Craciun la Pensiunea Andreea – Gura Humorului – 3 nopti/ 4 zile – 23.12/ 26.12.2021

Tarif standard – 1.670 lei

Tarif Early Booking 1.550 lei – plata integrala pana la data de 15.11.2021

SE POATE ACHITA SI CU VOUCHERE/ CARD DE VACANTA!

 

Ziua 1 – 23.12.2021: București – Ploiesti – Brașov – Sf. Gheorghe – Miercurea Ciuc – Gura Humorului (570 km)
Intalnire la ora 5:30 in Bucuresti Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele. Plecare la ora 6:00 pe traseul: Brașov – Miercurea Ciuc – Lacu Roșu – Piatra Neamț – Gura Humorului. Vizitam Lacul Sfanta AnaLacul RosuCheile Bicazului. In Targu Neamt vizitam Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti (daca este deschisa). Cazare si cina la Pnsiunea Andreea in Gura Humorului. 

Ziua 2 – 24.12.2021: Mănăstirile – Voroneț – Moldovița – Sucevița – Centrul de ceramică de la Marginea (120 km)

Mic dejun. Vizităm cele mai frumoase mănăstiri din țară cu biserici pictate și multe alte locuri impresionante. Mănăstirea Voroneț – supranumită „Capela Sixtină a Estului”, este un complex monahal medieval construit în satul Voroneț. Mănăstirile Voroneț, Moldovița și Sucevița, toate cunoscute pentru picturile exterioare și interioare deosebite și foarte bine păstrate și toate trei fiind incluse astăzi în patrimoniul mondial UNESCO pentru valoarea lor. Centrul de ceramică de la Marginea, unde vom descoperi singurul atelier unde încă se mai fabrică ceramică neagră naturală după aceeași metodă pe care o foloseau și strămoșii noștri, dacii. Cazare si cina la aceeasi unitate de cazare.

Ziua 3 – 25.12.2021: Manastirea Humor

Mic dejun. Vizitam Mănăstirea Humor (Mănăstirea Humorului) – mănăstire ortodoxă, construită în anul 1530 în satul Mănăstirea Humorului de către marele logofăt Toader Bubuiog. Biserica mănăstirii are hramurile Adormirea Maicii Domnului. Cazare si cina la aceeasi unitate de cazare.

Ziua 4 – 26.12.2021: Gura Humorului – Sovata – Sighisoara – Brasov – Bucuresti (590 km)

Mic dejun. Sighisoara (vizita). Brasov (vizita). Sosire în București seara, în funcție de trafic și condițiile meteo.

Vila Andreea este plasata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice. Este locul ideal pentru relaxare in week-end sau in vacante, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene, pastratoare de traditii.

TARIFUL INCLUDE:

→ Cazare 3 nopti cu demipensiune (mic dejun si cina)

Masa festiva de Craciun cu meniu complet, bauturi alcoolice si non alcoolice. Programul muzical va fi asigurat de DJ.

TARIFUL NU INCLUDE:

← Asigurare storno.

← Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

← Alte servicii nemenţionate în program.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:

 • Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 50 lei/ loc.
 • Supliment camera single 775 lei.
 • Copil (0 si 6.99 ani), gratuit
 • Copiii cu varsta mai mare de 7 ani, achita 100 lei/ noapte.
 • Camerele cazate cu un adult si un copil, sunt considerate camere duble.

NOTA:

 • Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile inainte de plecare.
 • Copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.
 • In unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune care se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
 • Pentru REZERVARE se achită un avans de 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR + 2% din ziua platii).
 • Efectuarea partial sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar/ cash, reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice, afisat pe site-ul agentiei.
 • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionatin, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
 • In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/ partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Happy Trip. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/ persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.
 • Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
 • Excursia se achitata integral inainte de plecare.
 • Excursia se organizează cu minim 40 turiști.
 • Acte necesare: Carte de identitate (CI) sau paşaport.

*Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) in aceeasi zi cu emiterea contractului de comercializare a pachetelor turistice pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei sau in cazul unei situatii neprevazute!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating