Paste in GRECIA – RIVIERA OLIMPULUI – PARALIA KATERINI & SKIATHOS

Perioada: 29.04 (seara) – 4.05.2021 – 3 nopti – cazare + mic dejun + transport autocar

GRATIS: Vizita la Salonic, Muntele Olimp, Mănăstirea Sf. Dionisios şi Litohoro

Tarif 160 euro/ persoana

O SURPRIZA in Bulgaria la intoarcere …

Ziua I – 29.04.2021: Intalnire la ora 19:30 in Bucuresti – Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele. Plecare la ora 20:00 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promahonas – Seres – Salonic.

Ziua II – 30.04.2021: In cursul diminetii vom ajunge la Salonic (al doilea  mare oras al Greciei si capitala Macedoniei) si vom face tur de oras cu  vizitarea urmatoarelor obiective turistice Biserica Sf. Dumitru (simbol al  orasului dar si muzeu de icoane bizantine),  Arcul lui Galeriu, Rotonda, Piata Aristotelis si  Turnul Alb. Cazare in Paralia Katerini – Hotel 3*.

Ziua III – 1.05.2021: Mic dejun (la pachet). Optional – Croaziera in INSULA SKIATHOS – 35 euro/ persoana. Plecere la ora 6:00 pentru a participa la o superba Croaziera pe Skiathos – imbarcarea din Potul Amalia Polis.

INSULA SKIATHOS – Skiathos este una din cele mai frumoase insule ale Greciei, cu vegetatie bogata, plaje aurii si cu nisip fin. Cu autocarul ne deplasam spre sud, pana la satul pescaresc Amaliapolis, unde ne imbarcam pe vapor si ajungem pe insula dupa o calatorie de doua ore si jumatate, timp in care capitanul vaporului organizeaza o metaxa party de neuitat cu distractie si multe surprize. Odata ajunsi la plaja Koukounaries, una dintre plajele insulei Skiathos, ne vom bucura timp de doua ore de plaja si baie in curatele ape ale Marii Egee. Urmeaza sa luam inca jumatate de ora vaporul pana in orasul Skiathos unde vom vizita Biserica Sfantul Nicolae – considerata protectoarea tuturor marinarilor si pescarilor – dupa care avem program liber aproximativ 2 ore de plimbare pe insula. La intoarcere catre portul Amaliapolis, din nou vom beneficia de aceeasi distractie cu dansuri si concursuri. Seara vom partcipa la slujba de INVIERE. Cazare la acelasi hotel.

HRISTOS A INVIAT!

Ziua IV – 2.05.2021: Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor sau optional excursie la Muntele Olimp, cel mai mare monument UNESCO al Greciei, la Manastirea Sf.Dionis, Litochoro, Cascada lui Zeus si Baile Afroditei. Seara Masa festiva de Paste, cu dansuri, muzica, preparate traditionale si obiceiuri locale. Cazare la acelasi hotel.

Ziua V – 3.05.2021: Mic dejun. Plecare spre Kalambaka cu vizita complexul monahal Meteora – Mănăstirile Marele Meteor si fabrica de icoane Kalambaca. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale, trafic si conditiile meteo.

TARIFUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar licentiat pentru curse internationale;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun in Riviera Olimpului/ Paralia Katerini – Hotel 3*;
 • Vizita la Salonic, Muntele Olimp, Mănăstirea Sf. Dionisios şi Litohoro.

SUPLIMENTE si REDUCERI:

 • Supliment camera single: 80 euro/ sejur;
 • Aer conditionat: 5 euro/ zi/ camera;
 • Copiii pana in 12 ani, cazati in camera cu 2 adulti achita 120 euro.

OPTIONALE:

 • Croaziera Skiathos: 35 euro/ euro.
 • Masa Festiva de Paste 35 euro/ persoana.

NOTA:

 • Pentru REZERVARE se achită un avans de 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării.
 • Se achita in EURO sau LEI (curs BNR+2% din ziua platii).
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • Excursia se achita integral inainte de plecare.
 • Grup minim 40 turisti.
 • Acte necesare: CI (carte de identitate) sau pasaport valabil.
1 Mai Paralia Katerini
1 Mai Paralia Katerini