Revelion ISTANBUL 2022

Graziella Gold Hotel 4, cazare 4 nopți cu mic dejun, autocar

Perioadă excursie: 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Oferta EARLY BOOKING:  210 189 Euro

pentru rezervări până în 25 noiembrie 2021


Ziua 1 – 28.12.2021 BUCURESTI – GIURGIU – RUSE – VELIKO TÂRNOVO – EDIRNE – ISTANBUL (650 km)

Intalnire la ora 19:30 Bucuresti (PIATA UNIRII, Aleea Dealul Mitropoliei). Plecare ora 20:00 pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Veliko Târnovo – Edirne. Pe timpul noptii se traverseaza Bulgaria.

Ziua 2 – 29.12.2021: Istanbul  

Sosire dimineata în Istanbul. Cazare la Graziella Gold Hotel 4*/ similar. Timp liber la dispozitia turistilor sau Tur pietonal Istanbul cu ghid local. Vizitam: Moscheea Albastra – construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, fiind singura moschee din Turcia cu sase minarete (turnulete). Hipodromul care servea la intrecerile sportive, de circ, de gladiatori, festivitatilor in onorarea si celebrarea imparatilor. Muzeul Sfanta Sophia – una dintre cele mai mari minuni din toate timpurile din punct de vedere arhitectural si religios. Palatului Topkapi – resedinta imperiala a sultanilor otomani, vom vizita Muzeul cu cele mai faimoase bijuterii imperiale si sectiunea de portelan chinezesc. Marele Bazar – cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume. Grand Bazar dateaza din Sec al XV-lea si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume. Timp liber pentru SHOPPING. Seara (Optional) Tur by night – 15 euro/ persoana – Turul celor doua continente Europa si Asia. Vizitam cele doua poduri (Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed), facem un tur prin cartierul oamenilor de afaceri cu zgarie-nori Levent si oprire in Asia, pe colina Camlica una dintre cele mai inalte coline din zona Bosforului (263m), include transport si ghid local si insotitor. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3 – 30.12.2021: ISTANBUL

Mic dejun. Palatului Dolmabahce – unul dintre cele mai fascinante palate din lume, a fost construit in secolul al XIX-lea si se intinde pe o suprafata construita de 15.000 mp, iar suprafata totala a complexului este de 110.000 mp, fiind al treilea mare palat din Istanbul. Optional (50 euro/ persoana – include transport + biletele de intrare la Turnul Sapphire). Plimbare Piata Taksim, cumparaturi magazin mirodenii, vizitam Turnul Sapphire – este cea mai inalta cladire din Istanbul, se ridică la 54 de etaje deasupra solului și are o înălțime de 238 de metri. Aqvarium unul dintre cele mai mari acvarii tematice ale lumii.Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 – 31.12.2021: ISTANBUL

Mic dejun. Timp liber la dispozitie turistilor. Vizitam Cina Festiva de Revelio (optional) pe vas de croaziera – 80 euro/ persoana, cină cu spectacol tradiţional, cântece, dansuri turceşti, preparate culinare, bauturi alcoolice si multa voie buna… Cazare la acelasi hotel.

La multi ani, 2022!

Ziua 5 – 1.01.2022: ISTANBUL

Mic dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor pentru shopping sau optional – Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Printului – 40 euro/ persoana, include turul insulei + pranz si BONUS vizita la Biserica Ortodoxa Sf. Gheorghe. Este o locatie minunata, cu vegetație mediteraneană, multă liniște, aer curat, briză călduță, atmosferă de vacanță. Zona cosmopolita, unde gasim vile luxoase, multe dintre ele in stil Victorian si gradini minunat intretinute. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 – 2.01.2022: ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI (650 km)

Mic dejun. Plecare spre România cu un scurt popas la Edirne, fostă capitală a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscută drept moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei. Sosire în cursul serii, aproximativ ora 22:00 în funcţie de condiţiile de trafic și formalitățile vamale.


TARIFUL INCLUDE:

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la Graziella Gold Hotel 4*/ similar.
 • Transport autocar licentiat pentru cursele internationale.
 • Insotitor de grup.

TARIFUL NU INCLUDE:       

 • Asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, include si asigurarea medicala de calatorie.
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali.
 • Optional – Tur by night Istanbul – 15 euro/ persoana.
 • Optional – Turnul Sapphire + Aqvarium – 50 euro/ persoana.
 • Optional – Cina Festiva de Revelion pe vas de croaziera – 80 euro/ persoana.
 • Optional – Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Printului – 40 euro/ persoana.
 • Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie.
 • Cheltuieli personale.
 • Excursiile optionale se achita in euro la ghid.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:

 • Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 15 euro/ loc;
 • Supliment single: 80 €;
 • Copiii de 12 ani (neimpliniti) au reducere de 30 euro.

Excursiile opționale se organizează cu minim 25 de turiști și se achită în euro la ghid, în momentul înscrierii.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire Tarif/ persoana

BRASOV

Benzinaria Mol – Calea Bucureşti

18 €/ sens

SINAIA

Gară

15 €/ sens

CAMPINA Popas Casa Bucur – Km 92

13 €/ sens

PLOIESTI

Benzinaria Petrom Metro 10 €/ sens

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

15 €/ sens

PITESTI McDonald’s Gară / Petrom Podul Viilor

13 €/ sens

NOTA:

 • Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile inainte de plecare.
 • Pentru zilele 2, 3, 4 si 5, NU se pune la dispozitie transport autocar. Deplasarile se vor face pietonal sau cu transportul local.
 • Copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.
 • Pentru explicatiile la obiectivele turistice, se va apela la serviciile ghizilor locali.
 • In unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune care se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
 • Pentru REZERVARE se achită un avans de 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR + 2% din ziua platii).
 • Efectuarea partial sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar/ cash, reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice, afisat pe site-ul agentiei.
 • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionatin, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
 • In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/ partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Happy Trip. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/ persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.
 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 • Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
 • Excursia se achitata integral inainte de plecare.
 • Excursia se organizează cu minim 40 turiști.
 • In cazul unui grup mai mic de 39 persoane (30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/ persoana.
 • Acte necesare: obligatoriu PASAPORT valabil 6 luni de la intoarcere in tara.

*Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) in aceeasi zi cu emiterea contractului de comercializare a pachetelor turistice pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei sau in cazul unei situatii neprevazute!

INFORMAȚII GENERALE PENTRU CIRCUITELE ORGANIZATE DE HAPPY-TRIP
• Excursia trebuie achitată integral înainte de plecare, nu se poate plăti în ziua plecării (la autocar).
• Achitarea excursiei, parțial sau integral printr-un mijloc de plată agreat în prealabil cu agenția, reprezintă acceptarea de către turist a termenelor și condițiilor stipulate în contractul de prestări servicii de călătorie (vezi pdf), a programului turistic aferent și a celorlalte informații prezentate în ofertă pe website-ul agenției (Happy-Trip.ro) sau comunicate printr-un mijloc de corespondență reciproc agreeat (email, whatsapp etc.).
• Programul turistic este parte integrantă a contractului de prestări servicii turistice încheiat.
• Locurile în autocar se alocă de agenția de turism începând cu al IV-lea rând de banchete în ordinea achitării avansului (înscrierii în excursie). Pentru rezervarea locurilor în primele trei rânduri se achită suplimentul pentru locuri preferențiale menționat în ofertă. Prima banchetă de două locuri este rezervată echipajului (ghid/conducător grup)
• Conducătorul de grup sau agenția pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice din program iar în cazul celor care nu se pot vizita din motive evidente (sunt închise, vreme nefavorabilă, starea drumurilor, restricții de trafic, întârzieri repetate ale unor turiști peste timpul stabilit de către conducătorul grupului etc.), acestea pot fi înlocuite cu altele dacă acest lucru este rezonabil (timp necesar, distanța care trebuie parcursă în plus etc.) sau, în caz contrar, se renunță la ele, agenția fiind exonerată total.
• Tarifele pentru intrările la obiectivele turistice, transport local, feribot etc. sunt doar informative și pot varia în timp. Biletele de intrare se plătesc la fața locului.
• În cazul nerealizării numărului minim de turiști menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un alt program turistic.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare de pierderea sau furtul oricăror bunuri personale ale turiștilor (bagaje, acte, obiecte etc.)
• Cu 2-3 zile înainte de plecare se va transmite prin e-mail, SMS/WhatsApp sau telefonic o informare cu numele și numărul de telefon al ghidului, nominalizarea hotelurilor, locul și ora plecării.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU CIRCUITELE DE MINIM DOUĂ ZILE CE INCLUD CAZARE
• Pentru rezervarea locurilor se achită un avans de 30% iar diferența cu cel puțin 3 săptămâni înaintea plecării.
• Tarifele în EURO se pot achita în Euro sau în Lei (Ron) la cursul BNR +2% din ziua plății. Avansul și restul ratelor se achită toate în aceeași monedă.
• Persoanele care călătoresc singure și au optat pentru cameră partaj iar agenția nu găsește un coleg/o colegă de cameră vor plăti diferența pentru camera single cu 7 zile înainte de plecarea în călătorie.
• Nominalizarea hotelurilor se va face în ultima săptămână înainte de data plecării, în funcție de mărimea grupului. Mențiunea “sau similar” în dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort și regimul de masă al hotelului.
• Repartizarea camerelor se face de recepția unității de cazare. Turistul va semnala direct recepției eventualele nemulțumiri referitoare la cameră, cu asistența ghidului grupului.
• În cazul în care la recepția unității de cazare se solicită taxă de oraș, aceasta va fi achitată de turist.

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU CĂLĂTORIILE ÎN STRĂINĂTATE
Copiii români minori (cu vârsta sub 18 ani) pot călători în străinătate doar în următoarele condiții: (1) Însoțiți de ambii părinți; (2) Însoțiți de un singur părinte aflat în posesia acordului celuilalt părinte de a pleca în călătorie (acord autentificat de un notar) sau a unei hotărâri judecătorești definitive de încredințare a copilului sau a certificatului de deces al celuilalt părinte; (3) Însoțiți de un alt adult care are asupra lui acordul autentificat la notar al ambilor părinți ai minorului și a certificatului personal de cazier judiciar. Însoțitorul minorului trebuie să dețină o copie a certificatului de naștere al copilului (este posibil că autoritățile de la frontieră să o solicite). Copiii minori de naționalitate română nu pot călători în străinătate neînsoțiți.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare în niciun fel în cazul în care autoritățile vamale nu permit trecerea frontierei unui turist (lipsă documente valabile, interdicție de părăsire a țării etc.)
GRECIA - Taxa turistică locală a fost introdusă de la 1 ianuarie 2018. Taxa se achită de către turist la faţa locului, diferenţiat, în funcție de clasificarea unităţilor de cazare, astfel:
- Hotel 1, 2 și apartamente: 0,50 EUR / cameră / noapte
- Hotel 3: 1,50 Euro / cameră / noapte
- Hotel 4: 3 Euro / cameră / noapte
- Hotel 5: 4 Euro/ cameră / noapte

Dacă aveți întrebări ne puteți contacta la telefon, e-mail sau WhatsApp.