Excursie la Târgul de Crăciun de la Viena

Shopping la CSS și Parndorf

6 zile / 5 nopți
Perioada: 16 – 22 decembrie 2021
260 euro / persoană


Ziua 1: Intalnire la ora 5:30 in București – Piața Constituției (Bd. Unirii colț cu Bd. Libertății), în parcarea unde se fac concertele. Plecare la ora 6:00 pe ruta: București – Sibiu – Deva – Arad. Cazare în Arad hotel 3*

Ziua 2: Mic dejun. Plecare spre Viena. Opțional, vizită și cumpărături la fabrica de ciocolată. Program de cumpărături în SCS (cel mai mare Centru comercial din Europa Centrala și de Est cu o suprafață totală de 851.000 mp). Cazare în Viena – Austria Trend Eventhotel Pyramide 4*

Ziua 3: Mic dejun. Excursie (opțional) la Mănăstirea Heiligenkreuz fondată în 1133, Lacul subteran de la Hinterbruhl, Palatul Schönbrunn. Cazare în Viena la același hotel.

Ziua 4: Mic dejun. Tur de oraș în Viena: Primăria, Opera, Parlamentul, Universitatea, Piața Maria Tereza, Palatul Hofburg, Muzeul de Artă. Timp liber în Piața Maria Tereza și la târgul de Crăciun. Cazare în Viena la același hotel.

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre țară cu oprire în Parndorf pentru cumpărături (Centrul Comercial unde se întâlnesc cele mai mari firme de renume mondial în nu mai puțin de 150 de magazine, toate prețurile fiind cu 30% – 70% mai mici decât în magazine. Este al doilea Centru Comercial ca mărime și importanță din Austria, dupa SCS.). Cazare în Arad Hotel 3*

Ziua 6: Mic dejun. Plecare spre București. Sosire seara în funcție de trafic.


SERVICII INCLUSE:
• Călătorie cu autocar clasificat pentru curse internaționale
• 5 nopți cazare cu mic dejun: 2 nopți în Arad la hotel 3* și 3 nopți în Viena la Hotel Pyramide 4*
• Vizitele incluse în program
• Însoțitor de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
• Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno (opțional)
• Taxele de intrare la obiectivele turistice incluse din program
• Excursia la fabrica de ciocolată și excursiile din ziua III: 15 euro/persoană
• Alte servicii nemenționate ca fiind include în prețul excursiei

REDUCERI:
• Copilul până în 12 ani (neîmpliniți la data plecării) cazat în cameră cu doi adulți achita 220 euro.

OPȚIONAL:
• Supliment cameră single: 110 euro
Persoanele care se înscriu singure și pentru care agenția nu găsește coleg de cameră vor achita suplimentul de cameră single cu 7 zile înainte de plecare.

NOTA:
• Pentru rezervare se achită un avans de 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării. Se achită în Euro sau Lei (curs BNR + 2% din ziua plății).
• Excursia se organizează cu minim 40 turiști. Pentru un grup de 35-39 turiști, se achită suplimentar 10 euro/persoană.
• Acte necesare în călătorie: Carte de Identitate (CI) sau Pașaport.

INFORMAȚII GENERALE PENTRU CIRCUITELE ORGANIZATE DE HAPPY-TRIP
• Excursia trebuie achitată integral înainte de plecare, nu se poate plăti în ziua plecării (la autocar).
• Achitarea excursiei, parțial sau integral printr-un mijloc de plată agreat în prealabil cu agenția, reprezintă acceptarea de către turist a termenelor și condițiilor stipulate în contractul de prestări servicii de călătorie (vezi pdf), a programului turistic aferent și a celorlalte informații prezentate în ofertă pe website-ul agenției (Happy-Trip.ro) sau comunicate printr-un mijloc de corespondență reciproc agreeat (email, whatsapp etc.).
• Programul turistic este parte integrantă a contractului de prestări servicii turistice încheiat.
• Locurile în autocar se alocă de agenția de turism începând cu al IV-lea rând de banchete în ordinea achitării avansului (înscrierii în excursie). Pentru rezervarea locurilor în primele trei rânduri se achită suplimentul pentru locuri preferențiale menționat în ofertă. Prima banchetă de două locuri este rezervată echipajului (ghid/conducător grup)
• Conducătorul de grup sau agenția pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice din program iar în cazul celor care nu se pot vizita din motive evidente (sunt închise, vreme nefavorabilă, starea drumurilor, restricții de trafic, întârzieri repetate ale unor turiști peste timpul stabilit de către conducătorul grupului etc.), acestea pot fi înlocuite cu altele dacă acest lucru este rezonabil (timp necesar, distanța care trebuie parcursă în plus etc.) sau, în caz contrar, se renunță la ele, agenția fiind exonerată total.
• Tarifele pentru intrările la obiectivele turistice, transport local, feribot etc. sunt doar informative și pot varia în timp. Biletele de intrare se plătesc la fața locului.
• În cazul nerealizării numărului minim de turiști menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un alt program turistic.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare de pierderea sau furtul oricăror bunuri personale ale turiștilor (bagaje, acte, obiecte etc.)
• Cu 2-3 zile înainte de plecare se va transmite prin e-mail, SMS/WhatsApp sau telefonic o informare cu numele și numărul de telefon al ghidului, nominalizarea hotelurilor, locul și ora plecării.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU CIRCUITELE DE MINIM DOUĂ ZILE CE INCLUD CAZARE
• Pentru rezervarea locurilor se achită un avans de 30% iar diferența cu cel puțin 3 săptămâni înaintea plecării.
• Tarifele în EURO se pot achita în Euro sau în Lei (Ron) la cursul BNR +2% din ziua plății. Avansul și restul ratelor se achită toate în aceeași monedă.
• Persoanele care călătoresc singure și au optat pentru cameră partaj iar agenția nu găsește un coleg/o colegă de cameră vor plăti diferența pentru camera single cu 7 zile înainte de plecarea în călătorie.
• Nominalizarea hotelurilor se va face în ultima săptămână înainte de data plecării, în funcție de mărimea grupului. Mențiunea “sau similar” în dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort și regimul de masă al hotelului.
• Repartizarea camerelor se face de recepția unității de cazare. Turistul va semnala direct recepției eventualele nemulțumiri referitoare la cameră, cu asistența ghidului grupului.
• În cazul în care la recepția unității de cazare se solicită taxă de oraș, aceasta va fi achitată de turist.

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU CĂLĂTORIILE ÎN STRĂINĂTATE
Copiii români minori (cu vârsta sub 18 ani) pot călători în străinătate doar în următoarele condiții: (1) Însoțiți de ambii părinți; (2) Însoțiți de un singur părinte aflat în posesia acordului celuilalt părinte de a pleca în călătorie (acord autentificat de un notar) sau a unei hotărâri judecătorești definitive de încredințare a copilului sau a certificatului de deces al celuilalt părinte; (3) Însoțiți de un alt adult care are asupra lui acordul autentificat la notar al ambilor părinți ai minorului și a certificatului personal de cazier judiciar. Însoțitorul minorului trebuie să dețină o copie a certificatului de naștere al copilului (este posibil că autoritățile de la frontieră să o solicite). Copiii minori de naționalitate română nu pot călători în străinătate neînsoțiți.
• Agenția de turism nu este răspunzătoare în niciun fel în cazul în care autoritățile vamale nu permit trecerea frontierei unui turist (lipsă documente valabile, interdicție de părăsire a țării etc.)
GRECIA - Taxa turistică locală a fost introdusă de la 1 ianuarie 2018. Taxa se achită de către turist la faţa locului, diferenţiat, în funcție de clasificarea unităţilor de cazare, astfel:
- Hotel 1, 2 și apartamente: 0,50 EUR / cameră / noapte
- Hotel 3: 1,50 Euro / cameră / noapte
- Hotel 4: 3 Euro / cameră / noapte
- Hotel 5: 4 Euro/ cameră / noapte

Dacă aveți întrebări ne puteți contacta la telefon, e-mail sau WhatsApp.