Revelion in Staţiunea FântâneleCluj – 3 nopti – 30.12.2021 – 02.01.2022

Alba Iulia & Lacul Fantanele & Pârtia Mărișel & Rimetea & Sibiu

Tarif standard 1.945 lei/ persoana

Tarif Early Bookyng 1.825 lei/ persoana – plata integrala pana la data de 15.10.2021

SE POATE ACHITA SI CU VOUCHERE/ CARD DE VACANTA!

 

Staţiunea Fântânele – este situată la o altitudine de 1050 m, în comuna Râşca din judeţul Cluj, între Munţii Gilău şi Vlădeasa, pe malul Lacului Fantanele, staţiune climaterică de interes local.

Ziua 1: Joi 30.12.2021: București – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Alba Iulia – Fantanele (500 km)

Ora 5:30 intalnire in Bucuresti – Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I – acces dinspre statia de Metrou Eroilor/ Bd. Eroilor). Plecare la ora 6:00 pe traseul: București – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Alba Iulia – vizitam Cetatea Alba Carolina. Cazare si cina festiva la Hotelul Bianca 3* in Staţiunea Fantanele.

Ziua 2: Vineri 31.12.2021:  Staţiunea FantaneleBeliș – Staţiunea Fantanele (20 km)

Mic dejun. Lacul Fantanele este situat pe cursul superior al Somesului Cald, in judetul Cluj. Este unul dintre cele mai mari lacuri de acumulare din Romania. Situat la o altitudine de 1.350 de metri, lacul Belis – Fantanele este cel mai mare lac de acumulare de pe cursul Somesului Cald, avand o suprafata de 826 de hectare si un volum de 225 de milioane de metri cubi. Lacul Belis este printre cele mai adanci din tara, in unele zone adancimea sa depasind 70 de metri.

Biserica din lemn din Beliș – amplasată chiar în mijlocul satului, ai cărei pereți tăcuți par să ascundă secrete. Aceasta a fost strămutată din Giurcuța de Jos, atunci când lacul de acumulare era pe cale să o înghită. Construcţia are formă de corabie, asemenea tuturor bisericilor din Munții Apuseni, şi este realizată din bârne de brad tăiate manual, la joagăr. Prispele sale și exteriorul acoperit cu șindrilă îi dau un farmec aparte. Cazare si cina festiva la acelasi hotel.

La multi ani 2022!!!

Ziua 3: Sâmbătă 1.01.2022: Fantanele – Pârtia Mărișel – Fantanele (30 km)

Mic dejun. Pârtia Mărișel – în creierul munților, cu o priveliște deosebită direct către lacul de acumulare Beliș Fântânele, dar și cu un peisaj ce-ți taie respirația către piscurile culmilor munților Apuseni, Pârtia Mărișel vă așteaptă pregătită de distracție la un ski sau snowboard de calitate. Cazare, cina festiva de 1 ianuarie si foc de tabara la acelasi hotel.

Ziua 4: Duminică 2.01.2022: Fantanele – Rimetea – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – București (500 km)

Mic dejun. Oprim în pitorescul Sat Rimetea, unul dintre cele mai bine conservate sate din România, celebru pentru casele sale albe, cu obloane verzi, extrem de fotogenice, dar și pentru perspectiva de o frumusețe care îți taie răsuflarea asupra Munții Trascăului. Sibiu – Piata de Revelion care se va incheia pe 3 ianuarie 2022. Sosire in Bucuresti, seara in functie de trafic si conditiile meteo.

Hotel Bianca Fântânele 3*

Cazare: 30 camere single, duble și apartamente.

Dotări camere: televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabină duş, uscător păr.

Dotăr apartamente: televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabină duş, uscător păr.

TARIFUL INCLUDE:

→ Transport autocar climatizat, clasificat pentru cursele interne si internationale.

→  3 nopți cazare cu mic dejun in Fântânele la Hotelul Bianca 3*

→ Cină traditionala pe 30 decembrie, include: aperitiv (plăcintă cu brânză, sandwich ţărănesc cu slănină prăjită), preparat de bază la grătar, apă, vin fiert, ţuică fiartă.

→ Cină festivă si petrecere de revelion, include: gustare rece, gustare caldă, preparat de bază, brânzeturi asortate, tort şi prăjituri de casă, fructe, saleuri, băuturi (apă, sucuri, cafea, bere, vin, tărie).

→ Cină festivă pe 1 ianuarie, include: gustare rece tradiţională, balmoş cu ciuperci (specialitatea casei), preparat de bază, prăjitură, băuturi (apă, sucuri, cafea, bere, vin) si va fi insoţită de un foc de tabară si multa voie buna…

→ Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă.

TARIFUL NU INCLUDE:

← Asigurarea storno.

← Taxe și cheltuieli personale.

← Mesele de prânz.

← Intrările la obiectivele turistice.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:

 • Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 50 lei/ loc.
 • Supliment camera single 900 lei.
 • Copiii sub 12 ani (neîmpliniți) cazați în cameră cu 2 adulți, reducere 120 lei/ sejur.

NOTA:

 • Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile inainte de plecare.
 • Copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.
 • In unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune care se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
 • Pentru REZERVARE se achită un avans de 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR + 2% din ziua platii).
 • Efectuarea partial sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar/ cash, reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice, afisat pe site-ul agentiei.
 • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionatin, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
 • In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/ partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Happy Trip. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/ persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.
 • Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
 • Excursia se achitata integral inainte de plecare.
 • Excursia se organizează cu minim 40 turiști.
 • Acte necesare: Carte de identitate (CI) sau paşaport.

*Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) in aceeasi zi cu emiterea contractului de comercializare a pachetelor turistice pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei sau in cazul unei situatii neprevazute!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating