Cel mai frumos PAȘTE în GRECIA – Insula Corfu
★ ★ ★ ★

Salonic + Turul Insulei Corfu + Vizită la Mănăstirile de la Meteora + Slujba de Înviere în Kerkira, capitala Insulei

Excursie 6 zile, autocar, 5 nopți cazare hotel și mic dejun, 2 cine și Masa Festivă de Paște
Perioada: 29 aprilie – 4 mai 2021
Preț: 330 Euro/persoană

Early Booking 300 euro/ persoana – plata integrala pana la data de 31.01.2021


Ziua 1: București – Giurgiu – Sofia – Promachonas – Salonic
Joi, ora 5:30 întâlnire în București – Piața Constituției (Bd. Unirii colț cu Bd. Libertății), în parcarea unde se fac concertele. Ora 6:00 plecare spre Grecia. Vizită în Salonic: faleza, Turnul Alb, Piața Aristotel, Rotonda, Arcul lui Galeriu, Bulevardul Egnatia, Strada comercială Tsimiski. Timp liber în Salonic. Cazare în Salonic – Hotel 3.

Ziua 2: Salonic – Igoumenitsa – Insula Corfu
Mic dejun. Continuarea drumului spre Igoumenitsa de unde vom traversa cu feribotul în Insula Corfu. Cazare în Corfu – Hotel Maris Bellos 4 / similar.

Ziua 3: Insula Corfu
Mic dejun. Deplasare în capitala insulei, Kerkira, pentru a participa la procesiunile dedicate Sf. Spiridon, patronul spiritual al insulei. Vizităm Achillion – Palatul Împărătesei Sissi a Austriei, Peninsula Kanoni, unde se află vechea baterie de tunuri venețiene, Insula Pontikonisi (a Șoricelului), Mănăstirea Vlaherna. Întoarcere la hotel. Seara vom participa la slujba de Înviere în Kerkira. HRISTOS A INVIAT !

Ziua 4: Insula Corfu
Mic dejun. Vizităm distileria Koum Kuat din Mavromatis. În stațiunea Paleokastritsa vom admira o superbă panorama a insulei din Bella Vista, Paleokastritsa considerat unul dintre cele mai frumoase sate din Insula Corfu, memorabil pentru peisajul excepțional – un loc mirific înconjurat de stânci înalte, promontorii împădurite, plantaţii de măslini, portocali, lămâi şi chiparoşi. Mețovo este un oraș din nord-vestul Greciei (Munții Pindului) cu o populație majoritar aromână. Este un centru pastoral și fructifer prosper. Mai multe mănăstiri se ridică în împrejurimi. Este și unul din centrele culturale ale aromânilor. Masă festivă de Paște cu dansuri, muzică, preparate tradiționale și obiceiuri locale (la hotel). Cazare la același hotel.

Ziua 5: Insula Corfu – Kalambaka/Paralia Katerini
Mic dejun. Plecare spre Kalambaka, cu vizitarea Mănăstirii Marele Meteor și a unui atelier de icoane, Zindros. Cazare în Kalambaka/ Paralia Katerini – Hotel 3.

Ziua 6: Kalambaka/ Paralia Katerini – București
Marți. Mic dejun. Plecare spre România, sosire în București în cursul serii, în funcție de trafic și formalitățile vamale.


TARIFUL INCLUDE:
• Călătorie cu autocar licențiat pentru curse internaționale
• 5 nopți cazare din care: 1 cazare cu mic dejun în Salonic, 3 nopți cazare + 2 cine în Corfu la Hotel Maris Bellos 4/similar,  1 cazare cu mic dejun în Kalambaka sau Paralia Katerini la hotel categ. 3
• Turul insulei Corfu (în valoare de 30 euro/persoană)
• Masa festivă de Paște în restaurantul hotelului
• Ghid însoțitor.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Transfer feribot: 12-15 euro/persoană/sens

OPȚIONAL:
• Supliment cameră single: +110 euro/persoană/sejur
• Aer condiționat: 5 euro/zi/cameră
• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 15 euro/loc

REDUCERI:
• Reducere copil 2 -12 ani (neîmpliniți) cazat în cameră dublă cu doi adulți și pat suplimentar, achita 260 €

NOTĂ:
• Acte necesare în excursie: Carte de Identitate (CI) sau Pașaport.
• Excursia se organizează cu minim 45 turiști.

INFORMAȚII GENERALE PENTRU CIRCUITELE ORGANIZATE DE HAPPY-TRIP
• Excursia trebuie achitată integral înainte de plecare, nu se poate plăti în ziua plecării (la autocar).
• Achitarea excursiei, parțial sau integral printr-un mijloc de plată agreat în prealabil cu agenția, reprezintă acceptarea de către turist a termenelor și condițiilor stipulate în contractul de prestări servicii de călătorie (vezi pdf), a programului turistic aferent și a celorlalte informații prezentate în ofertă pe website-ul agenției (Happy-Trip.ro) sau comunicate printr-un mijloc de corespondență reciproc agreeat (email, whatsapp etc.).
• Programul turistic este parte integrantă a contractului de prestări servicii turistice încheiat.
• Locurile în autocar se alocă de agenția de turism începând cu al IV-lea rând de banchete în ordinea achitării avansului (înscrierii în excursie). Pentru rezervarea locurilor în primele trei rânduri se achită suplimentul pentru locuri preferențiale menționat în ofertă. Prima banchetă de două locuri este rezervată echipajului (ghid/conducător grup)
• Conducătorul de grup sau agenția pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice din program iar în cazul celor care nu se pot vizita din motive evidente (sunt închise, vreme nefavorabilă, starea drumurilor, restricții de trafic, întârzieri repetate ale unor turiști peste timpul stabilit de către conducătorul grupului etc.), acestea pot fi înlocuite cu altele dacă acest lucru este rezonabil (timp necesar, distanța care trebuie parcursă în plus etc.) sau, în caz contrar, se renunță la ele, agenția fiind exonerată total.
• Tarifele pentru intrările la obiectivele turistice, transport local, feribot etc. sunt doar informative și pot varia în timp. Biletele de intrare se plătesc la fața locului.
• În cazul nerealizării numărului minim de turiști menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un alt program turistic.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare de pierderea sau furtul oricăror bunuri personale ale turiștilor (bagaje, acte, obiecte etc.)
• Cu 2-3 zile înainte de plecare se va transmite prin e-mail, SMS/WhatsApp sau telefonic o informare cu numele și numărul de telefon al ghidului, nominalizarea hotelurilor, locul și ora plecării.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU CIRCUITELE DE MINIM DOUĂ ZILE CE INCLUD CAZARE
• Pentru rezervarea locurilor se achită un avans de 30% iar diferența cu cel puțin 3 săptămâni înaintea plecării.
• Tarifele în EURO se pot achita în Euro sau în Lei (Ron) la cursul BNR +2% din ziua plății. Avansul și restul ratelor se achită toate în aceeași monedă.
• Persoanele care călătoresc singure și au optat pentru cameră partaj iar agenția nu găsește un coleg/o colegă de cameră vor plăti diferența pentru camera single cu 7 zile înainte de plecarea în călătorie.
• Nominalizarea hotelurilor se va face în ultima săptămână înainte de data plecării, în funcție de mărimea grupului. Mențiunea “sau similar” în dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort și regimul de masă al hotelului.
• Repartizarea camerelor se face de recepția unității de cazare. Turistul va semnala direct recepției eventualele nemulțumiri referitoare la cameră, cu asistența ghidului grupului.
• În cazul în care la recepția unității de cazare se solicită taxă de oraș, aceasta va fi achitată de turist.

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU CĂLĂTORIILE ÎN STRĂINĂTATE
Copiii români minori (cu vârsta sub 18 ani) pot călători în străinătate doar în următoarele condiții: (1) Însoțiți de ambii părinți; (2) Însoțiți de un singur părinte aflat în posesia acordului celuilalt părinte de a pleca în călătorie (acord autentificat de un notar) sau a unei hotărâri judecătorești definitive de încredințare a copilului sau a certificatului de deces al celuilalt părinte; (3) Însoțiți de un alt adult care are asupra lui acordul autentificat la notar al ambilor părinți ai minorului și a certificatului personal de cazier judiciar. Însoțitorul minorului trebuie să dețină o copie a certificatului de naștere al copilului (este posibil că autoritățile de la frontieră să o solicite). Copiii minori de naționalitate română nu pot călători în străinătate neînsoțiți.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare în niciun fel în cazul în care autoritățile vamale nu permit trecerea frontierei unui turist (lipsă documente valabile, interdicție de părăsire a țării etc.)
GRECIA - Taxa turistică locală a fost introdusă de la 1 ianuarie 2018. Taxa se achită de către turist la faţa locului, diferenţiat, în funcție de clasificarea unităţilor de cazare, astfel:
- Hotel 1, 2 și apartamente: 0,50 EUR / cameră / noapte
- Hotel 3: 1,50 Euro / cameră / noapte
- Hotel 4: 3 Euro / cameră / noapte
- Hotel 5: 4 Euro/ cameră / noapte

Dacă aveți întrebări ne puteți contacta la telefon, e-mail sau WhatsApp.

Paște Insula Corfu
Paște Insula Corfu