Adrenalină la SkiGyimes
Plimbare cu Bobul pe șine & Salina Praid – 2 zile

Plecări: 10 iulie și 18 septembrie 2021
380 lei/persoană
Rezervă cu Vouchere de Vacanță


Ziua 1: București – Ploiești – Brașov – Sf.Gheorghe – Miercurea Ciuc (400 km)
Sâmbătă, ora 5:30 întâlnire în București – Piața Constituției (Bd. Unirii colț cu Bd. Libertății), în parcarea unde se fac concertele. Ora 6:00 plecare spre jud. Harghita unde se află stațiunea Ski Gimeș din Lunca de Sus. Distracție pe pista de bob si Satul de Vacanță din Lunca de Jos – Valea Boroș – Dragoste la prima vedere – aşa a început munca familiei Szász, când au reuşit achiziţionarea a unui teren la Lunca de Jos – Pârâul Boroş, pe care nu erau construite decât o căsuţă şi o şură abandonată, lăsate la voia întâmplării. În prezent, terenul arată mai degrabă ca un mic sat, fiind construite pe ea una lângă alta 11 mici căsuţe ţărăneşti de o frumuseţe extraordinară. Cazare la hotel 3* în zona Odorheiu Secuiesc/ Miercurea Ciuc. 

Complexul  SKIGYIMES este așezat în Valea Ghimeșului pe DN 2A care leagă Miercurea-Ciuc cu Comăneşti, lângă râul Trotuș cu un peisaj mirific. Pista de bob de vară are o lungime de 1300 metri, cu o secțiune de urcare cu viteză redusă și o secțiune de coborâre unde bobul poate prinde chiar și 45 km/h. Totul depinde de câtă poftă de adrenalină are cel care se dă și de cât de mult frânează. Diferența de nivel la coborâre este de 160 metri.

Ziua 2: Odorheiu Secuiesc – Salina Praid – București (400 km)
Mic dejun. Vizităm Salina Praid, o mină de sare gemă din România, situată în județul Harghita. Salina se află în bazinul munților Gurghiului, cuprinsă în Dealul Sării, formând triunghiul Praid – Ocna de Jos – Ocna de Sus. Continuam traseul spre București, sosire seara în funcție de trafic.


SERVICII INCLUSE:
• Călătorie cu autocar cu aer condiționat
• 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 3*
• Ghid de turism însoţitor.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice:
– Pista de bob: 15 lei/o tură/adulți, 12 lei/o tură/copii 3-14 ani
– Salina Praid: 35 lei/adult, 25 lei/copil

REDUCERI:
• Copiii pana in 12 ani cazati in camera cu 2 adulti, achita 320 lei.

OPȚIONAL:
• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 30 lei/ loc
• Camera single: 570 lei.

NOTE:
• Acte necesare în excursie: Carte de Identitate (CI)
• Excursia se organizează cu minim de 30 turiști

INFORMAȚII GENERALE PENTRU CIRCUITELE ORGANIZATE DE HAPPY-TRIP
• Excursia trebuie achitată integral înainte de plecare, nu se poate plăti în ziua plecării (la autocar).
• Achitarea excursiei, parțial sau integral printr-un mijloc de plată agreat în prealabil cu agenția, reprezintă acceptarea de către turist a termenelor și condițiilor stipulate în contractul de prestări servicii de călătorie (vezi pdf), a programului turistic aferent și a celorlalte informații prezentate în ofertă pe website-ul agenției (Happy-Trip.ro) sau comunicate printr-un mijloc de corespondență reciproc agreeat (email, whatsapp etc.).
• Programul turistic este parte integrantă a contractului de prestări servicii turistice încheiat.
• Locurile în autocar se alocă de agenția de turism începând cu al IV-lea rând de banchete în ordinea achitării avansului (înscrierii în excursie). Pentru rezervarea locurilor în primele trei rânduri se achită suplimentul pentru locuri preferențiale menționat în ofertă. Prima banchetă de două locuri este rezervată echipajului (ghid/conducător grup)
• Conducătorul de grup sau agenția pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice din program iar în cazul celor care nu se pot vizita din motive evidente (sunt închise, vreme nefavorabilă, starea drumurilor, restricții de trafic, întârzieri repetate ale unor turiști peste timpul stabilit de către conducătorul grupului etc.), acestea pot fi înlocuite cu altele dacă acest lucru este rezonabil (timp necesar, distanța care trebuie parcursă în plus etc.) sau, în caz contrar, se renunță la ele, agenția fiind exonerată total.
• Tarifele pentru intrările la obiectivele turistice, transport local, feribot etc. sunt doar informative și pot varia în timp. Biletele de intrare se plătesc la fața locului.
• În cazul nerealizării numărului minim de turiști menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un alt program turistic.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare de pierderea sau furtul oricăror bunuri personale ale turiștilor (bagaje, acte, obiecte etc.)
• Cu 2-3 zile înainte de plecare se va transmite prin e-mail, SMS/WhatsApp sau telefonic o informare cu numele și numărul de telefon al ghidului, nominalizarea hotelurilor, locul și ora plecării.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU CIRCUITELE DE MINIM DOUĂ ZILE CE INCLUD CAZARE
• Pentru rezervarea locurilor se achită un avans de 30% iar diferența cu cel puțin 3 săptămâni înaintea plecării.
• Tarifele în EURO se pot achita în Euro sau în Lei (Ron) la cursul BNR +2% din ziua plății. Avansul și restul ratelor se achită toate în aceeași monedă.
• Persoanele care călătoresc singure și au optat pentru cameră partaj iar agenția nu găsește un coleg/o colegă de cameră vor plăti diferența pentru camera single cu 7 zile înainte de plecarea în călătorie.
• Nominalizarea hotelurilor se va face în ultima săptămână înainte de data plecării, în funcție de mărimea grupului. Mențiunea “sau similar” în dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort și regimul de masă al hotelului.
• Repartizarea camerelor se face de recepția unității de cazare. Turistul va semnala direct recepției eventualele nemulțumiri referitoare la cameră, cu asistența ghidului grupului.
• În cazul în care la recepția unității de cazare se solicită taxă de oraș, aceasta va fi achitată de turist.

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU CĂLĂTORIILE ÎN STRĂINĂTATE
Copiii români minori (cu vârsta sub 18 ani) pot călători în străinătate doar în următoarele condiții: (1) Însoțiți de ambii părinți; (2) Însoțiți de un singur părinte aflat în posesia acordului celuilalt părinte de a pleca în călătorie (acord autentificat de un notar) sau a unei hotărâri judecătorești definitive de încredințare a copilului sau a certificatului de deces al celuilalt părinte; (3) Însoțiți de un alt adult care are asupra lui acordul autentificat la notar al ambilor părinți ai minorului și a certificatului personal de cazier judiciar. Însoțitorul minorului trebuie să dețină o copie a certificatului de naștere al copilului (este posibil că autoritățile de la frontieră să o solicite). Copiii minori de naționalitate română nu pot călători în străinătate neînsoțiți.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare în niciun fel în cazul în care autoritățile vamale nu permit trecerea frontierei unui turist (lipsă documente valabile, interdicție de părăsire a țării etc.)
GRECIA - Taxa turistică locală a fost introdusă de la 1 ianuarie 2018. Taxa se achită de către turist la faţa locului, diferenţiat, în funcție de clasificarea unităţilor de cazare, astfel:
- Hotel 1, 2 și apartamente: 0,50 EUR / cameră / noapte
- Hotel 3: 1,50 Euro / cameră / noapte
- Hotel 4: 3 Euro / cameră / noapte
- Hotel 5: 4 Euro/ cameră / noapte

Dacă aveți întrebări ne puteți contacta la telefon, e-mail sau WhatsApp.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating