Târgurile de Crăciun din Sibiu & Oradea & Timisoara – 3 zile/ 2 nopti – 10.12/ 12.12.2021

Tarif 650 lei/ persoana

SE POATE ACHITA SI CU VOUCHERE/ CARD DE VACANTA!

Ziua 1: Bucuresti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Timisoara (550 km)

Întâlnire la ora 5:30 în București – Piața Constituției (Bd. Unirii colț cu Bd. Libertății), în parcarea unde se fac concertele. Plecare la ora 6:00 pe traseul: Bucuresti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Timisoara.

In acest mini vacanta o sa pornim sa vizitam frumoasa Timisoara. “Mica Vienă”, “inima Banatului”, “orașul de pe Bega”, “orașul florilor” – sunt doar câteva din numele cu care locuitorii și turiștii deopotrivă obișnuiesc să alinte Timișoara.

 • Sibiupentru participarea la Târgul de Crăciun. Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun .Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.
 • În cazul în care nu se va tine târgul de Crăciun din cauza restrictiilor vom vizita Muzeul Astra. Loc ideal pentru păstrarea spiritului românesc autentic, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului este aşezat într-un adevărat paradis, în rezervaţia naturală “Dumbrava Sibiului”. Dispunând de un lac şi de peste zece kilometri de alei, muzeul prilejuieşte plimbări de tot felul, de la clasicul mers pe jos, până la un scurt tur cu trăsura sau cu sania. Cazare in Timisoara la Hotel Imperial 3*/ similar.

Ziua 2: Timisoara – Oradea – Timisoara (350 km)

Mic dejun

 • Oradea – centrul si Târgul de Crăciun.

Potenţialul turistic al Oradiei este dat nu numai de poziţia sa generală, ci şi de istoricul şi arhitectura sa, precum si de amplasamentul monumentelor sale în planul oraşului. Impresia pe care o lasă celor care o străbat, simpli turişti sau iubitori de arhitectură veche, este aceea de spectaculoasă rezervaţie de arhitectură, de loc unde frumosul, vechi şi mai nou, se îmbină într-un tot unitar, armonios, complex.

Târgul de Crăciun Oradea, o ediție care va aduce în Piața Unirii magia Crăciunului și o mulțime de momente speciale. Decoruri de poveste, bunătăți pentru toate gusturile, concerte și spectacole de colinde, suveniruri și articole hand made, mii de luminițe și întâlniri cu Moș Crăciun – de toate acestea ne vom bucura împreună în Piața Unirii.

 • Timisoara – centrul si Târgul de Crăciun.

Timișoara are o unicitate aparte, fiind considerată un oraș ideal de către specialiști, prin prisma patrimoniului arhitectural. Dacă este să ne luăm după numărătorile făcute de către autoritățile locale, avem peste 14.000 de clădiri istorice în capitala Banatului, care sunt un adevărat magnet pentru turiști. Trăim într-un oraș plin de povești, cu mii de clădiri istorice, care i-au dus renumele peste hotare. Piața Victoriei va fi, pentru al zecelea an consecutiv, locul principal de atracție din Timișoara. Căsuțe, decorațiuni, luminițe, spectacole, colinde, cadouri, preparate specifice de sezon și multe alte surprize ne așteaptă în centrul orașului. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3: Timisoara – Deva – Alba Iulia – Bucuresti (580 km)

Mic dejun

 • Cetatea Devei – este situată pe un con vulcanic format din andezite neogene, la altitudinea de 378 metri, în locul în care Mureşul formează un defileu între Munţii Apuseni şi Munţii Poiana Ruscă, pe Dealul Cetăţii din municipiul Deva. De-a lungul existenţei sale, cetatea a avut rol de apărare împotriva tătarilor și a altor potențiali dușmani care urmăreau ocuparea regiunii, a fost refugiu pentru nobili în fața răscoalelor țărănești, reședință nobiliară, închisoare și garnizoană şi a asigurat protecția călătorilor și a comercianților care circulau în lungul Văii Mureșului. Istoria Cetății Deva este însoțită de numeroase mituri şi legende, despre zâne, pitici, balauri și voinici, despre tunelurile subterane care ar duce spre Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Sosire in București seara in functie de trafic si conditiile meteo.

TARIFUL INCLUDE:

 • Transport autocar climatizat, clasificat pentru cursele interne si internationale.
 • 2 nopti cazare cu mic dejun în Timisoara – Hotel 3*.
 • Ghid de turism însoţitor.

TARIFUL NU INCLUDE:

 • biletele de intrare la obiectivele turistice.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:

 • Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 30 lei/ loc;
 • Camera single 975 lei.
 • Copiii sub 12 ani (neîmpliniți) cazați în cameră cu 2 adulți achita 590 lei

Nota:
• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
• Excursia se achita integral inainte de plecare.

 • Grup minim 30 turisti.
  • Acte necesare: Carte de Identitate (CI).

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating