SPANIA – CIRCUIT + SEJUR COSTA BRAVA – 15 zile

AUSTRIA – UNGARIA – ITALIA – FRANTA – SPANIA – ANDORRA – ELVETIA

Tarif: 850 euro/persoana

Data plecare: 12 iunie 2021

ZIUA 1: BUCURESTI – BUDAPESTA – GYOR

Plecare din  Bucureşti la ora 20:00 pe traseul Bucuresti – Piteşti  – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta – Gyor.

ZIUA 2 : Sosire Budapesta – Gyor . Cazare hotel 2*/ 3*.

ZIUA 3: GYOR  – VIENA – TARVISIO

Mic dejun. Traseul continuă spre Viena cu efectuarea turului de Ring vienez unde se pot admira: Opera, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primăria, Ministerul de război, Parcul cu statuia lui Strauss. Cazare zona Tarvisio, hotel 2*/ 3*.

ZIUA 4: TARVISIO  – VENEŢIA – VERONA – LAGO DI GARDA

Mic dejun. Optional Veneţia  ( intrarea in oras + vaporaşul). Se pot vizita: Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Calea suspinelor. Scurtă oprire la Verona pentru vizionarea Arenelor Romane (al doilea amfiteatru ca mărime din Italia după Colosseumul) şi a Balconului Julietei.  Seara cazare în zona Verona – Lago di Garda la hotel 2*/ 3*.

ZIUA 5: VERONA – LAGO DI GARDA – MILANO – MONACO – NICE 

Mic dejun. Ne continuam traseul catre Milano. Vizita Milano: Domul, Galeriile Vittorio Emanuelle, Scala din Milano, Palatul Sforzzesco,  Monaco, plimbare pietonală în Monaco la Castelul Princiar şi la Cazino. Cazare zona Nice  hotel 2*/ 3*.

ZIUA  6 – 11 – NICE – SEJUR COSTA BRAVA

Mic dejun. Periplu pe malul Mediteranei: oprire la Cannes pentru vizitarea cetăţii filmului.  Seara târziu sosire în zona Barcelona, Costa Brava. Cina (rece) si cazare hotel 3*.

Sejur în staţiune in sistem demi pensiune (mic dejun  – cina)

Pe parcursul sejurului se pot efectua urmatoarele optionale:

– Excursie de o zi la Andorra şi Mănăstirea de la Montserat (construcţie ce se poate compara cu celebrele Meteore Greceşti)

– Seara de flamenco la Castelul Medieval

– Fantana magica din Barcelona

– Cascada Rinului

– GRATUIT: Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas la Sagrada Familia. Timp liber-sugestii: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, Muzeul Picasso, Parcul Guel.

ZIUA 12: BARCELONA – FIGUERAS – ANEMASSE

Mic dejun. Plecare dis de dimineaţă. Oprire la Figueras pentru vizitarea muzeului şi casei memoriale Salvador Dalli. Seara târziu în jurul orelor 23.00 sosire în zona Geneva-Anemasse, cazare hotel 2*/3*.

ZIUA 13: ANNEMASSE – LACUL LEMAN – TACH – ZERMATT – MONTREAUX – GENEVA – ANNEMASSE

Dupa  micul  dejun, vom porni catre Lacul Leman (in franceza) numit si Lacul Geneva- marea de safir din inima alpilor, cel mai mare lac natural din Europa de Vest si totodata cel mai mare lac alpin, intinzandu-se pe o suprafata de 581 kilometrii patrati. Lacul, cu o forma de corn, are malurile sudice in Franta, iar pe cele din N-Vsi E in Elvetia, granita dintre cele doua tari trecand prin mijlocul Lacului. Sosire Tasch, orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine in Valea Mattertal. De aici, ne imbarcam in trenulet sau cu microbuzul pentru a ajunge in Zermatt, statiune de lux situata in umbra masivului Matterhorn (4478 m) unde, accesul monitorizat este interzis. Vizita 3 ore. Plecare spre Annemase cu oprire la Montreaux, oras cu o clima temperata, fermecator loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. Se viziteaza Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Ne vom continua traseul indreptandu-ne catre orasulra Vevey. Sosire Geneva. Se viziteaza Cladirea ONU din parculriana(exterior) si centrul orasului. Pe malul lacului Geneva oprim autocarul si vom admira Statuia lui Sisi, Podul Mont Blanch si CELEBRUL JET DE APA inalt de 140 m, care tasneste din apele lacului, devenit simbolul orasului. Cazare Geneva-Anemasse hotel 2*/ 3*.

ZIUA 14: ANNEMASSE – BERNA – ZURICH – BLUDENTZ

Mic dejun. Plecare spre Berna. Sosire in capitala Elvetiei. Vizita: Turnul cu Ceas, Primaria, Cladirea Parlamentului, Barengraben. Urmatoarea oprire va fi la Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu ’’cea mai inalta calitate a vietii’’ din lume si ‘’cel mai bogat oras’’ din Europa. Vizita Bahnhofstrasse – principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux, Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in still baroc, Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constitue si vitraliile lui Marc Chall. Traseul continua spre Austria. Optional (+ bilet de intrare) vizita la spectaculoasa Cascada a Rinului, cea mai mare din Europa (150 m largime si 23 m inaltime). Cazare in zona Bludentz pensiune 2*/ 3*.

ZIUA 15: BLUDENTZ – GYOR (Budapesta)

Mic dejun. Plecare spre Gyor/ Budapesta. Sosire si cazare hotel 2*/3*.

ZIUA 16: GYOR (Budapesta) – BUCURESTI

Mic dejun. Continuarea drumului spre Bucuresti cu sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic.

TARIFUL INCLUDE: 

 • 8 nopti de cazare cu mic dejun inclus hotel 2*/ 3* (2 nopti Gyor/ Budapesta + 1 noapte Tarvisio (zona) + 1 noapte Lago di Garda (zona) + 1 noapte (zona) Nice/ Cannes + 2 nopti Geneva – Annemasse (granita cu Franta) + 1 noapte Austria (zona Bludentz);
 • 6 nopti de cazare sejur Costa Brava/ Costa del Maresme hotel 3* demipensiune (mic dejun si cina);
 • Trasport autocar conform standardelor internationale;
 • Excursie inclusa: Barcelona.
 • Servicii ghid roman.

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Asigurarea medicala de calatorie;
 • Excursiile optionale – aproximativ 190 euro/ persoana;
 • Taxa de statiune sau de hotel (unde este cazul) se achita la receptie,aprox: 0.5 euro-1.5 euro
 • Intrarile la obiectivele turistice (muzee, asezaminte de cult, etc si nici ghizii locali).

SUPLIMENTE si REDUCERI:

 • Supliment single: 240 euro

NOTA:

 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor plati diferenta de single cu 7 zile inainte de plecare.
 • Copiii pana in 12 ani, beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
 • Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
 • Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.
 • Pentru REZERVARE se achită un avans de 35%pina la data de 20 februarie iar diferenţa cu cel puţin 4 săptămâni înaintea plecării. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR+2% din ziua platii).
 • Grup minim 42 turisti.
 • Pentru un grup de 32-41 turisti, pretul se recalculeaza.
 • Acte necesare: Carte de identitate (CI) sau pasaport.
Spania
Spania