65 - 70 ani - coeficient de multiplicare 1,5; 71 - 75 ani - coeficient de multiplicare 2; 76 - 80 ani - coeficient de multiplicare 2,5; 81 - 84 ani - coeficient de multiplicare 3; 85 - 90 ani - coeficient de multiplicare 4;

Minunile Portugaliei - 8 zile - 969 euro/ persoana

Minunile Portugaliei, 8 zile, avion
Itinerariu: Bucuresti – Sintra – Cabo da Roca – Obidos – Nazare – Coimbra – Conimbriga – Porto – Braga – Batalha – Fatima – Abrantes – Castelo de Vide – Marvao – Estremoz – Evora – Lisabona – Bucuresti
Plecari: 28.03; 25.04; 08.09 si 01.12.2018
Tarif 969 euro/ persoana

ZIUA 1 : BUCURESTI-LISABONA
Intalnire pe aeroportul din Otopeni la ora 05:00 cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul  catre Lisabona, zborul Tap Portugal, decolare la ora 07:00. Sosire in Lisabona in jurul orei 09:35. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare Lisabona.

ZIUA 2 : LISABONA-SINTRA-CABO DA ROCA
Mic dejun. Turul panoramic de oras-vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, Turnul Belem si  Manastirea Sf Ieronim. Vom trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Intoarcere la hotel.
Dupa amiaza excursie optionala la Sintra- o adevarata bijuterie a Portugaliei: inconjurat de vegetatie luxurianta si munti, orasul beneficiaza de o atmosfera racoroasa si relaxanta; Castelul Maur din secolul VIII si Palatul Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului; totodata, aceste cladiri situate pe dealuri inalte va ofera privelisti panoramice ale regiunii. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 3: LISABONA –OBIDOS-NAZARE- COIMBRA
Mic dejun. Excursie la Nazare si Obidos- vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor.
Transfer catre Coimbra -oras situat la 190 km de Lisabona, traversat de raul Mondego, la 40 km est de Figueira da Foz. Transfer la hotel. Cazare in Coimbra.

Ziua 4: COIMBRA- RUINELE ROMANE CONIMBRIGA- PORTO
Mic dejun. In Coimbra vom vizita: Universitatea-una dintre cele mai vechi institutii de invatamant din Europa, Libraria universitatii (Biblioteca Joanina) este cu siguranta atractia turistica principala – aici se afla 3 incaperi frumos decorate, cu tavane pictate, in care exista nu mai putin de 30.000 de carti aflate pe rafturi din lemn si Catredala din Coimbra.
Vom face o excursie la Ruinele Romane Conimbriga- situata la 16 km de orasul Coimbra, zidurile orasului sunt bine conservate, iar podelele minunate din mozaic ale multor case si cladiri publice, s-au pastrat pana in zilele noastre. In incinta bailor romane, poti vedea canale subterane pentru incalzire, sapate in piatra, dedesubtul podelelor care lipsesc in prezent.
Dupa vizita continuam catre Porto si vom participa la turul de oras ce va include: Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, Primaria si sediul Bancii Nationale. Astazi vom face si o degustare de vinuri la una din celebrele crame din Porto. Transfer si cazare la hotelul din Porto.

Ziua 5: PORTO-BRAGA
Mic dejun. Excursie optionala la Braga- oras situat in nord-vestul Portugaliei, in provincia Minho, se afla in valea raului Cavado. Braga este unul din cele mai vechi orase din Europa, fiind infiintat in timpul dominatiei romane sub numele de Bracara Augusta si capitala provinciei romane Galaecia.
In Braga vizitam Catedrala ce este cunoscuta pentru treptele sculptate  si felul in care accestea arata, simbolizand pasii facuti de Mantuitor pe Drumul Crucii. Vom ajunge la dealul Santa Luiza  unde vom putea imortaliza panorama asupra orasului si portului. Seara  ne vom intoarece in Porto. Cazare in Porto.

Ziua 6: PORTO- BATALHA-FATIMA
Mic dejun. Circuitul continua catre Batalha si vizitam cea mai frumoasă constructie sacrala gotica din Portugalia si monument UNESCO ce dateaza din secolul al XV-lea.
In Batalha vom vizita : manastirea Batalha, mandria nationala a Portugaliei.
Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Ziua se incheie in Fatima, unde se va inopta. Cazare in Fatima.  

Ziua 7: FATIMA-ABRANTES-CASTELO DE VIDE-MARVAO-ESTREMOZ-EVORA
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Castelo de Vide cu un scurt popas in Abrantes, traversand raul Tejo. Continuam drumul catre orasul Marvao cu oprire pentru vizita, unul dintre “satele albe ale Portugaliei”.
Urmatorul stop va fi  Estremoz, un oras superb, inconjurat de ziduri, in care se gaseste un superb castel medieval, fiind inima regiunii cunoscuta pentru carierele de marmura  si pentru “Bonecos” – figurine de ceramic.
Continuam catre Evora , oras medieval, plin de traditii si istorie, unde vom face si un tur de oras: Templul Roman, Catedrala, scuarul Giraldo si Biserica Sf. Francis.Cazare in Evora.

ZIUA 8 : EVORA - LISABONA-BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Preluare de la hotel  jurul orei 20:00, pentru zborul ce va pleca la ora 00:15, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 06:15.

Pretul include:
• Bilete de avion: Bucuresti – Lisabona-Bucuresti,compania Tap Portugal
• 2  nopti cazare in  Lisabona cu Mic dejun la hotel de 3*
• 1  noapte de  cazare in  Coimbra cu Mic dejun la hotel de 4*
• 2  nopti cazare in  Porto cu Mic dejun la hotel de 3*
• 1  noapte de  cazare in  Fatima cu Mic dejun la hotel de 4*
• 1  noapte de  cazare in  Evora cu Mic dejun la hotel de 3*
• Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport
• Tur de oras:  Lisabona, Coimbra, Porto, Evora
• Vizita la: Fatima, Batalha, Ruinele Romane Conimbriga si Coimbra
• Excursie la Nazare si Obidos
• Excursie la Castelo de Vide- Marvao -Estremoz
• Degustare de vinuri in Porto
• Asistenta turistica in limba romana

Pretul nu include:
• Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 199 euro/persoana
• Bilete de intrare la obiectivele turistice, se achita local
• Excursiile optionale
• Asigurarea medicala si storno
• Alte servicii neincluse in program. 

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment single - 229 €
A  treia persoana in camera tripla – 969 €
Copil 2-12 ani in camera cu parintii - 699  €

Excusii optionale:
• Sintra-45 €/adult, 39 €/copil 2-12 ani include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana
• Braga-55 €/adult, 30 €/copil 2-12 ani, include: transport autocar, bilet telecabina, intrare la obiective, asistenta turistica in limba romana

Hoteluri:
Lisabona:
Hotel Avenida Park, Av. Sidonio Pais 6 - 1050-214 – Lisboa- sau similar
Coimbra: Tivoli Coimbra Joao Machado 4 - 3000-226 - Coimbra - sau similar
Porto: Star Inn Porto,Rua Senhora Do Porto 930 - 4250-452 - Porto- sau similar
Fatima: Santa Maria De Sto. Antonio - 2495 – Fatima - sau similar
Evora: Dom Fernando, Avenida Dr.barahona, 2 - 7005-150 - Evora, Alentejo- sau similar

*Orar de zbor informartiv Compania Tap Portugal:
Bucuresti- Lisabona: 07:00 – 09:35 / Lisabona-Bucuresti: 00:15 – 06:15+1

SICILIA - SARDINIA - CORSICA - 11 zile / 10 nopti - 1248 euro/ persoana

SICILIA - SARDINIA - CORSICA - Avion, 11 zile / 10 nopti
Bucuresti – Catania – Etna – Taormina – Siracusa – Noto – Agrigento – Palermo – Cagliari – Alghero – Santa Teresa Gallura – Bonifacio – Bastia - Genova – Milano – Bucuresti
Plecari: 04.04, 15.08, 05.09, 12.10.2018
Tarif: 1248 euro / persoana

ZIUA 1 : BUCURESTI – CATANIA
11:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 13:00, pentru zborul catre Catania la ora 15:15. Sosire in Catania - al doilea oras ca marime din Sicilia, Italia, fiind situat pe coasta de est, capitala provinciei cu acelasi nume. Transfer la hotel pentru cazare.

ZIUA 2 : CATANIA – ETNA & TAORMINA - 55 KM
Mic dejun. Excursie optionala la Vulcanul Etna – cel mai activ si cel mai inalt vulcan din Europa. Cu o activitate constanta de peste 6000 de ani, Etna este vulcanul cu cea mai lunga perioada de activitate. Continuam cu Taormina – centru inscris in Patrimoniul UNESCO, un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si cunsocut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana astazi. Tur pietonal cu insotitorul de grup, unde vom avea ocazia sa vedem: cafenele, restaurante si magazine, iar la final vom face un popas la teatrul grec. Timp liber la dispozitie. Cazare in Catania.

ZIUA 3 : CATANIA – SIRACUSA & NOTO – 70 KM
Mic dejun. Excursie optionala la Siracusa si Noto. Siracusa – unul din cele mai vechi orase din lume. Siracusa se intinde pe coasta estica a Siciliei, langa marea albastra, cu doua rauri: Ciane si Ananapo. Poeti si scriitori, de la Cicero la D’Annunzio, au fost inspirati de frumusetile acestui loc si de legendele lui. In anul 212 i.C. a fost cucerit de romani. Este orasul lui Arhimede (287-212 i.C.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Tur de oras Siracusa: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Vom continua cu vizitarea orasului Noto cunoscut sub denumirea si de „Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc. Cazare in Catania.

ZIUA 4 : CATANIA – AGRIGENTO – PALERMO – CAGLIARI
Mic dejun. Continuam cu vizita la Agrigento, intemeiat in secolul al VI-lea i.Hr. de grecii dorieni (denumit Akragas) si devine ulterior un important centru comercial al lumii antice. Vom face o scurta oprire si la valea templelor, care dateaza din secolele VI-V i.Hr (biletul de intrare se plateste individual). Concordia, unul dintre templele ce au fost bine conservate, este un exemplu de arhitectura dorica. Continuam cu Palermo – potrivit cercetarilor istoricilor, locuitorii preistorici ai orasului Palermo, numit odata Panormus din cauza golfului, traiau in pesteri si ascunzisuri de pe Muntele Pellegrino care domina orizontul orasului. Centrul medieval al orasului este plin de magazine si ateliere mestesugaresti. In jurul orei 19:00, ne imbarcam pe ferry boat in cabine interioare cu 2 paturi si continuam calatoria catre Sardinia – Cagliari.

ZIUA 5: CAGLIARI & NORA
Sosire matinala in Cagliari – capitala Sardiniei, oras fondat de fenicieni, situat in sudul extrem al insulei. Supranumit frecvent "Orasul Soarelui", Cagliari are cateva elemente de arhitectura medievala si minuni arheologice lasate mostenire de diferitele culturi prezente aici de-a lungul timpului. Transfer la hotel si continuam cu vizita la Castello, centrul istoric al orasului, cu o scurta oprire la bastionul San Remy care ofera o frumoasa priveliste asupra orasului si coastei mediterane. Continuam cu vizita la vestigiile arheologice de la Nora. Cazare in Cagliari.

ZIUA 6: CAGLIARI – ALGHERO – 250 KM
Mic dejun. Plecare matinala catre Alghero. Una dintre cele mai populare statiuni din Sardinia, Alghero si-a pastrat aparenta unui sat pescaresc. Este cunoscut mai ales pentru plajele minunate, mancarea foarte buna si originea sa catalana. Continuam cu vizita pietonala impreuna cu ghidul prin orasul vechi, pe care catalanii medievali il numeau Barcelonetta sau Mica Barcelona. Cea mai spectaculoasa cladire este catedrala construita in secolul XVI, in stilul gotic-catalan. Cazare in Alghero.

ZIUA 7 : ALGHERO – SANTA TERESA GALLURA – 140 KM
Mic dejun. Continuam traseul catre Santa Teresa Gallura, o statiune frumoasa la malul marii, situata pe coasta de nord a Sardiniei, cu vedere la Stramtoarea Bonifacio. Acesta face parte din provincia Olbia Tempio. Este un oras antic in mijlocul unui golf adanc cu vedere la mare. Cazare in zona Santa Teresa Gallura.

ZIUA 8: SANTA TERESA GALLURA – BONIFACIO – BASTIA – 390 KM
Mic dejun. Vom trece cu ferry catre Bonifacio – cel mai sudic punct al insulei Corsica, o peninsula ingusta din calcar de un alb stralucitor. Continuam cu un tur pietonal ce include: Bonifacio cu Biserica Sainte-Marie; Biserica gotica St. Dominique; farul din Pertusato si Scara Regelui Aragon. Transfer catre Bastia. Cazare in zona Bastia.

ZIUA 9: BASTIA
Mic dejun. Bastia este portul principal al insulei Corsica, situat pe coasta de est, la baza peninsulei Cap Corse. Bastia a fost capitala insulei pana in 1811 cand, din ordinul lui Napoleon, capitala s-a mutat la Ajaccio. Continuam cu un tur pietonal ce include: Terra Vecchia; Terra Nova (Citadela); Palatul Guvernatorilor. Cazare in zona Bastia.

ZIUA 10: BASTIA – GENOVA - MILANO – 396 KM
Mic dejun. Transfer cu ferry pana la Genova. Dupa sosirea in port continuam cu transfer la Milano. Cazare in zona Milano.

ZIUA 11: MILANO – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Decolare la ora locala 08:20 si sosire la Bucuresti la ora 11:35.

TARIFUL INCLUDE:
• Bilete de avion Bucuresti – Catania; Milano-Bucuresti;
• 3 nopti cazare in Catania la hotel de 3*;
• 1 noapte de cazare in Cagliari la hotel de 3*;
• 1 noapte de cazare in Alghero la hotel de 3*;
• 1 noapte de cazare in Santa Teresa di Gallura la hotel de 3*;
• 2 nopti de cazare in Bastia la hotel de 3*;
• 1 noapte de cazare in Milano la hotel de 3*;
• 1 noapte de cazare in cabine cu 2 paturi fara masa, pe ferry boat, Palermo-Cagliari;
• transfer ferry boat, Santa Teresa di Gallura – Bonifacio;
• transfer ferry boat, Bonifacio – Genova;
• tururile prevazute in cadrul itinerariului cu autocar;
• asistenta turística in limba romana.

TARIFUL NU INCLUDE:
• taxele de aeroport 180 euro / persoana;
taxele de oras, aproximativ 1,5 euro / zi / persoana ;
• supliment hoteluri de 4*: 329 € / adult, 199 € / copiltaxele de oras, aprox. 1,5 Euro/ persoana/ zi, se achita de catre clienti direct la hoteluri;
• excursiile optionale;
• asigurarea medicala si storno (optionale, dar recomandate);
• alte servicii care nu sunt mentionate ca incluse.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment single: 299 euro
Pat suplimentar: 1248 euro
Copil 2-12 ani in camera cu doi adulti: 999 euro

Hoteluri:
Catania: Hotel Ognina Catania, Via Messina, 626 - 95126 - Catania, Sicily sau similar;
Cagliari: Hotel Il Monastero, Localita Geremeas - 09046 - Quartu Sant'elena, Cagliari, South Sardinia sau similar
Alghero:Hotel la Margherita, Via Sassari, 70, 07041 Alghero SS, Italia
Santa Teresa Gallura:B&B Margherita,Via Nazionale, 24, 07028 Santa Teresa Gallura OT, Italia sau similar
Bastia: Hôtel Posta Vecchia, 1 rue Posta Vecchia, Bastia 20200, sau similar
Milano: Idea Hotel Milano San Siro, Via Airaghi 125 - 20153 - Milano, sau similar

dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.Excursii optionale : 
Etna & Taormina - 60 € /adult si 45 € per copil 2-12 ani, si include: transport, taxe de drum, ghid roman;
Siracusa & Noto - 65 € /adult si 45 € per copil 2-12 ani, si include: transport, taxe de drum, ghid roman.

Grup minim: 25 persoane

Orar informativ de zbor (ore locale):
Bucuresti- Catania: 13:00 / 15:15
Milano-Bucuresti: 08:20 / 11:35

ANGLIA – SCOTIA – IRLANDA - 12 zile / 11 nopti - 1070 euro

ANGLIA – SCOTIA – IRLANDA - Avion, 12 zile / 11 nopti
Plecari: 06.07 si 10.08.2018
MAREA BRITANIE (Londra, Salisbury, Stonehenge, York, Edinburgh, Loch Ness, Inverness, Glasgow, Manchester, Liverpool, Chester) – IRLANDA (Holyhead, Dublin, Belfast)
Tarif 1070 Euro/persoana

Ziua 1. BUCURESTI - LONDRA
Ora 14:00 - intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Londra. Decolare in jurul orei 16:00 si ajungem la destinatie in jurul orei 17:25. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in Londra.

Ziua 2. LONDRA
Mic dejun. Turul panoramic de oras: Palatul Buckingham, Galeriile Nationale, Parcul St. James, Regimentul Garzilor Calare, Abatia Westminster, Turnul Londrei, Tower Bridge, Catedrala St. Paul. Cazare in Londra.

Ziua 3. LONDRA – WINDSOR – SALISBURY - STONEHENGE
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea orasului sau, optional, excursie la Castelul Windsor & Salisbury - faimos pentru catedrala sa, cea mai inalta din tara, una dintre cele mai frumoase constructii din Marea Britanie. Vom vizita Salisbury si Stonehenge, cel mai cunoscut monument preistoric al Europei. A fost construit in mai multe etape, inceputul fiind facut acum mai bine de 5000 de ani. Transfer si cazare in Londra.

Ziua 4. LONDRA - YORK
Mic dejun. Ne indreptam spre York, fondat cu mai bine de 2.000 de ani in urma de catre romani, cu un rol central in istoria britanica atat sub stapanirea romana, cat si sub cea a saxonilor si a vikingilor. In York putem vizita Muzeul de Istorie, gazduit intr-o fosta inchisoare de datornici si Muzeul Feroviar, in care este reunita colectia nationala britanica de locomotive, probabil cel mai frumos muzeu de profil din lume. Cazare in zona York.

Ziua 5. YORK - EDINBURGH
Mic dejun. Calatoria noastra continua catre Edinburgh, capitala Scotiei si al doilea oras ca marime, dupa Glasgow. Cu arhitectura sa gotica, orasul se intinde de sub vechiul castel, pana in portul Leith. Orasul vechi Edinburgh a pastrat planul mediaval si multe dintre cladirile din era reformista. In Edinburgh vom admira Catedrala Sf Giles, Curtea de Justitie, Muzeul Regal, Surgeon`s Hall si McEwan Hall. Cazare in Edinburgh.

Ziua 6. EDINBURGH – LOCH NESS SI INVERNESS 
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in nordul extrem al Scotiei la Lacul Loch Ness, situat in apropiere de orasul Inverness. Lacul este foarte spectaculos, avand o lungime de circa 37 km si 230 m adancime. Legenda spune ca in acest lac traieste un animal de apa misterios, care uneori iese la suprafata, denumit in limbaj popular "Monstrul din Loch Ness" sau "Nessie". Vom vizita si Loch Ness Centre & Exhibition (Drumnadrochit), complex expozitional dedicat fenomenului Loch Ness. Cazare in Edinburgh.

Ziua 7. EDINBURGH – GLASGOW
Mic dejun. Plecam catre Glasgow, situat in nord-vestul Scotiei, pe fluviul Clyde. S-a dezvoltat foarte mult in secolul al XVIII-lea, datorita comertului cu textile, zahar si tutun. Pe langa faptul ca este cel mai mare centru pentru constructia de nave din regiune, Glasgow a devenit in timp si un important centru cultural. In Glasgow vom face un tur de oras: Catedrala, Piata George, Glasgow Green, Turnul Clopotnita, Cartierul Universitar. Cazare in Glasgow.

Ziua 8. GLASGOW – MANCHESTER – LIVERPOOL
Mic dejun. Plecare matinala catre Manchester, important centru industrial, comercial si cultural. Orasul este renumit in lumea intreaga pentru influenta sa in istoria industriei si a muzicii, precum si pentru legaturile cu sportul. Vom face un tur panoramic de oras dupa care vom reveni in Liverpool.

Ziua 9. LIVERPOOL – HOLYHEAD – DUBLIN
Mic dejun. Traseul nostru continua catre Irlanda, unde vom ajunge cu ferryboatul din portul Holyhead, catre Dublin. Sosire in Dublin si cazare.

Ziua 10. DUBLIN – GIANT’S CAUSEWAY
Mic dejun. Turul orasului Dublin: Catedrala St. Patrick, Colegiul Trinity, Biblioteca Chester Beatty, O’Connell Street si Monumentul Mileniului, Catedrala Bisericii lui Hristos. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Giant's Causewaycel mai p, opular obiectiv turistic al Irlandei de Nord. Vom vizita podul de piatra al uriasilor Fionn şi Benandonner. Ciudatele formaţiuni stancoase, reprezentate de circa 40.000 de coloane de bazalt, ocupa o suprafata de doar 0,7 kilometri patrati. Optional, cina traditionala cu muzica si show irlandez. Cazare in Dublin.

Ziua 11. DUBLIN – BELFAST
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Belfast - oras in Regatul Unit, capitala Irlandei de Nord. Tur panoramic al orasului, intins pe malul stang al Raului Lagan, locul de nastere al Titanicului: Donegall Square, Primaria, Turnul cu ceas, Universitatea, Gradina Botanica, santierul naval, Royal Avenue, Parlamentul, Catedrala. Cazare in Dublin.

Ziua 12. DUBLIN - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Imbarcare in jurul orei 18:10; vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 23:00.

TARIFUL INCLUDE:
• Bilete de avion Bucuresti - Londra - Dublin - Bucuresti;
• 3 nopti cazare in Londra cu mic dejun la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare in York cu mic dejun la hotel de 3*;
• 2 nopti cazare in Edinburgh cu mic dejun la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare in Glasgow cu mic dejun la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare in zona Liverpool cu mic dejun la hotel de 3*;
• 3 nopti cazare in Dublin cu mic dejun la la hotel de 3*;
• Transferurile cu autocarul aeroport - hotel - aeroport;
• Tururile panoramice si pietonale: Londra, Dublin, York, Edinburgh, Liverpool;
• Bilet de ferryboat Holyhead - Dublin;
• Asistenta turistica in limba romana pe tot parcursul excursiei.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Taxele de aeroport, 199 Euro/persoana;
• Intrarile la obiectivele turistice si taxele de oras;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea medicala si storno;
• Alte servicii neincluse in program.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
• Supliment camera single: 390 Euro;
• Pat suplimentar: 1070 Euro

Hoteluri:
Londra: Lansdowne Hotel , Lansdowne Road 1 - CR9 2BN - London, Croydon, London - sau similar.
York: The Queens Hotel, Queens Staith - Y01 6DH - York sau similar.
Edinburgh: Britannia Edinburgh, Belford Road 69 - EH4 3DG –Edinburgh sau similar.
Glasgow: Alexander Thomson Hotel 320 Argyle Street - G2 8LY - Glasgow sau similar.
Liverpool: The Hillcrest Cronton Lane - WA8 9AR - Widnes, Liverpool Area, Liverpool sau similar.
Dublin: Tara Towers Merrion Road - Dublin 4, Blackrock, Dublin sau similar

Excusii optionale
• Windsor, Salisbury si Stonehenge - 90 Euro/adult, 65 Euro/copil 2-12 ani. Include transport autocar, intrari, asistenta turistica in limba romana .
• Loch Ness - 89 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-12 ani. Include transport autocar, bilet intrare, asistenta turistica in limba romana.
• Giant's Causeway - 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-12 ani. Include transfer cu autocarul, cina cu bauturi incluse, program folcloric , asistenta turistica in limba romana.
• Belfast - 55 Euro/adult, 30 Euro/copil 2-12 ani Include transport autocar, pranz, asistenta turistica in limba romana.
• Cina taditionala cu show traditional irlandez - 50 Euro/adult, 30 Euro/copil 2-12 ani Include: transport autocar, cina, show si asistenta turistica in limba romana.

Orar de zbor informartiv:
Bucuresti- Londra: 16:00-17:25
Londra-Bucuresti: 18:10-23:00
*Compania aeriana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

THAILANDA - SINGAPORE - MALAYSIA - 18 zile / 15 nopti - 2399 euro/ persoana

THAILANDA-SINGAPORE-MALAYSIA - Avion, 18 zile / 15 nopti
THAILANDA (Bangkok, Pattaya, Phuket, Hua Him, Chumphon, Trang) - SINGAPORE - MALAYESIA (Kuala Lumpur, Penang, Melaka, Rutrajaya, Alor Setar) - Insula BATAM (Indonesia)
Plecari: 26.02 si 05.10.2018
Tarif 2399 euro/ persoana

ZIUA 1: BUCURESTI – DOHA
Ora 10:05 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check-in Qatar Airways pentru destinatia DOHA. Ora 12:05 - decolare, sosire la ora 17:50. Ora 20:20 - decolare din DOHA.

ZIUA 2: DOHA – BANGKOK
Sosire in Bangkok, ora 06:55. Transfer (150 Km) la Pattaya (confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 3: PATTAYA – INSULA DE CORALI
Mic dejun. Excursie optionala la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 4: PATTAYA – NONG NOOCH VILLAGE
Mic dejun. Excursie optionala la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 5: PATTAYA – BANGKOK
Mic dejun. Timp liber. Ora 13:00 - deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol–dresura de crocodili). Seara, (optional) “Erotic Show” sau shopping. Cazare in Bangkok.

ZIUA 6: BANGKOK – PIATA PLUTITOARE
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden, continuam cu croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.

ZIUA 7: BANGKOK – MARELE PALAT SI TEMPLELE
Mic dejun. Turul orasului Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand. Shopping. Cazare in Bangkok.

ZIUA 8: BANGKOK - PHUKET
Mic dejun. Preluare de la hotel in jurul orei 07:00 si transfer la aeroport pentru zborul catre Phuket, decolare in jurul orei 11:00, sosire in Phuket la ora 12:20 si transfer la hotel pentru odihna, plaja si relaxare. Cina si cazare in Insula Phuket.

ZIUA 9 : PHUKET
Mic dejun. Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai sudic punct al insulei (confluenta oceanelor Indian si Pacific) pentru apusul de soare. Cina si cazare in Insula Phuket.

ZIUA 10: PHUKET – PENANG
Mic dejun. Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) si Alor Setar (Malaysia).Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 11: PENANG – GEORGETOWN
Mic dejun. Excursie de  ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 12 : PENANG – REZERVATIA DE FLUTURI – KUALA LUMPUR
Mic dejun. In Penang se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita Parcul pasarilor (dupa ce se iese din insula Penang).Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 13 : KUALA LUMPUR
Mic dejun. Tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malaysiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 14 :KUALA LUMPUR – PUTRAJAYA - JOHOR
Mic dejun. Excursie optionala (25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca in Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca (pe malul oceanului), se viziteaza Fort A Famosasi Piata Stadhuys.Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor (Malaysia).

ZIUA 15 : JOHOR – SINGAPORE
Mic dejun. Plecare catre catre Singapore. Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasului). Cazare in Singapore.

ZIUA 16 : SINGAPORE – INDONESIA (INSULA BATAM)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optional in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera) - se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.: vapor Singapore–Batam = 45 min. Cazare in Singapore.
Tarif excursie optionala(130 Euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 Euro-daca se achita in excursie),excursie(include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor + turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd)

ZIUA 17 : SINGAPORE – INSULA SENTOSA
Mic dejun. Timp liber Timp liber la dispozitie sau optional Excursie pe Insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traverseaza cu telecabina pana pe Insula Sentosa, privelistea asupra orasului fiind coplesitoare. La doar 15 minute de oras, zona de joaca preferata a Asiei, gazduieste plaje cu nisip auriu, o gama larga de atractii tematice, spa-uri renumite mondial, vegetatie luxurianta, resedinte luxoase, terenuri de golf si cel mai mare Oceanariu cu pesti tropicali din Asia. Intoarcere la hotel in Singapore. Transfer la aeroport.

ZIUA 18: SINGAPORE – DOHA – BUCURESTI
Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 02:05, sosire la Doha la ora 05:05. Decolare spre Otopeni la ora 06:50. Sosire la Otopeni la ora 11.05. .

TARIFUL INCLUDE:
• Bilet avion Bucuresti - Doha - Bangkok / Singapore - Doha - Bucuresti;
• Transport autocar 2* cu aer conditionat;
• 7 cine si 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*;
• Ghid roman(insotior de grup) si ghizi locali;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 495 Euro/persoana;
• Asigurarea medicala si asigurarea storno;
• Excursiile optionale ;
• Alte servicii care nu au fost mentioante ca fiind incluse;

SUPLIMENTE si REDUCERi;
Supliment single: 450 Euro;
Copiii sub 12 ani: reducere 60 Euro

Orar de zbor confirmat pentru plecarea din 26.02.2018:
Bucuresti - Doha 12:05 – 17:50
Doha - Bangkok 20:20 – 06:55+1
Singapore - Doha 02:05 – 05:05                
Doha - Bucuresti 06:50 – 11:05    
Compania: Qatar Airways  

Excursii optionale:
• Piata Plutitoare - Damnoen - 69 €/adult, 50 €/copil 2-12 ani include: transport, taxele de intrare, masa de panz, asistenta turistica in limba romana.
• Gradina Tropicala Nong Nooch - 45 €/adult, include: transport, taxele de intrare, asistenta turistica in limba romana.
Insula de Coral -45 €/adult, 30 €/copil 2-12 ani, include: transport, plimbare cu barca, asistenta turistica in limba romana.
Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)- 130 Euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii. include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor + turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 USD.
• Insula Sentosa: 95 €/ adult. Include: transport autocar local, ghid local, plimbare cu telecabina, SEA Aquarium. Excursie la Putrajaya: 35 €/ adult. Include: transfer cu autocar local, pranz la restaurant local, insotitor de grup.

NOTE:
Grup minim: 15 persoane.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si 2 fotografii color tip pasaport.
Viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).

JAPONIA - Tara Soarelui Rasare - 12 zile / 11 nopti - 2499 euro

JAPONIA - Tara Soarelui Rasare… - Avion, 12 zile / 11 nopti - 03.09 si 15.10.2018
Tokyo – Nikko – Atami – Hakone – Kyoto – Nara – Osaka – Hiroshima - Tokyo
Tarif 2499 Euro/ persoana

Ziua 1: BUCURESTI – TOKYO VIA DOHA
Ora 22:35 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Tokyo cu escala la Doha. Decolare in jurul orei 00:35 si ajungem la destinatie in jurul orei 22:25 a doua zi.

Ziua 2: TOKYO
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in Tokyo.


Ziua 3: TOKYO
Mic dejun. Turul de oras cu grid local: Vei iincepe cu Asakusa unde vei vizita Templul Asakusa Kannon, gradina Palatului Imperial din Tokyo, Meiji Jinja, sanctuar sintoist inchinat memoriei imparatului Meiji, bulevardul Ginza comparabil cu 5th Av. din New York. Vom admira apoi una dintre cele mai spectaculoase privelisti din Observatorul Metropolitan. De asemenea, vom face o croaziera de aproximativ o ora pe raul Sumida, prin districtul Asakusa, cel mai plin de culoare si de obiceiuri traditionale. Cazare in Tokyo.


Ziua 4: TOKYO - NIKKO
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea orasului sau, optional, excursie la: Nikko, situat într-o zona deosebit de pitoreasca. Vizitam: Altarul Toshogu, cel mai extravagant templu shinto al Japoniei, construit la începutul sec. XVI-lea. Continuam cu : Parcul Natonal Nikko, Lacul Chuzenji (Chuzenjiko), Vulcanul Nantai, se va cobori pana la baza Cascadei Kegon care, având o inaltime de 100 m este una dintre cele mai mari si mai impresionante cascade din Japonia. Cazare in Tokyo.


Ziua 5: TOKYO – ATAMI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea orasului sau, optional, excursie la: Atami, tradus ca „ocean fierbinte”, populara statiune cu izvoare fierbinti datorita intensei activitati vulcanice, situata pe malul Oceanului Pacific. Cazare in Tokyo.


Ziua 6: TOKYO - HAKONE - LACUL KAWAGUCHI - MUNTELE FUJI
Mic dejun. Plecare catre Hakone
– renumit pentru privelistile sale cu Fuji-san, mai ales oglindindu-se in frumosul lac Ashino-ko. Cu cele mai multe statiuni din regiune, cu vaile sale din care fumega vulcanii, cu peisajele celor cinci lacuri Fuji din arealul apropiat si cu prezenta chiar a lui Fuji-san, cu siguranta ca Hakone este una dintre cele mai cautate zone din Japonia pentru recreere si relaxare. Continuam cu o croaziera pe Lacul Ashisi ne indreptam spre zona Lacului Kawaguchi. Cazare in zona Hakone.

Ziua 7: HAKONE - KYOTO
Mic dejun. Traseul continua catre Kyoto - Japonia traditionala, inima sa culturala, cu case vechi, cu peste 2.000 de temple si altare. Tur panoramic in Kyoto va include: Templul Kiyomizu, dedicat zeitatii budiste cu 11 fețe Kannon, Templul Kinkakuji, un templu învelit în frunze de aur si Castelul Nijo, fost palat al familiei shogunului Tokugawa, construit intre anii 1603 – 1626. Programul turistic continua cu: Gion-ul, cartier vechi de distractii, gheise si actori kabuki. Cazare in Kyoto.


Ziua 8: KYOTO – NARA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Nara unde vom vizita Templul Todaiji ce gazduieste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din intreaga lume. Vizitam Altarul Kasuga Shrine, intemeiat in anul 710 de Fujiwara-no-Michinaga ca Altar al familiei. Ultima si cea mai spectaculoasa este vizita in Nara este la si Parcul de Caprioare.Cazare in Kyoto.

Ziua 9: KYOTO – OSAKA
Mic dejun.
Plecare spre Osaka pentru explorarea celui de-al doilea oras ca marime din Japonia, important pilon al economiei japoneze, numit şi “Veneţia Japoniei”, un oraş viu, animat, plin de culoare si dinamism. Vizitam orasul Castelul Osaka, cel mai mare castel construit in Japonia medieval.
Vom admira cladirea Umeda Sky, una dintre cladirile cel mai uşor de recunoscut din Osaka, datorita formei ei extravagante cu o inaltime de 173 m. Cazare in Osaka.


Ziua 10: OSAKA – HIROSHIMA & INSULA MIYAJIMA
Mic dejun.
Timp liber la dispozitie sau excursie optionalala Hiroshima si Insula Miyajima cu autocar si ghid local. Incepem vizitele cu: Parcul Memorial al Pacii si Muzeul Memorial al Paciiridicat in anul 1949 in memoria victimelor bombardamentului atomic exact în locul în care a explodat bomba nucleară Little Boy. Transfer cu autocarul la Miyajimaguchi si imbarcare pe ferry-boat pentru a vizita Insula Miyajima: vizitam Altarul Itsukushima –unul dintre cele mai sfinte ale religiei shintoiste nipone. Intoarcere la Hiroshima cu ferry-boat-ul pana la Miyajimaguchi si transfer cu autocarul la gara din Hiroshima. Imbarcare in celebrul tren japonez de mare viteza  cu destinatia Shin Osaka. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare in Osaka.

Ziua 11: OSAKA – TOKYO
Mic dejun. Transfer in Tokyo si cazare la hotel in zona Narita.


Ziua 12/13: TOKYO – BUCURESTI VIA DOHA
Mic dejun. Transfer in Tokyo pentru zborul catre Bucuresti via Doha, vom decola in jurul orei 22:20 si vom ajunge in Bucuresti a doua zi la ora 11:50.


Servicii incluse:
Bilete de avion: Bucuresti –Tokyo – Bucuresti via Doha;
4 nopti cazare in Tokyo cu mic dejun la hotel de 3*;
2 nopti cazare in Kyoto cu mic dejun la hotel de 3*;
2 nopti cazare in Osaka cu mic dejun la hotel de 3*;
1 noapte cazare in zona Narita cu mic dejun la hotel de 3*;
Excursii, tururi si transferuri conform program cu autocar clasificat categoria locala si/sau tren;
Intrarile la obiectivele turistice;
Ghizi locali la toate obiectivele turistice;
Asistenta turistica in limba romana pe tot parcursul excursiei(Ghid roman);

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 499 Euro/persoana;
• Supliment optional pentru Demipensiune (9 cine), 300 Euro/persoana, se poate achita din tara. Cinele se vor servi la restaurante locale. Bauturile nu sunt incluse.
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala si storno;
Alte servicii neincluse in program.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment camera single: 441 Euro;
Pat suplimentar: 2499 Euro

Excusii optionale:
Nikko - 90 Euro/adult, 65 Euro/copil 2-12 ani. Include: transport autocar, asistenta turistica in limba romana.
Atami - 120 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-12 ani. Include: transport autocar, asistenta turistica in limba romana.
Nara - 65 Euro/adult, 40 Euro/copil 2-12 ani. Include: transfer cu autocarul, intrari, asistenta turistica in limba romana.
Hiroshima si Insula Miyajima - 295 Euro/adult, 250 Euro/copil 2-12 ani Include: transport autocar, bilete ferry, asistenta turistica in limba romana.

Orar de zbor informartiv:
Bucuresti -Doha: 00:35 – 05:20 / Doha – Tokyo Haneda: 06:45 – 22:40
Tokyo Narita – Doha / Doha – Bucuresti: 22:20 – 04:10 / 06:50 – 11:55

*Compania aeriana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Info
Grup minim: 25 persoane
Acte necesare: Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale.
La aceasta oferta compania aerieana cat si orarul de zbor se poate modifica si va fi reconfirmat cu 20 de zile inainte de calatorie.
Numele si numarul de telefon al ghidului se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.

SPANIA - MAROC - CAPITALELE IMPERIALE & GIBRALTAR - 789 euro

SPANIA - MAROC - CAPITALELE IMPERIALE & GIBRALTAR
Bucuresti – Malaga – Algeciras – Gibraltar - Cassablanca - Marrakech - Ouarzazate Poarta Catre Desert - Meknes - Fez - Rabat - Cassablanca – Algeciras – Gibraltar - Malaga - Bucuresti
Plecari: 05.04, 06,05, 30.06, 01.09, 27.10 si 24.11.2018
Tarif 789 Euro/persoana

Ziua 1: Bucuresti – Malaga – Algeciras – Gibraltar
05:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Malaga la ora 07:00. Sosire la 10:20. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in zona Algeciras. Timp liber la dispozitie sau optional - Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic, in care ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael (o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte ) sau facand cumparaturi la preturi tax-free.

Ziua 2: Algeciras - Tanger - Rabat – Casablanca
Mic dejun. Deplasare in Maroc-traversarea Stramtorii Gibraltar. Sosire in Tanger si continuam cu Rabat - Capitala Marocului din 1912, Rabat, este un oras modern, insa rezervat in anumite privinte, impuse de limitele culturii marocane. Orasul prezinta multe situri istorice, inclusiv orasul de tip kasbah al udayasilor, construit in sec XII. Vom vizita Palatul Regal (Mechouar) – vizita exterioara, Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Cazare in Casablanca.

Ziua 3: Casablanca - Marrakech
Mic dejun. Vom incepe ziua de azi cu turul orasului ce include: Piata Centrala, Cartierul Habous, bazarele, Mahakina, Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului - Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea cu fantana, Piata Natiunilor Unite. Continuam cu Marrakech - locul ideal, pentru ca temperatura nu scade aproape niciodata sub 28 de grade Celsius, iar ploaia este un fenomen extrem de rar. Tur panoramic de oras: Moscheea Koutoubia, construita de sultanul Abdel Moumen, si Palatul Bahia, care se intinde pe o suprafata de opt hectare. Nu mai putin de sapte ani au fost necesari pentru a ridica acest impunator edificiu.Vom vedea si plantatiile de maslini de la Menara sau Piata Jamaa El Fna. Cazare in Marrakech.

Ziua 4: Marrakech - Ouarzazate, poarta catre desert
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Quarzazate - vom traversa Muntii Atlas, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase si vom intra in cultura si viata localnicilor din satele berbere. Vom ajunge la Tiz-in-Tichka ce are o altitudine de 2.260m, situat la cea mai inalta altitudine din nordul Africii. Ajungem la Ouarzazate, situat la 1.600 m altitudine, dincolo de care se intinde desertul Sahara. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Cazare in Marrakech.

Ziua 5: Marrakech – Essaouira - Meknes - Fez
Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala la Essaouira - oras portuar pe coasta Oceanului Atlantic, renumit pentru Medina sa cu ziduri fortificate, aflat pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Dupa amiaza plecam catre Fez cu un scurt popas in Meknes- fosta capitala imperiala si ajungem la Fes-Orasul Medina. Cazare in Fez.

Ziua 6: Fez
Mic dejun. O zi intreaga pentru vizitarea orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen (exterior), Medina medievala (inclusa in patrimoniul UNESCO), Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cazare in Fez.

Ziua 7: Fez – Tanger - Algeciras
Dupa micul dejun plecam catre Tanger pentru traversare cu ferryboat-ul spre portul Tarifa. Sosire si cazare in zona Algeciras.

Ziua 8: Algeciras – Gibraltar - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti de la ora 11:10. Sosire in Bucuresti in jurul orei 16:00.

Servicii incluse:
Bilete de avion: Bucuresti – Malaga - Bucuresti;
2 nopti cazare in zona Algeciras la hotel de 3*;
1 noapte cazare in Casablanca la hotel de 4*;
2 nopti cazare in Marrakesh la hotel de 3*;
2 nopti de cazare in Fez la hotel de 4*;
Ferryboat pe ruta : Algeciras – Tanger – Algeciras;
Mesele prevazute in cadrul itinerariului – mic dejun;
Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz – categoria locala;
Ghid local la obiectivele turistice din Fez si Marrakesh;
Asistenta turística in limba romana – Ghid Roman;

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 179 Euro/persoana;
Taxele de intrare la obiectivele turistice - 45 Euro/persoana;
Supliment demipensiune (7 cine) - 99 Euro / persoana (optional);
Supliment plecarea de Paste - 99 Euro / persoana (obligatoriu), Bonus Masa festiva;
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala si storno;
Alte servicii neincluse in program.

SUPLIMENTE si REDUCERI:
Supliment camera single: 259 Euro;
Pat suplimentar: 750 Euro;
Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 599 Euro.

Hoteluri:
Cassablanca: Atlas Almohades Casablanca, Avenue Moulay Hassan- Casablanca, sau similar.
Marrakesh: Hotel Agdal, 1 Boulevard Zerktouni Gueliz, 1 - 40000 – Marrakech, sau similar.
Fes: Hotel Volubilis Fes, Avenue Allal Ben Abdellah Fes - 30000 - Fes, sau similar.
Malaga: Holiday Inn Express Malaga Airport, Avenida de Velázquez 294, Salida 3B Autovía MA-21, 29004 Málaga, Spania - sau similar.

Excursii optionale:
Essaouira - 40 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani.
Quarzazate - 49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani.
Gibraltar - 49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani.

Orar de zbor informartiv, Compania Blue Air:
Bucuresti- Malaga: 07:00 – 10:20
Malaga – Bucuresti: 11:10 – 16:00


Info:
• Grup minim: 25 persoane
Acte necesare: Pasaport (temporar sau permanent), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale.
La aceasta oferta compania aerieana cat si orarul de zbor se poate modifica si va fi reconfirmat cu 20 de zile inainte de calatorie.
Numele si numarul de telefon al ghidului se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.

PELERINAJ IN ISRAEL - SCHIMBAREA LA FATA A MANTUITORULUI PE MUNTELE TABOR 17.08.2018

PELERINAJ IN ISRAEL - SCHIMBAREA LA FATA A MANTUITORULUI PE MUNTELE TABOR 
PERIOADA: 17 - 23 AUGUST 2018

ZIUA 1 : 17.08.18 BUCUREŞTI - TEL AVIV Ora 05.30 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 07.45 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO155. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 10.20. Transfer la Bethlehem. Incepem vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Iisus Hristos si la Biserica Catolica Sf. Ecaterina si Biserica Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem, Hotel 3*+

ZIUA 218.08.18 VALEA HOZEVEI - NAZARET - CANA
Mic dejun. Dimineata coboram in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si racla cu trupul Sfantului Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul sau Romanul. Plecam apoi catre Nazaret, orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant; ne inchinam in Biserica Sf. Gabriel si Biserica Bunavestire Catolica; Pe drum ne oprim in Satul Cana - la biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin la Nunta de la Cana. Cina si cazare nordul tarii Tiberias/Nazaret, hotel 3*+.

Noaptea participare la Slujba de priveghere de la Manastirea Schimbarea la Fata a Mantuitorului de pe Muntele Tabor.

ZIUA 319.08.18 MAREA GALILEEI: Dimineata participare la Sfanta Liturghie pe Muntele Tabor. Mic dejun la hotel. Zi de vizite in zona Marii Galileei; Poposim mai intai la Biserica de pe Muntele Fericirilor. Apoi plecam spre Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor si pestilor. Optional, plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 10 USD/pers.) si dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar dejun 22 USD/pers.). Seara plecare la Bethlehem, cina si cazare.

ZIUA 420.08.18 MUNTELE MASLINILOR - CETATEA SFANTA IERUSALIM: 
Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina GetsimaniBiserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizitam casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia si Scaldatoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem

ZIUA 521.08.18 DESERTUL IUDEEI - BETANIA - RAUL IORDAN-IERIHON - MAREA 
MOARTA:
Mic dejun. Ne inchinam in Manastirea Sfantul Theodosie si apoi ne deplasam cu microbuzele in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (BONUS!! Costul transportului cu microbuzele inclus in pret). Poposim in Bethania la Mormantul lui Lazar si Manastirea Maria si Marta. Coboram apoi la Raul Iordan pentru slujba de binecuvantare in apele raului Sfant. In Ierihon ne inchinam in Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Dupa amiaza o petrecem la Marea Moarta, pentru relaxare - se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, Hotel 3*+

ZIUA 6: 22.08.18 EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV
Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, ne inchinam in Biserica nasterii 
Sfantului si la Biserica Intalnirii dintre Maica Domnului si Sfanta Elisabeta. La pranz revenim in zona orasului vechi din Ierusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Seara transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa Tarom RO154 de la ora 23.30. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 02.15 pe data de 23.08.18.


Tarif 650 euro/ persoana
TAXELE DE AEROPORT SI TOATE VIZITELE IMPORTANTE DIN PROGRAM INCLUSE IN TARIF!!


SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 180 euro / persoana.

TARIFUL INCLUDE:
• TRANSPORT AVION BUCURESTI - TEL AVIV - BUCURESTI Compania TAROM
• TAXE DE AEROPORT
• TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM.
• 05 NOPTI CAZARE LA HOTELURI DE 3+ STELE (1 NOAPTE LA NAZARET, 4 NOPTI BETHLEHEM);
• DEMIPENSIUNE ( mic dejun + cina ambele BUFET);
• SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.
• VIZITELE MENTIONATE IN PROGRAM EXCEPTIE CELE OPTIONALE ;
• URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR
• INTRARI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM
• ASISTENTA TURISTICA INSOTITOR GRUP ROMAN
• PREOT INSOTITOR

TARIFUL NU INCLUDE:
• BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI.: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
• EXCURSIILE MENTIONATE CA OPTIONALE;
• BAUTURILE LA CINA;
• TRANSFERUL SPRE SI DE LA BUCURESTI PENTRU CEI DIN ALTA LOCALITATE;
• ASIGURAREA MEDICALA - OBLIGATORIE si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

 
NOTA:
• GRUP MINIM: 40 PERSOANE.
• Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
• In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.
• Functie de anumite situatii - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.
• Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu Statul Israel. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA.
• DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.

AUSTRIA si Castelele BAVARIEI - 5 zile Avion - de la 265 euro

AUSTRIA si Castelele BAVARIEI - 5 zile Avion
Viena - Palatul Schonbrunn – Wachau - Durnstein – Melk - St. Gilgen – Salzburg – Munchen - Linderhof si Neuschwanstein – Innsbruck – Wattens – Kitzbuhel - Zell amSee - Salzburg

Plecari: 
07.08 si 27.08.2018
Tarif 289 euro/ persoana
Supliment single: 79 euro/ persoana
COPIL 6 - 12 ANI 265 euro/ persoana
Al 3-lea ADULT in camera tripla 275 euro/ persoana

Ziua 1. BUCURESTI - VIENA
Prezentare dimineata la ora 05.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Viena. Transfer din aeroport in centrul orasului, la Piata Maria Tereza. Timp liber in Viena pana la pranz, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Budapesta. Incepem cu vizita la Palatul Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi intr-un tur panoramic cu autocarul admiram Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii si Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezeia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Urmeaza sa parcugem pietonal, strada Graben cu Monumentul Ciumei spre Domul Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi pe eleganta strada Kärntner Straße sau pe faimoasa Mariahilfer Straße. Optional (26 €) cina traditionala in cartierul Grinzing. Cazare in zona Viena.

Ziua 2. WACHAU - DURNSTEIN- MELK- SALZKAMMERRGUT (St. Gilgen)- MUNCHEN (475 km)
Micul dejun. Parasind Viena, strabatem Austria de la est spre vest pana in Germania, mai intai prin Defileul Dunarii din regiunea Wachau (patrimoniu UNESCO), unde se alfa ruinele Castelului Dürnstein, in care regele Angliei, Richard- Inima de Leu a fost tinut captiv dupa Cruciada III. In apropiere admiram Manastirea Benedictina Melk, construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii, care a constituit un important nucleu de cultura. Constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. XVIII, adaposteste si o faimoasa Biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. Urmeaza regiunea Salzkammergut, impresionanta prin peisajele sale cu piscuri semete, lacuri glaciare (Mondsee si Attersee) si statiuni, intre care si St. Gilgen (unde vom face un popas), situat pe malul lacului Wolfgangsee, supranumit “satul lui Mozart”, desi acesta este locul natal doar al mamei compozitorului. Incheiem cu München, capitala landului Bavaria, unde vom descoperi Marienplatz din centrul orasului cu Noua Primarie de sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche- catedrala orasului construita intre sec XV-XVI in stil gotic si renascentist. Dupa o plimbare pe strada pietonala Kaufinger Strasse pana la Karlplatz, ne indreptam spre cazare in zona München.

Ziua 3. LINDERHOF – NEUSCHWANSTEIN - INNSBRUCK (cca. 240 km)
Mic dejun. Parasim München si ne indraptam spre sud unde vizitam pentru inceput castelele lui Ludwig II- “regele visator” al Bavariei: in Palatul Linderhof traia retras in lumea fanteziei sale, iar Neuschwanstein cu arhitectura sa extravaganta, in stil romantic renascentist, reflecta pasiunea lui pentru basm si decoruri teatrale, castelul inspirandu-l pe Walt Disney sa creioneze palatul Frumoasei din Padurea Adormita. Continuam traseul spre Austria pana la Innsbruck, oras aflat in inima Alpilor, unde in turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Teatrul de Stat- Landstheater, Hofkirche- biserica gotica de sec. XVI, Palatul Hofburg, Domul Sf. Jabob- frumoasa biserica baroca din sec. XVIII si Acoperisul de aur- Goldenes Dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. Cazare in zona Innsbruck.

Ziua 4. WATTENS – KITZBUHEL - ZELL AM SEE - SALZBURG (cca. 225 km)
Mic dejun. Incepem ziua cu o vizita la Centrul Swarovski, unde ne lasam ispititi de bijuteriile unice ale acestui gigant al cristalelor, apoi pornim spre Salzburg, cu opriri in renumitele statiuni pentru sporturi de iarna Kitzbuhel si Zell am See. In Salzburg- “orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul Mirabell- ridicat de prințul arhiepiscop Wolf Dietrich Raitenau ca resedinta pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart- locul in care a copilarit geniul muzicii si Domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat. Timp liber pentru o placuta plimbare prin Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg. Cazare in zona Salzburg.

Ziua 5. SALZBURG – VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecam spre Viena si, pentru ca shopping-ul se numara si el printre bucuriile unei excursii, vom aloca timp pentru cumparaturi pe Mariahilfer Straße, iar pentru turistii neinteresati de shopping ne vom deplasa in Piata Maria Therezia pentru vizite individuale. Dupa amiaza, transfer catre aeroportul din Viena, pentru zborul spre Romania.

TARIFUL INCLUDE :
- Zbor Bucuresti- Viena si retur, BAGAJ de CALA inclus  
- Transp. cu autocar climatizat, clasif. pt. trafic international
- 4 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*).
- Ghid insotitor din ziua 1 dupa amiaza pana la debarcarea in aeroport in ultima zi, in rest asistenta turistica.
- Vizitele la Viena, Pal. Schonbrunn, Wachau, Durnstein, Melk, St. Gilgen, Munchen, Linderhof, Neuschwanstein, Innsbruck, Wattens, Kitzbuhel, Zell am See, Salzburg.

TARIFUL NU INCLUDE :
- Asigurare Travel (medicala + storno) 
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
**Taxe Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop. 175 €

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 persoane, turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 15 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.

-In unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.
- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
- Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/ frigider, seif/ AC etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
- Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
- Programul este cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insotii turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul
- Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/ spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.
- Pt. călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.  

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Mobila la Comanda

scannere coduri de bare

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

  Accept cookie-uri din acest site.