Circuit MARAMUREȘ, 5 zile, autocar

Mocănița – Cimitirul Vesel Săpânța – Cascada Cailor – Mănăstirea Bârsana – Salina Turda – Alba Iulia – Sibiu – Sighișoara

 Dată de plecare:  7 octombrie 2020
Preț: 750 lei
Rezervă cu Vouchere de Vacanță

Plecari în 2021: 17.06 (Rusalii), 7.07, 28.07, 11.08, 1.09, 6.10.2021


Ziua 1: București – Brașov – Sighișoara – Târgu Mureș – Reghin – Borșa (550 km)
Ora 5:30 întâlnire în București – Piața Constituției (Bd. Unirii colț cu Bd. Libertății), în parcarea unde se fac concertele. Ora 6:00 plecare în circuit pe ruta: Ploiești – Valea Prahovei – Brașov – Sighișoara (vizită) – Târgu Mureș – Reghin – Maramureș. Cazare în Maramureș – Hotel Cerbul 3*/ similar – Borșa.

Ziua 2: Borșa – Vișeu de Sus – Borșa (140 km)
Mic dejun. Opțional: plimbare cu Mocanița pe Valea Vaserului pe ultima cale ferată forestieră activă din Carpați. Drumeție la Cascada Cailor, cea mai mare din România, aflată la 1300 metri altitudine în Munții Rodnei (se urcă cu telescaunul, apoi drumeție 30 min). Cazare la același hotel.

Ziua 3: Borșa – Săpânța – Sighetul Marmației – Borșa (160 km)
Mic dejun. Vizite la Cimitirul Vesel din Săpânța, Mănăstirea Peri, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței – Închisoarea Sighet, Valea Izei, Mănăstirea Bârsana. Cazare la același hotel.

Ziua 4: Borșa – Turda – Alba Iulia (270 km)
Mic dejun. Plecare pe ruta: Dej – Cluj Napoca – Turda. Vizită la Salina Turda (2,5 ore). Plecare spre Alba Iulia unde se vizitează Citadela Alba. Cazare în Alba Iulia – Hotel Prestige 3*/ similar.

Ziua 5: Alba Iulia – Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Pitești – București (380 km)
Mic dejun. Plecare pe traseul Alba Iulia – Sebeș – Sibiu (vizită) – Valea Oltului – Râmnicu Vâlcea – Pitești – București. Sosire în București în jurul orei 20, în funcție de trafic și condițiile meteo.


IMPORTANT – Reguli obligatorii de respectat în călătorie:
• În interiorul autocarului vom purta cu toții mască facială de protecție! 😷
• Fiecare va avea asupra lui măști faciale de rezervă, șervețele umede dezinfectante / soluție dezinfectantă, pentru uz propriu
• La urcare, coborâre și la deplasarea pe culoar în autocar, vom menține pe cât posibil o distanță minimă de siguranță unul față de altul
• În spațiile deschise vom păstra o distanță de aproximativ 2 metri față de altă persoană.

TARIFUL INCLUDE:
• Călătorie cu autocar climatizat, clasificat pentru cursele interne și internaționale
• 4 nopți cazare cu mic dejun hotel 3/ 2
• Ghid de turism însoțitor pe toată perioada circuitului

TARIFUL NU INCLUDE:
• biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice:
– bilet tren Mocăniță: 57 lei/adult, 49 lei/studenți și pensionari, 39 lei/școlari
– bilet telescaun Cascada Cailor: 30 lei/adult, 15 lei/copii până în 12 ani (urcare/coborare)
– bilet Salina Turda: 30 lei/adult,  15 lei/copii, elevi, studenți, pensionari
– Muzeul Memorial de la Sighet: 10 lei/adult, 5 lei/pensionari, 4 lei/ elevi, studenți
– Săpânța: 10 lei/persoană
• alte servicii nemenționate ca fiind incluse în preț

REDUCERI:
• Copiii sub 12 ani (neîmpliniți) cazați în cameră cu 2 adulți au reducere 50 lei.

OPȚIONAL:
• Cameră Single: 1.125 lei/persoană
• Locuri preferențiale în autocar (primele 3 banchete): 50 lei/loc

NOTĂ:
• Acte necesare în călătorie: Carte de identitate (CI)
• Circuitul se organizează cu minim 40 turiști.

INFORMAȚII GENERALE PENTRU CIRCUITELE ORGANIZATE DE HAPPY-TRIP
• Excursia trebuie achitată integral înainte de plecare, nu se poate plăti în ziua plecării (la autocar).
• Achitarea excursiei, parțial sau integral printr-un mijloc de plată agreat în prealabil cu agenția, reprezintă acceptarea de către turist a termenelor și condițiilor stipulate în contractul de prestări servicii de călătorie (vezi pdf), a programului turistic aferent și a celorlalte informații prezentate în ofertă pe website-ul agenției (Happy-Trip.ro) sau comunicate printr-un mijloc de corespondență reciproc agreeat (email, whatsapp etc.).
• Locurile în autocar se alocă de agenția de turism începând cu al IV-lea rând de banchete în ordinea achitării avansului (înscrierii în excursie). Pentru rezervarea locurilor în primele trei rânduri se achită suplimentul pentru locuri preferențiale menționat în ofertă. Prima banchetă de două locuri este rezervată echipajului (ghid/conducător grup)
• Conducătorul de grup sau agenția pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice din program iar în cazul celor care nu se pot vizita din motive evidente (sunt închise, vreme nefavorabilă, starea drumurilor, restricții de trafic, întârzieri repetate ale unor turiști peste timpul stabilit de către conducătorul grupului etc.), acestea pot fi înlocuite cu altele dacă acest lucru este rezonabil (timp necesar, distanța care trebuie parcursă în plus etc.) sau, în caz contrar, se renunță la ele, agenția fiind exonerată total.
• Tarifele pentru intrările la obiectivele turistice, transport local, feribot etc. sunt doar informative și pot varia în timp. Biletele de intrare se plătesc la fața locului.
• În cazul nerealizării numărului minim de turiști menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un alt program turistic.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare de pierderea sau furtul oricăror bunuri personale ale turiștilor (bagaje, acte, obiecte etc.)

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU CIRCUITELE DE MINIM DOUĂ ZILE CE INCLUD CAZARE
• Pentru rezervarea locurilor se achită un avans de 30% iar diferența cu cel puțin 3 săptămâni înaintea plecării.
• Tarifele în EURO se pot achita în Euro sau în Lei (Ron) la cursul BNR +2% din ziua plății. Avansul și restul ratelor se achită toate în aceeași monedă.
• Persoanele care călătoresc singure și au optat pentru cameră partaj iar agenția nu găsește un coleg/o colegă de cameră vor plăti diferența pentru camera single cu 7 zile înainte de plecarea în călătorie.
• Nominalizarea hotelurilor se va face în ultima săptămână înainte de data plecării, în funcție de mărimea grupului. Mențiunea “sau similar” în dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort și regimul de masă al hotelului.
• Repartizarea camerelor se face de recepția unității de cazare. Turistul va semnala direct recepției eventualele nemulțumiri referitoare la cameră, cu asistența ghidului grupului.
• În cazul în care la recepția unității de cazare se solicită taxă de oraș, aceasta va fi achitată de turist.

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU CĂLĂTORIILE ÎN STRĂINĂTATE
• Copiii români cu vârsta sub 18 ani (minori) pot călători în străinătate doar în următoarele condiții: (1) Însoțiți de ambii părinți; (2) Însoțiți de un singur părinte aflat în posesia acordului celuilalt părinte de a pleca în călătorie (acord autentificat de un notar) sau a unei hotărâri judecătorești definitive de încredințare a copilului sau a certificatului de deces al celuilalt părinte; (3) Însoțiți de un alt adult care are asupra lui acordul autentificat la notar al ambilor părinți ai minorului și a certificatului personal de cazier judiciar. Însoțitorul minorului trebuie să dețină o copie a certificatului de naștere al copilului (este posibil că autoritățile de la frontieră să o solicite). Copiii minori de naționalitate română nu pot călători în străinătate neînsoțiți.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare în niciun fel în cazul în care autoritățile vamale nu permit trecerea frontierei unui turist (lipsă documente valabile, interdicție de părăsire a țării etc.)

Dacă aveți întrebări ne puteți contacta la telefon, e-mail sau WhatsApp.

Tour Reviews

5.00 based on 1 review
duminică, 29.12.2019

Recomand am participat in anul 2019 la acest circuit si a fost totul excelent!

Leave a Review

Rating